Bildirim
NFS Most Wanted Eşsiz benzersiz hareket
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aman ne özel.Bende yapıyom onu.Sen nediyon ben parande bile atıyom mw da -
atarken bi video eklede bizde görelimm -
Murciyi daha önce hiç böyle görmüşmüydünüz arkadaşlar
Yine yap deseniz yapamam valla
Bu arada video onur ile landan oynarken çekilmiştir, yani öndeki araç benim -
Ben bile yapamam bunu bravoooooo -
izliyemiyorm yarın izlicem kota ttneti kınıyorm burdan kınayalım bakalım hep birlikte -
quote:
Orjinalden alıntı: can9559_95
izliyemiyorm yarın izlicem kota ttneti kınıyorm burdan kınayalım bakalım hep birlikte
İyiki ay sonu koymuşuz sıfırlandı gözün aydın
-
süpermiş walla ilke kez görüorm bende böle bişi.
çalan şarkının adı ne acaba güzelmiş -
quote:
Orjinalden alıntı: onrozcn
atarken bi video eklede bizde görelimm
Şaka yaptım bee kızma hemen -
valla şarkı evde kayıtlı ama isimi "Afrodisiak" dı sanırım..tam isini aksam atarım.. -
valla ben havada rx-8 le iki ke z 360 ciziodumda diklemesine deil yanlamasına bunu ilk kez goruom -
Ni herkez budönüş videolarını koyuyorki..... -
adamım videoyu bööle nasıl yüklüyosun -
güzelmiş -
daha güzelini görmüştüm adam polislerin dikenlerinin yanına gelip duruyo takla atıp deikenin öbür tarafına geçiyor. arabayı kaldırırken tam yön veriyo nitro falan veriyo araba parande atıyo -
360 dereceleik dönüş yaparken çıkabiliceğiniz maximum hızdan sonra nitroyu kökleyin.işte sonuç bu -
Murci nin şöförü Drag ın etkisinden çıkamamış anlaşılan -
quote:
Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows
daha güzelini görmüştüm adam polislerin dikenlerinin yanına gelip duruyo takla atıp deikenin öbür tarafına geçiyor. arabayı kaldırırken tam yön veriyo nitro falan veriyo araba parande atıyo
o videoda benimdi -
quote:
Orjinalden alıntı: combata
quote:
Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows
daha güzelini görmüştüm adam polislerin dikenlerinin yanına gelip duruyo takla atıp deikenin öbür tarafına geçiyor. arabayı kaldırırken tam yön veriyo nitro falan veriyo araba parande atıyo
o videoda benimdi
linkini verbilir misin tekrar? -
Benzer içerikler
- forza horizon 5 açılmıyor
- nfs most wanted türkçe yama
- lfs s2 kilidi açma
- forza horizon 6 ne zaman çıkacak
- nfs most wanted tam ekran yapma
- araba oyunları pc
- assetto corsa sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X