Arkadaşlar yabancı bi sitede ne buldum dersiniz nfs carbonun müziklerini çıkaran bir NFS Carbon Music extractor.rar dosyasını. Bu dosyayı carbonu kurduğunuz klasör içindeki "C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\SOUND\PFDATA" klasörü içine çıkarıyoruz ve Convert.bat dosyasını çalıştırıyoruz ve carbon müzikleri artık bizim..Bu arada dosyayı buraya link olarak atamadım.isteyen bana PM ataraka ulaşabililir..
NOT: bu programı atmadan önce PFDATA klasörünü güvenli bire yere kopyalayın müzikleri aldıktan sonra eski orjinal PFDATA klasörünü tekrar yerine kopyalayın.Çünkü müzikleri çıkardıktan sonra oyunda hata mesajları çıkmasını istemiyorsanız..
işe yarıyo mu ama pek de ii deil carbon müzikleri
ewt işe yarıyo ben denedim ama dediğim gibi orjinal klasörü bir yere kopyalamkta yarar var güzel olan bir kaç tane müzik var onlarda felaket ama:)
alalım şimdi.. oyun elime geçince lazım olur.....
ya Carbondaki müzikleri convert edebiliyoruzda Acaba Kendi istediğimiz müzikleri Oyuna convert etme varmı ya?ben çok sıkılıyorum bu carbonun müziklerinden o yüzdende müzikler kapalı bende???
evet abi bizde istediğimiz müzikleri oyun da dinleyebiliyormyuz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! carbonunkileri dinliyorsak bizimkilerde oyunda calabilir demi !!!!!!!
boş uğraş ya - alın şarkıların adlarını internetten indirin..
ayrıca carbondaki müzikler çok kötü ve free roam dışında da çok az çalıyo zaten..
arkadaşım ben anlamadın link felan link i de versen
Eğer NFS Carbon konusunun 37. ve 38. sayfalarına baksaydın bunun verildiğini görürdün.Biz yeni konu açmayalım diyoruz millet dinlemiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme