Şimdi Ara

NFS oynayan arkadaşlara bir sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yarış oyunu oynamayalı uzun süre oldu şu sıralar mount&blade warband oynuyorum. ama bunun öncesinde deli bir nfs tutkunuydum ama zamanla oyunun tırtladığını düşündğüm için ve sistemin yetersizliğinden dolayı undercover da bıraktım. bu zamana kadar en çok most wanted underground 2 ve carbon u sevmiştim hala arada yükleyip oynarım şimdi sorum şu;
    ben bıraktıktan sonra çıkan nfs oyunları most wanted daki heyecanı ve u2 &carbon daki modifiye zevkini verdi mi tekrardan başlamaya değer mi ?

• Senin gibi bende mount & bladeye başlamıştım bir süre sonra sıkmaya başlıyacak :D Sonra 2-3 gün önce nfs underground 2 ye geri döndüm modifiyeleri için arabaları için ama zevk vermiyor o kadar sıkıyor artık :( Fakat nfs most wanted 2 varmış onu deneyebilirsin, ben henüz denemedim ama sistem özellikleri sanırım iyiydi geçen sene çıkmış
  • Asla vermez. Undercoverdan itibaren çıkan nfsler yerine 3dfx emulatorüyle nfs2se oynarım daha iyi.
  • Nfs MW 'den sonra çıkan oyunları beğenmedim.
  • o zaman bana yine carbon&mw yolları gözüktü .
    ha birde ferrari eklenmedi dimi hala ? en son nfs2 de vardı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: *No Fear*

o zaman bana yine carbon&mw yolları gözüktü .
    ha birde ferrari eklenmedi dimi hala ? en son nfs2 de vardı galiba

Ferrari'nin lisansını yeni aldı EA. Yeni oyunu olacak olan NFS Rivals da olacak.
  • nfs the run dan sonrası kötü hala serinin en iyi oyunu most wanted ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.