Şimdi Ara

NFS Shift 2 Kontrol Sorunu ACIL BAKIN !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım , kariyer daha %0 ve skyline gtr ile başladım ama arabayı zapt etmek çok zor sağa sola basınca çok geç dönüyor acaba sorun arabadamı yoksa oyun böylemi ? böyleyse nfs hot pursuit düşünüyorum acaba o da böylemidir ?

• Simulasyon olduğu için bu şekilde.Ama şöyle bir durum var,options kısmında sürüş kısmında en düşüğü(novice sanırım)nü seçerseniz(Tabi abs,tc falan yine kapatıp açabilirsiniz,sadece sürüş modu novice olucak)biraz daha rahatlıyor oyun
  • biraz yumuşattım :) saol
  • Rica ederim
  • Simulasyon olabilir ama, bana da kontrolleri çok zor geldi.

Sırf bu yüzden iki yarış yapıp sildim. Onun yerine NFS Hot pursit tercih ederim
  • aynen bende cdciye gittiğimde nfs shift 2 mi hot pursuit mi alsam dedim ama bu yeni diye bunu aldım , hot pursuit zordur falan dedim hep polis hep polis , oyun hakkındaki izlenimlerini alabilirmiyim :D
  • nfs hot pursiot en kralı, shift 2 direksiyon için üretilmiş sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende dandik gamepad var .. ama bu oyuna bir türlü uyduramadım.. option>controller kısmında gamepad ayarları yok sadece xbox 360 gamepad'inin ayarlarını görüyorum..
  • beyler shift 2 kadar kral oyun yoktur hot pursuit most wanted dan daha iyi bence eglencesi girip oynuyorum araba kontrolü de en kolayda acaip basit ;)
  • kontrolelr acayip zor harbi dünden beri oynuyom daha elfreniyle viraj dönmeyi beceremedim :S ya çok erken dönüyor ya çok geç :S nası adam akıllı drift yapacam bu oyunda :S
  • Klavye kontrolleri çok berbat. Yönler özellikle çok geç tepki veriyor. Yavaştan hızlıya bir tepki olunca arabayı zapt etmek imkânsız oluyor. Simülasyon da olsa, klavye ile oynanabilmesi lazım. Yani DIRT 3 oynayanlar demek istediğim çevikliği anlayacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolch

Arkadaşlar oyunu yeni aldım , kariyer daha %0 ve skyline gtr ile başladım ama arabayı zapt etmek çok zor sağa sola basınca çok geç dönüyor acaba sorun arabadamı yoksa oyun böylemi ? böyleyse nfs hot pursuit düşünüyorum acaba o da böylemidir ?

Oyunda bi sorun yok.Senin oc kaldırmıyor olabilir.Birde düsük ayarlarda denemeni tavsiye ederim.
  • Ben en kolay seviyede oynuyorum, o şekilde ancak rakiplerime baş kaldırabiliyorum, yoksa kontroller harbiden zor.
  • shift2 unsleadhed giriş yapamıyorum yardım edermisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.