Bildirim
nfs carbon oynayamıyorum acil yardım please
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Forumda yazı yazarken biraz dikkat edin.Mesela crack serial tarzı kelimeler kullanmayın, fazla ayrıntıya girmeyin soru sorarken(forumun kalitesi ve yasallığı açısından) 1600pro hayli hayli yeter o oyuna .Sürücüleri güncelleştir mesela.Veya pc ye çok overclock yaptıysanda hata verebilir.Veya oyunda problem vardır (orijnal değilse)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 3 Aralık 2006; 0:22:04 > -
@chapkkin verdiğin cevapta yardım mı etttin laf mı söyledin belli değil
arkadaşım genel olarak nfs carbon oyununda böyle problmeler çok olutr en sıklıkta olan ise ekranın maviden çok gri renge dömesi bu daha sık karşılanan durum genel olarak oyundan kaynaklanıyor ama sen sürücünü tekrar sildikten sonra en son sürümünü yüklersen bu sorunu çözebilirsin diye düşünüyorum oyun bölümde nfs carbon adlı topişk var sorun yaşayan arkadaşların çözümleride yer alıyor vakit ayırıp okumanı tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X