Bildirim
Nfs 2 yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum cd key konuları yasak burda ama istersen ilk cd nin içine bi bak -
bu durumdan haberim yoktu aslında ama cd nin içine felan bakıp bulamayacam galiba neyse ya bizde bu oyunu oynamayız Teşekkürler tugay -
dostum ilk cd yi takıp bilgisayarımdan nfsu2 ye sağ tıklayıp aç diyeceksin orda crack diye bi dosya var orda olması lazım
yada boşver ben sana pm attım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Eylül 2005, 16:55:16 > -
ok mesajlar alındı teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
dostum ilk cd yi takıp bilgisayarımdan nfsu2 ye sağ tıklayıp aç diyeceksin orda crack diye bi dosya var orda olması lazım
yada boşver ben sana pm attım
deviance die hatırlıyorum -
nfsu2 ye sağ tıkladım daviance diye dosya var ve orada dev-nfsk içinde bir çok (paspasın altında bulunur ya Hani kapıya da asarıs ........... paspasın altında diye ) işte ondan var bakalım bi nolcek !!! ??? -
evet yukarıda yazılı daviance isimli yerde 100 lerce .......var hemen kurdum ve başladım oyuna teşekkürler arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X