Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buLLseye_mytR

Herkese Merhaba. Sorunuma Bilenlerin acil Cvp Yazmalarını Bekliyorum...

NFS Shift Sorunsuz Kurdum Ama Oyuna Girip Start Kariyer Deyince İlk Video Tekrarladıkça Tekrarlıyor. ENTER+ESC+SPACE bu tuşlar etki etmiyor. Başlarda Sadece Shift İçin Geçerliydi Ama Sonradan Baktım Undercover - Most wanted'da Böyle Olmaya Başladı. Lütfen Sorunuma acil Yardım.. :) Tşk'ler ^^

+1

Aynı sorun bende de var.

Hiçbir tuşla geçemiyorum SHIFT'in video bölümünü. Ancak bilgisayara reset atarsam geçiyor.
    Ayarları en düşüğe getirdim. Pencere görüntüsü verdim. Yama v1.02 kurdum yine olmadı.
    İşletim sistemim Win 7 32 bit

Sinir sahibi oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 12 Ocak 2010; 23:21:12 >

• Sonu gelmez heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Sonu gelmez heralde

Öyle görünüyor.

Bu arada yapmadığım şebeklik kalmadı.

ATI HD3300 Onboard ekran kartımdan diyecem ama değil gibi görünüyor. Başka bir foruma yazmıştım aynı mesajı. Driver'ı güncelle dediler. Onu da yaptım ATI'nin sitesinden yine yemedi.
  • Oyunu 1680*1050 de medium ayarda çok rahat oynuyorum. Çözünürlüğü düşürüp aa i 8x falan yapmak istiyorum ama çözünürlüğü düşürünce oyunun görüntüsü monitörde hep sağa kayıyor, monitörün ayarlarından da sola doğru bi yere kadar çekebiliyorum. 1280*800 de 1440*900 de hep aynı problem oldu. Varmı fikri olan...
  • exe hatası için söylenen yolu denedim ancak olmuyor arabaların tanıtımı bitince hata veriyor
  • Çözünürlük sorununu hallettim, ama şöle birşey oluyor; test sürüşünü ve ardından gelen yarışı yapıyorum yükleme ekranı geliyor sağ altta iki ufak araba dönüyor müzikte takılmadan çalıyor ama ne menü nede başka bir yarışa geçmiyor öylece donup kalıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oCa
    Çözünürlük sorununu hallettim, ama şöle birşey oluyor; test sürüşünü ve ardından gelen yarışı yapıyorum yükleme ekranı geliyor sağ altta iki ufak araba dönüyor müzikte takılmadan çalıyor ama ne menü nede başka bir yarışa geçmiyor öylece donup kalıyor...

Bu sorunuda hallettim, vsync on yapinca hic problem kalmadi...
  • arkadaşlar, need for speed: shift i yükledim, ilk başta exe problemini bende yaşadım, onu crack dosyasının içinde bulunan 2 dosyayı kopyalayarak aştım, şimdi yeni bir problemle karşılaştım, oyunda kariyer'e girdikten sonra ilk çıkan video defalarca tekrarlanıyor bi türlü bitmiyor... bana yardımcı olabilir misiniz?
  • arkadaş bn shifti aldım kurdum ama oyuna giriyorum hata raporu çıkıyor bu sorunu çözer misin PC özelliği: İntel(R) pentium(R) 4 CPU 2.40 GHz 1.50GB RAM Ekran kartı 256 mb xp servis pack 3 ??? oynatmaması mümkün mü herşyi uyuyor lütfen çözüm bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbaranulutas

arkadaşlar, need for speed: shift i yükledim, ilk başta exe problemini bende yaşadım, onu crack dosyasının içinde bulunan 2 dosyayı kopyalayarak aştım, şimdi yeni bir problemle karşılaştım, oyunda kariyer'e girdikten sonra ilk çıkan video defalarca tekrarlanıyor bi türlü bitmiyor... bana yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar kendi problemimi hallettim... benim gibi aynı probleme sahip arkadaşlar varsa şunları yaptım:
    1 - bazu cracklar tam olarak işimizi görmüyor, farklı bir crack denedim,
    2 - windowed seçeneğini açık tutarak, oyunu pencere şeklinde oynuyorum,
    3 - herşeyi low olarak ayarladım, hatta bazı grafik seçeneklerini kapattım...
  • Yarıştığım bir pistte tekrar yarışmak için 1 tuşuna bastım ve video girdi.En son yaptığım yarışı gösteren video.
    Hiçbir şekilde bu gösterimden çıkamadığım gibi, 2. tura başlamamın hemen arkasından tekrar video başa almaya başladı.Mecburen ctrl+alt+del yapmak zorunda kaldım.
    Tüm ayarlarım full ama patch yüklü değil.Görüyorum ki yükleyen arkadaşlarda da aynı sorunlar var.Yüklemesem mi diye düşünüyorum.
    Ekran kartı güncellemesini yapmalımıyım, sorun ondan mıdır ?
  • İlk sayfadaki ilk xml dosyasını tekrar rapid dışında bir sunucuya upload edip pm atabilir misiniz bana ? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeqBeT -- 6 Şubat 2010; 21:57:58 >
  • ben oyunu yukledım fakat oyun acılıyorken takılıyor bunun cozymy nedır ne olur yardım edın :) :(:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayevsizler -- 6 Şubat 2010; 22:31:50 >
  • d3dx9_41.dll hatası alıyorum biraz arastırdım linklerden yenisini system32 nin içine attım ama sorun hala devam ediyor sizce ne yapmam lazım sistme ati 4650 win7 64 bit directx11
  • oyun ilk başlarkenki video bitip bitip sürekli baştan başlıyor oyuna bir türlü girmiyor deli etti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali42

Ya kardeş belki benimde sorunumu çözersin yav ben nfs shift aldım kurdum oyunu açıyo cariyeri kuruyom bi video var onu geçiyo sonra test lap var onun açılmasını bekliyom sonra direk kapanıyo hiç hata vermiyo ama kapanıyo yardım edermisin

Verdiğim Dosyaları Deneyin..
  • Arkadaşlar Lütfen Benim Verdiğim Linkteki Dosyları Deneyin..Denediğinizde Sorun Devam Ederse Buraya Cevap Yazınız..
  • Merhaba Arkadaşlar.oyunu kurdum ve bendede appcrash hatası veriyor oyun ekranı açılıyor sonra kapanıp siyah ekran geliyor.xlm dosyasının linki ölü onuda inderemedim.Birde beni physX ve crack hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Bilgisayarım;Acer Aspire 5739G.Intel core 2 duo processor t9550 2.66 GHz işlemci, NVIDIA GeForce GT 240M ekran kartı, 4 GB ram, işletim sistemi windows 7 home premium 64 bit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Sonu gelmez heralde

Öyle görünüyor.

Bu arada yapmadığım şebeklik kalmadı.

ATI HD3300 Onboard ekran kartımdan diyecem ama değil gibi görünüyor. Başka bir foruma yazmıştım aynı mesajı. Driver'ı güncelle dediler. Onu da yaptım ATI'nin sitesinden yine yemedi.

aynen denemediğim şebeklik kalmadı benim de. oyunu 2 kere sildim yükledim farklı crackler denedim. xml configs dosyasını değiştim.her uyumluluk modunu denedim ekran kartı son driverlarını yada çalıştırdıklarını söyledikleri driverleri denedim.iki adet patch i de kurdum hala ya yarış ortasında takılıyor yada 5-6 deneme sonrasında oyunu açıyor.bazende res atınca açıyor oyunu.ite kaka tüm ayarlar full 8xx aa falan filan 55-60 fps arası çok akıcı oynuyorum öyle böyle level 18 deyim tier 4 açıldı.takılma kasma yok ama keyfi olarak 1-2 yarış sonrası exe.yanıt vermiyor diyor.sistemimde bugüne kadar bu kadar sorun yaratan türünün tek örneği olan oyun keyfi gelirse oynayabiliyorum işletim sistemim win7 64 bit.

• arkadaşlar ben oyunu windows 7 de kurdum ama oyun açılmıyo hiçbir uyarı falanda vermiyo nasıl düzeltirim acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.