Bildirim
NFS Shift 2 Kontrol Sorunu ACIL BAKIN !
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Simulasyon olduğu için bu şekilde.Ama şöyle bir durum var,options kısmında sürüş kısmında en düşüğü(novice sanırım)nü seçerseniz(Tabi abs,tc falan yine kapatıp açabilirsiniz,sadece sürüş modu novice olucak)biraz daha rahatlıyor oyun -
biraz yumuşattım :) saol -
Rica ederim -
Simulasyon olabilir ama, bana da kontrolleri çok zor geldi.
Sırf bu yüzden iki yarış yapıp sildim. Onun yerine NFS Hot pursit tercih ederim -
aynen bende cdciye gittiğimde nfs shift 2 mi hot pursuit mi alsam dedim ama bu yeni diye bunu aldım , hot pursuit zordur falan dedim hep polis hep polis , oyun hakkındaki izlenimlerini alabilirmiyim :D -
nfs hot pursiot en kralı, shift 2 direksiyon için üretilmiş sanki -
bende dandik gamepad var .. ama bu oyuna bir türlü uyduramadım.. option>controller kısmında gamepad ayarları yok sadece xbox 360 gamepad'inin ayarlarını görüyorum..
-
beyler shift 2 kadar kral oyun yoktur hot pursuit most wanted dan daha iyi bence eglencesi girip oynuyorum araba kontrolü de en kolayda acaip basit ;) -
kontrolelr acayip zor harbi dünden beri oynuyom daha elfreniyle viraj dönmeyi beceremedim :S ya çok erken dönüyor ya çok geç :S nası adam akıllı drift yapacam bu oyunda :S -
Klavye kontrolleri çok berbat. Yönler özellikle çok geç tepki veriyor. Yavaştan hızlıya bir tepki olunca arabayı zapt etmek imkânsız oluyor. Simülasyon da olsa, klavye ile oynanabilmesi lazım. Yani DIRT 3 oynayanlar demek istediğim çevikliği anlayacaklardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dolch
Arkadaşlar oyunu yeni aldım , kariyer daha %0 ve skyline gtr ile başladım ama arabayı zapt etmek çok zor sağa sola basınca çok geç dönüyor acaba sorun arabadamı yoksa oyun böylemi ? böyleyse nfs hot pursuit düşünüyorum acaba o da böylemidir ?
Oyunda bi sorun yok.Senin oc kaldırmıyor olabilir.Birde düsük ayarlarda denemeni tavsiye ederim. -
Ben en kolay seviyede oynuyorum, o şekilde ancak rakiplerime baş kaldırabiliyorum, yoksa kontroller harbiden zor. -
shift2 unsleadhed giriş yapamıyorum yardım edermisiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X