Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • buna çözüm var mı pc im xp

http://r_apidshare.com/files/447088259/sorun.bmp

link bu(resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afacanmeto -- 10 Şubat 2011; 22:01:47 >
  • Arkadaşlar bu oyunu bende oynayamadım. Açıyorum oyun başlarken daha dışarı atıyor. Oyunun içine hiç giremedim menüleri dahi göremedim.

Sistem özellikleri imzamda var. Windows 7 Home Pre. 64 Bit kullanıyorum.
  • reserved
  • arkadaşlar bende nfs shifti netten indirdim kurdum açıyorum exe yi oyun açılırken loading bölümü dolduktan sonra herhangi bişy olmuyor ekran donyor ctrl+alt+del apıyorum görev yönteticisinde bile görünmüyor sadece sistemden görüp kapatabiliorum yani kısacası loading bölümü dolduktan sonra oyun donuyor bunun çözümünü bilen varsa yardım edebilirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akuli -- 22 Şubat 2011; 19:17:07 >

• Arkadaşlar bana oyunun orjinal exe dosyası lazım.Yama yapamıyorum çünkü anladınız siz onu
    İnterntte orjinal exe bulmak kürek bulmaktan 100 kat daha zor
  • arkadaşlar bende exe hatası alıyorum sürekli daha oyuna giremedim bi kaç tane crack denedim ama olmadı burda yaılanların hepsini denedim gene olmadı. Nvidia Geforce FX 5500 ekrankartı var 256 mb 32 bit. ekran kartından kaynaklı olabilir mi yoksa başka bi sorun mu var Lütfen yardım edin 2 gündür uğraşıyorum ......
  • arkadaslar benmde nfsde ekran sorunum var,
    ekran beyz ,yesıl reng oluyor lutfen yardım edersenız cok sevınırım.
    facebook hesabım:https://www.facebook.com/roselife.mali
    msn:erturk-mehmet-ali-27@hotmail.com

islemci:pentum(R)Dual-core
    ram:2GB
    isletım sıtemı : wındows xp
    ekran kartı 256 Mb
  • bende şöyle bi hata var hata nın birazını unuttum ama inşallah çare vardır yaaa : exception processing message c0000139 Parameters 17ae70 174d08 bukadarı aklımda başka bişi hatırlayamadım
  • Zamanında Açmaya çok çalışmıştım x1550 ile Meğer ekran kartını desteklemiyormuş yeni ekran kartı alınca oynatmıştı .
  • oyunu yükledim crack yaptım oyuna girdi vtr geçti fakat online account bölünün açılması gerekirken bağlanamadı yazıyor.ok deyincede oyundan çıkıyor yardım edin lütfen
  • Arkadaşlar merhaba;
    oyunu kurdum. crackini güzelce yaptım. oyun açılıyor. açılışında "if you want to race the take it to your local track" ve wear seatblt falan diye bir tavsiyede bulunuyor.
    sonra oyun başlıyor videsu oynuyor. test lap yüklenirken hep aynı yerde takılıyor. need for speed shift çalışmayı durdurdu şeklinde bir uyarı alıyorum. oyun kendiliğinden kapanıyor. nvidia gt 550m kullanıyorum son sürümünü kontrol ettim. güncelledim. başka crackler denedim. sorun çözülmedi. işin kötüsü ben bu oyunu daha önce bilgisayarımda oynamıştım. ne oldu harp mi oldu darp mi oldu. neden açılmıyor? yardım edene dua ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sglmhmt

Arkadaşlar merhaba;
    oyunu kurdum. crackini güzelce yaptım. oyun açılıyor. açılışında "if you want to race the take it to your local track" ve wear seatblt falan diye bir tavsiyede bulunuyor.
    sonra oyun başlıyor videsu oynuyor. test lap yüklenirken hep aynı yerde takılıyor. need for speed shift çalışmayı durdurdu şeklinde bir uyarı alıyorum. oyun kendiliğinden kapanıyor. nvidia gt 550m kullanıyorum son sürümünü kontrol ettim. güncelledim. başka crackler denedim. sorun çözülmedi. işin kötüsü ben bu oyunu daha önce bilgisayarımda oynamıştım. ne oldu harp mi oldu darp mi oldu. neden açılmıyor? yardım edene dua ederim..

foruma vefa borcum var o yüzden yazıyorum. sorunu çözdüm. eğer yukarıdaki mesajımdaki gibi benim yaşadığım sorunu yaşayanlar varsa tek yapmanız gereken ekran kartı driverını güncellemek. nvidia ekranını açın check edin mutlaka yeni updates bulacaktır. sorunun çözümü bu.thats all

• Saolun
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.