Arkadaşlar oyunun başındaki ve kaiyer modundaki videolar kesik kesik çalışıyor.Yarışa başlayabilirsem eğer oyun takılmadan ilerliyor.bu problemi yaşayan, çözen veya fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.o kadar can sıkıcı bi durumki oyunu ilk açtığınız zaman çıkan video yaklaşık 5 dakikada geçiyor.kariyer moddakileri söylemiyorum bile. ekran kartının sürücülerini yeniledim. directx im 9.0c, oyuna 1.3 patchi ni yaptım, monitörün refresh rate ayarlarını düşüürdüm çıkardım, antivürüsü kapadım oyun esnasında.k-lite codec pack vardı onun update ni yaptım sildim falan ama olmuyo işte.oyun çıktığından beri oynayamadım şu oyunu. ekran katım fx5700 128mb. Bi yardım edin lütfen
Ben bu tür bir problem hiç yaşamadım, aslında baştaki videoyu bugüne kadar hiç izlemedim. Kız "hi" der demez ve daha sonra M3 diğer bir araçla yarış halindeyken toplam 2 defa enter a basarak çözülebilecek bir sorun. Ekran kartım GF go 7400 256 mb.
Ekran kartın iyi ama ya işlemcin yada ram in? bu ekran kartı 512 + mb ram in warsa gerçek performansıonda calısır bu yüzden bence sorun ram de..
keşke dediğin gibi 2 kere enter e basmakla geçse sorun.oyunun menusune girmek için 5 dakika bekliyosun.aynı şekilde kariyer modunda da 5 6 dakika kesik selerin ve görüntülerin geçmesini bekliosun.enter falan işe yaramıyor. 2*256 ram war. zaten sistem yetersiz olsa oyunu da oyanayamam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme