Arkadaşlar Size bi duyurum var.EA NFS 7:Underground'a başladı müthiş bir oyun abicim.Ama galiba yalnız XBOX'ta var..Oyunun il fotoğraflarında modifiyeli bi Supra var,gidin bakın:(www.needforspeed.com)Oyun tamamen modifiyeli arabalar altyapısında oluşturulacak şu an için araba sayısı veya modifiye stili hakkında pek bir haber yok ancak GT3'ten daha iyi olcağı söyleniyor.Ayrıcawww.nfscars.net adresinden gerekli bilgileri alabilir,NFS6,5,4,3 serileri için süper arabalar ve pistler indirirebilirsiniz.NFS4 üzerine çalışıyorum,50 araba var HDD'de pistlerin hepsi de yeni.Nfscars'ta Hall Of Fame bölümünde Ferrari F360Modena F1 bana aittir.Gidin görün cemaat araba oyunu nasıl olurmuş.Bi haberim daha var NFS4 için yeni bir mod geliyor.GT:MOD!Kaçırmayın derim iyi takip edin..Byes:!
hepside cadde arabaları cillop gibi makinalar
ban gta3ten ii olcak dion ama ikisinin arasında ne kadar fark var biliyon deil mi.senin bu yaptığın age of empires la counter ı karşılaştırman gibi bişii ehehue ne muhalefet adamım!!:)))
GRAN TURISMO 3 güzelim..GTA3 değil..Grand theft auto GTA3 die yazılır..
GT3 de baba oyunlardandır hani..
Oyunda Modifiye seçeneği olmalı olacakta sanırım.NOS felan olursa süper olur.
ama nfs hp2deki gibi mal herifler kokpitden sürüş kamerası koymazlarsa ben yine küfürü basarım
NOS nfs4'te war umarım bu fonk.'u nfs7'yede koyarlar: