Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crzy_emr

şimdi dostlarım bakın benim sorun bu.. Oyuna giriyorum menülerde yada videolarda hiç bir takılma yok sonra start career deyip oyuna giriyom. yine bi video çıkıyo.. sonra benim bmw bi arabam var galiba onun videosunu gösteriyo arabanın içinde falan tam video biti kontrol bana geçio.. ama ekran karanlık olarak gösterio yine bi takılma yada hata raporu yok sadece ekran karanlık. arabanın kadranı ve lambası belli oluyo sadece birde dikiz aynasını açıp arkaya bakabiliyiroum.. nasıl çözcem ben bunu aramadğım yer kalmadı.. :(

bilgisayarımın özellikleri şu:
    İŞLEMCİ : Intel CORE 2DUO CPU 3.00 GHZ
    RAM : 2.00 GB
    EKRAN KARTI : NVIDIA Ge Force 8600 GT bellek boyutu 1024 mb
    HARD DİSK : 320 GB

bu arada bilgisyarım windows xp profesyonel service pack 3

Ekran Kartının son sürümünü indir..Dene..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugin

Vay be ne oyunmus ki bizi nelere sahit etti.
    Kac ay oldu cıkalı ve su ati sorunu çözülmedi,patchler mi, dosya silmeler mi ,ayarlar mı ne varsa denedik ama hala aynı...

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ by_the_king
    sen baslıgı degistir mumkunse cözümlendigi falan yok..!!!!

Arkadaşım ne demek çözüm yok.! Yapan yapıyor..Sen neden yapamıyorsun? Ayrıca hiçbir sistem özelliklerini , işletim sistemini yazmamışsın..Çözümü 2-3 tane pc de test ettim..Sorun ekran kartından değişmekte..İşletim Sistemiylede Alakalı..ben mesela grafik dosyasını yaptım oldu..Exe hatası veriodu..Ama dier pc de direk oyunu kurdum,hiç bişi yapmadan direk açıldı..

Sen Bir Mesaja sistem özelliklerini yazmazsan sorununu çözemeyiz.!

• arkadaşlar bendede söyle bi sorun var oyunu kurdum başlarken need for speed sift yazısı var o dolarken takılıyo yardım edin lütfen
  • file:///C:/Documents%20and%20Settings/HP_Sahibi.METTALICA.000/Desktop/adsız.bmp burdan bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crzy_emr

şimdi dostlarım bakın benim sorun bu.. Oyuna giriyorum menülerde yada videolarda hiç bir takılma yok sonra start career deyip oyuna giriyom. yine bi video çıkıyo.. sonra benim bmw bi arabam var galiba onun videosunu gösteriyo arabanın içinde falan tam video biti kontrol bana geçio.. ama ekran karanlık olarak gösterio yine bi takılma yada hata raporu yok sadece ekran karanlık. arabanın kadranı ve lambası belli oluyo sadece birde dikiz aynasını açıp arkaya bakabiliyiroum.. nasıl çözcem ben bunu aramadğım yer kalmadı.. :(

bilgisayarımın özellikleri şu:
    İŞLEMCİ : Intel CORE 2DUO CPU 3.00 GHZ
    RAM : 2.00 GB
    EKRAN KARTI : NVIDIA Ge Force 8600 GT bellek boyutu 1024 mb
    HARD DİSK : 320 GB

bu arada bilgisyarım windows xp profesyonel service pack 3

Kardeş Tıpa Tıp Aynı sorun Bende Var
    Sistem Bilgilerim:

Windows 7 x86

Ram :2.0GB Single-Channel DDR2 @ 400MHz 6-6-6-18

Ekran Kartı : 512MB GeForce 9400 GT

İşlemci: Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz

Hard disk:320 GB

Lütfen Yardım

OYuna Giriyorum Herşey yolun Tam Start Carer yazıo oraya kadar gelsim

Ondan sorna Bi bölüme giriyorum tam yarış başlar ken oyundan atıyo Deli olcam programı kapat fln diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny-Lesh -- 1 Mayıs 2010; 13:12:28 >

• kardesım bende oynu ındırdım oynu kuruyorum crackte yapıyorum sonra oyun acılıyor tekerlek donuyor sonra pc kapanıyor mavı bı yazı cıkıyor hata oldu dıyor tekrar pc başlatılıyor hep bole oluyor ne yapabılırım yardımcı olursan sevınırım
  • kardesım bende oynu ındırdım oynu kuruyorum crackte yapıyorum sonra oyun acılıyor tekerlek donuyor sonra pc kapanıyor mavı bı yazı cıkıyor hata oldu dıyor tekrar pc başlatılıyor hep bole oluyor ne yapabılırım yardımcı olursan sevınırım

pc mım ozellıklerı bunlar çok anlamıyorum ama
    lenova g530
    intel centrino 2 işlemci teknolojisi (yanlış yazılmış olabilir,centrino 1 sanki)
    core 2 duo T6400 işlemci (2.0 ghz,800 mhz,2mb cache)
    3gb ddr2 667mhz ram
    320 gb sata 5400 rpm HDD
    15.4'' Widescreen WXGA Vibrantview (1280x800 dpi)
    256 MB Nvidia geforce 9300 GS ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)

Arkadaşlar şu nalet olası hatanın bir çözümü yokmudur Allah aşkına. Kullandığım işletim sistemi Windows 7 Ultimate 32bit. Bu zamana kadar çok kez silip yükledim oyunu hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Geçen gün tekrar kurayım dedim. Tam oyuna başlıcak exe hatası haydaa. Sildim sonra bu konuyu gördüm tekrar kurdum. Konu başındaki dosyada işe yaramadı nasıl halledicez bunu ne sinir bişeydir

aynı sorun ben de de var... 98 yaptım uyumluluk modunu, sürekli tekrar eden videodan tekrar etmeyi durdurdu fakat. hata verip çıkıyor.

• Arkadaşlar kariyer videosunun tekrarlanması sorununu kendim çözdüm. Öncelikle oyun açıksa oyunu kapatın. Program Files->Electronic Arts->Need for Speed SHIFT->Movies den Career_Intro'yu kesip yeni bir klasöre saklayın. Böylece video olmadan oyun başlayacak.
    Ancak benim de bir sorunum var. Kariyerdeki ilk yarışa başlamadan önce Test Lap yazısı çıkıyor ve oyun hata veriyor. Bunu çözebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danutz -- 28 Haziran 2010; 19:13:44 >
  • Ya KarDeş ßenim Pc Windows xP Ama Oyunu açarken açılmış qibi oluo ama açmıo sorunun çözümünü bilen Lütfen Yazsın
  • oyunu bitiren varmı ?
    ben bir set hariç hepsini bitirdim ona da giremiyorum..10.000.000 para...16 herçeşit araba bir etap hariç hepsi tamam...kaldık öylece (kısıtlı bölge) diyor work araba lazım diyor.work olarak lp 640 var onuda kabul etmiyor bilen varmı \????
  • Exotic Cars DLC versiyonunu dün yüklemek istedim fakat tam olarak nasıl yüklenileceğini bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz DLC dosyası şuanda elimde mevcut isletim sistemim Win7 32 Bit
  • selam arkadaşlar. dil seçeneğinden sonra siyah ekranda aşağıdaki yazı yazıyor ve öylece kalıyor.

"If You want to race, then take it to your locak track.

Make sure your car is safety inspected always a helmet and your seabelt
    "

bu nedir tam olarak ?
  • 3 saat oldu yüklenmedi.. mazda RX8 isimli araçla ilgili bi sorunmu ne varmış.. nedir bu ya !
  • Bende de hata oluyor. Oyuna giriyorum sonra açılıyor oyun sorunsuz ondan sonra tam test sürüşüne başlayacağı zaman programı kapat diye hata veriyor. Nedeni nedir acaba ? Bilgisayarın özelliklerinde mi bir sorun var ?

• Arkadaşlar bende oyunu yükledim, ilk crackde bu windows sürümüyle uyumlu sürüm değil diyodu(32bit-64bit uyumu), başka bi crack buldum şimdi de oyunun ilk load ekranında oyundan atıyor. Ekran kartım geforce 9300m 512 mb, işletim sistemim windows 7 64 bit. Bana yardım edebilecek var mı acaba? Hangi cracki yüklemeliyim?
  • Arkadaşlar ekran kartınız Nvidia olmasada oyun PhysicS yazılmını kurmayı gerektiriyor. Oyun için özellikle Ati ekran kartlarındaki yavaşlamayı engellemek için ve LAN desteği eklemek için iki yama çıktı bunların kurulu olduğundan emin olun.(Doğru ilaçlarıda ekleyin Netekim.) Buna rağmen oyunda problem yaşıyorsanız ekran kartının Shader versiyonu yetmiyordur. Ben birkaç hafta önce Vista 32 bitte oyunu kurdum ve directx güncellemeleri ile gelen bazı dll dosyalarının eksik olduğuna dair bir hata mesajı aldım. Directx güncellemeleri XP için diye biliyordum ancak ilgili dosyayı vista için de çalıştırdım ve hiçbir problem olmadan vistada da kuruldu ve oyun çalıştı. Şuan için diectx june2010 sürümünü microsoft sitesinden indirebilirsiniz. Vistada işe yaradığına göre Win7 de de işe yarayabilir.

• Saolun yaptm
  • Bu sorunun çözümü yok sanırım hala. Ben lisanslı olarak satın aldım oyunu. Oyun sorunsuz olarak kuruluyor fakat başlatmak istediğim zaman siyah ekran geliyor, sonra shift.exe hatası verip çıkıyor oyundan (Oyun hiç açılmıyor). Gezmediğim forum kalmadı neredeyse. Önerilen tüm yöntemleri denedim (graphicsconfig.xml dosyasını güncllemek, silmek, ekran kartının son river'ını yüklemek, ATI Catalyst Center'ın son sürüm ve 9,9 dahil neredeyse tüm versiyonlarını denemek, işletim sistemi tüm güncellemelerini yüklemek, PhyscX'in son sürüm dahil tüm sürümlerini yüklemek, ekran kartı çözünürlük ve refresh ratio ayarlarının neredeyse tümünü denemek, vb...). Ama hala oynayabilmiş ve hatayı geçebilmiş değilim. ATI ekran kartı kullanıyorum. Sanırım sorun bundan kaynaklanıyor ve umudumu kesmiş durumdayım. Patch'ten falan bahsediliyordu ATI için çıkacak. Sanırım yalan oldu oda. Bulamadım bir yerde. Lanet olsun demekten başka çarem kalmadı. Verdiğim paraya değil ama kırılan hevesime acırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hokka -- 3 Ekim 2010; 12:36:06 >

• Selam arkadaşlar, benim bir sorunum var, biraz bu konu içindeki değişik yorumları okudum. Bazı arkadaşlar Ati ekran kartlarını yerden yere vuruyorlar, (Ben bilgisayar teknisyeniyim ve nVidia kullanıyorum) haklı olabilirler, ama biryere kadar, bir süre sonra bu tam tersine dönecektir, çünki Ati ekran kartlarını ileri teknolojilere daha uyumlu birşekilde üretmeye başlıyorlar. Daha açık söyleyecek olursam, Atiler 3D yani üç boyutlu görüntü teknolojisinde nVidia yı sollayacak kadar ileri teknoloji ürünü ekran kartları yapıyor, bunlar henüz tamamen yaygınlaşmış değil, çünki daha yeni sayılır bunlar. Ati nasıl sollayacak diye sorarsanız, onuda söyleyeyim size. nVidia 3D gözlük, harici donanım ve artı sürücü program gerektiriyor, Ati de ise bu farklı Ati için gözlük vesaire gerekmeyecek, sadece 3D uyumlu bir monitör yada 3D uyumlu bir televizyon bunun için yeterli olacakmış.
    Benim oyunla ilgili sorunuma geleyim, sistemim Windows 7 ultimate 32 bit, gtx 260, intell core 2 quad q9650 3 ghz, asus p5qc, 4 gb kingston, 500 gb seagate, monitör casper 22 inch lcd 1680x1050, logitech driveing force gt direksiyon seti. Yani bu sistem ile bütün ayarları sonuna kadar açıyorum, fps gayet normal, oyun oynarken herhangibir takılma olmuyor, gayet akıcı. Oyunu birçok kişi gibi iyi oynuyorum zaten. Sorun şu, nezaman dodge viper almak istesem yada world series e girmek istesem, belleğe yüklüyormuş gibi yapıyor, yuvarlak dönüyor, ama yüklemiyor, bazende yuvarlak dönmüyor, ama genellikle yuvarlak dönüyor ama dakikalarca beklememe rağmen yarış başlamıyor. Diğer yarışlarda yani oyunun genelinde böyle bir sorun yok. Ben bu oyunu güncel windows xp pro sp3 de oynadım hiç sorun olmadı. Şunuda söyleyeyim, bilgisayarımın çalıştıramadığı bir oyun görmedim, sadece Dirt 2 yi ne Win xp de nede win 7 de çalıştıramadım. Uyumluluk ayarlarını defalarca değiştirdim, krakerleride defalarca değiştirdim oyuna giremedim. Shift için söyleyecek olursak acaba win 7 ile alakalımıdır bu sorun? Çünki eskiden beri biliyorumki win 7 de oyunlarda dahil bazı programlar ve hatta sürücüler bile ya kısmen çalışıyor, yada hiç çalışmıyordu.

Yokmu cevap verebilecek bir arkadaşımız? Daha açık bir anlatım olarak, NFS Shift de Dodge Viper'ı seçersem oyun donuyor ama görüntü olarak biraz hareketli gibi, yani yarışı yüklüyor gibi yuvarlak dönüyor ama yüklemiyor. Yada Dodge Viper'ı seçip upgrade yani daha iyi parça almak istersem oradada donuyor hiçbir işlem yapamıyorum, ve oyunu görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Ayrıca Dodge Viper'ı alıp oyunu kapatırsam bir daha oyuna girmek mümkün olmuyor. Windows xp pro sp3 de bunlar olmamıştı, ama Windows 7 ultimate 32 bit de oluyor. Yokmu cevap?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi_biri -- 26 Aralık 2010; 0:42:50 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.