Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • thumbs.db windows'un içinde resim bulunan her klasörde
    oluşturduğu içinde resimlerin ufak önizleme resimlerinin
    tutulduğu bir database dosyası. Oyunlara hiçbir etkisi
    olamaz.
  • arkadaşlar bende oyun açılıyor ama bir kaç yarış yaptıktan sonra oyun takılıyor çözümü nedir acaba?
  • nfs shift nvidia fizik hızlandırmalı kartı yoksa işlemciye çok bağımlı kalıyor. bende eskiden 3.2 ghz amd x2 vardı. oyun zaman zaman 15-20 fps lere kadar düşüyordu. şimdi phenom 2 var. en yüksek ayarlarda bile 40-50 fps oynuyorum. nvidia kart yoksa oyunu oynamak için en az 3-4 çekirdekli amd veya core2quad lazım.
  • Setuptan Şu exeleri Upload edebilecek varmı?
    EASetup.exe
    Autorun.exe
    Need for Speed Shift_uninst.exe
    Need for Speed Shift_code.exe
    eadm-installer.exe
    lazım
  • Oyun bende dil seçme yerine kadar açılıyor sonra if... diye başlıyan bir yazı çıkıyor orada bilgisayar reset atıyor

sistemim: 3gb ram
    1gb ekran kartı(türünü bilmiyorum)
    xp sp3

Sebebi nedir acaba neden bilgisayar reset atıyor? O dediğiniz dosyayı indirdim düzelmedi aynı pc kapanıp açılıyor...
  • oyun win 7'de ati 4850 ile sorunsuz çalışıyor, xp'de yarışa başlatıp exe hatası veriyordu.

win 7'de sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

oyun win 7'de ati 4850 ile sorunsuz çalışıyor, xp'de yarışa başlatıp exe hatası veriyordu.

win 7'de sorun yok

Bir süre sonra sebepsiz yere oyun sonlandırılıyor. 1 Hafta sorunsuz oynadım, sonra küstü galiba
    Sistem Windows 7
  • arkadaşlar selam ben oyunu kurdum sistem kaldırıyor oyun açılıyor ancak test sürüşünden sonra kontrol bana gelince hata raporu veriyor ve oyundan çıkıyor ne yapmam lazım şimdiden teşekkür ederim
  • direk sildim attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

direk sildim attım.

Valla en iyisini yapmışsın. Yaması çıkana kadar bende hemen siliyorum, iyi akıl ettirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

1.02 Patch çıkmış...

http://www.needforspeed.com/web/nfs/downloads?p_p_id=nfsdownload_WAR_nfscportlets&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_nfsdownload_WAR_nfscportlets_action=list

performans sorunum yoktu ama bi deneyelim belki başka hataları da çözer

• bende şuan indirmeye aldım ama henüz kuramıyacağım.kurup deniyenler varmı nasıl acaba fizik ve grafik?ati kartlardaki problem malum herkeste var ama benim daha çok ilgilendiğim kısmı sürüş olayı yani saçma sapan fiziklerlde dolu bir oyun olduğu şimdiye kadar teyid ettirdi zaten.ne arcade nede simulasyon bununla ilgili bir düzeltme görebildinizmi arkadaşlar? patch v1.02 için konuşuyorum

şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar bu oyunu az önce yükledim ama oyunun başında hata raporu veriyor. Tam Bmw yi bize teslim ediyor hata raporu veriyor. Daha önce vermiyordu Trainer indirdim vermeye başladı. Trainer'ı sildim hâlâ veriyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Birde sadece para hilesi olan trainer paylaşırsanız sevinirim. (denenmiş, çalışıyor olsun)
  • Oyunu sildim/yeniden yükledim, save i sildim yeniden yükledim hâlâ hata veriyor. Nasıl düzelecek bilen birisi yokmu?
  • İlk sayfadaki exe hatası için xml dosyası koymuşsunuz link ölmüş. Birisi yenilerse sevinirim.
  • Buyrun farklı bir linkten;

http://hotfile.com/dl/19054930/3d2babd/graphicsconfig.xml.html

Bunu yükleyincede çözünürlük vs. çok kötü oldu yükseltincede yine hata veriyor. Şu sorunun adam akıllı bir çözümlemesi yokmu yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 3 Aralık 2009; 0:25:47 >
  • merhabalar.benim sorunum biraz daha küçük ve önemsiz bir şey.hd 4650 ekran kartım var ve catalyst 9.11 yüklü.oyunu yüksek detayda rahatça oynuyorum ama arbaların kenarı düz gözükmüyor.ss de verdiğim gibi parçalı parçalı gözüküyor ve diğer grafiklerde de aynı sorun var.ne yapmamı önerirsiniz?şimdiden teşekkürler
    http://img81.imageshack.us/img81/7632/shiftsorun.png
  • Arkadaşlar bende patch kurulmuyor neden olabilir??? bir anlık küçük bir ekran gelip hemen gidiyor.. varmı böyle bir sorunla karşılaşan bir arkadaş?? ilk patchte ikinciside yüklenmiyor ne yapabilirim???
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasaby

merhabalar.benim sorunum biraz daha küçük ve önemsiz bir şey.hd 4650 ekran kartım var ve catalyst 9.11 yüklü.oyunu yüksek detayda rahatça oynuyorum ama arbaların kenarı düz gözükmüyor.ss de verdiğim gibi parçalı parçalı gözüküyor ve diğer grafiklerde de aynı sorun var.ne yapmamı önerirsiniz?şimdiden teşekkürler
    http://img81.imageshack.us/img81/7632/shiftsorun.png

AA açacaksın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.