Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Spears

arkadaşlar ben oyunu windows 7 de kurdum ama oyun açılmıyo hiçbir uyarı falanda vermiyo nasıl düzeltirim acaba?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende geforce 6200 var acaba ondan mı açılmıyo hala exe. hatası veriyo oyunu tekrar kurdum Crack yaptım ama hala olmuyo yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: djnakres

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende klasik siyah ekran sorunu var, ekran kartım asus4850 ve işletim sistemim win7 ultimate 64bit.

şimdi uyumluluğu windows98'e alırsam oyun sorunsuz açıyor, yarışın başında kare kare siyahlar oluşuyor aracın üzerinde. sonradan bu siyahlar kesiliyor. fakat win98 modunda işlemcinin sadece 1 çekirdeğini kullandığı için kalabalık yerlerde ki özellikle tokyo'da yarışırken rahatsız edici merkezi işlemci kasılmaları yaşıyorum. mesela uyumluluğu seçmeden, bilgisayarı yeniden başlatıp girdiğimde 2 çekirdeği kullandığı için oyun yağ gibi akıyor fakat win98 modunda benden bol bol küfür yiyor. üstelik o modda 1440*900 8xaa ve 16xaf, diğer ayarlar fullde oynayınca da aynı performansı veriyor, ayarların alayını düşürsem de hemen hemen aynı performansı veriyor gibi. ayarları düşürsem de düşürmesem de ortak kasılmalar kalabalık virajlara girdiğimde vs oluyor ki virajlar oyunda başarı için büyük önem teşkil ediyor.

benim size soracağım, bu oyunu win7 64bit'te, win98 uyumluluğuna getirmeden oynamamın bir yolu yok mu veya win98 uyumluluğunda olsa bile 2 çekirdeği kullandırtmanın bir yolu yok mu?

not: 1.02 patchini felan yaptım denedim sorun hala var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 26 Şubat 2010; 16:16:26 >

• Süper Bi Oyun Tavsiye Ederim Herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Süper Bi Oyun Tavsiye Ederim Herkese
    Arkadaşlar bendeki nfs 2 dvd. ilkini sorunsuz yüklüyor ve yükleme tamamlandı diyor. Daha sonra ikinci dvd yi taktığımda oyunun ilk sayfası rusça olarak ekrana geliyor(ilk dvdyi kurarken ingilizceyi seçtim). Gelen ekranda 3 seçenek var. Hepsini denedim ama oyun hiç açılmadı.

İşletim sistemi XP SP3
    ekran kartı ise laptop olduğundan haliyle onboard. nvida physX ise dvd ile birlikte kurulmuştu. Ama ekran kartım yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: metulen

Arkadaşlar bendeki nfs 2 dvd. ilkini sorunsuz yüklüyor ve yükleme tamamlandı diyor. Daha sonra ikinci dvd yi taktığımda oyunun ilk sayfası rusça olarak ekrana geliyor(ilk dvdyi kurarken ingilizceyi seçtim). Gelen ekranda 3 seçenek var. Hepsini denedim ama oyun hiç açılmadı.

İşletim sistemi XP SP3
    ekran kartı ise laptop olduğundan haliyle onboard. nvida physX ise dvd ile birlikte kurulmuştu. Ama ekran kartım yokki

Alıntıları Göster
    Vay be ne oyunmus ki bizi nelere sahit etti.
    Kac ay oldu cıkalı ve su ati sorunu çözülmedi,patchler mi, dosya silmeler mi ,ayarlar mı ne varsa denedik ama hala aynı...

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ by_the_king
    sen baslıgı degistir mumkunse cözümlendigi falan yok..!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ugin

Vay be ne oyunmus ki bizi nelere sahit etti.
    Kac ay oldu cıkalı ve su ati sorunu çözülmedi,patchler mi, dosya silmeler mi ,ayarlar mı ne varsa denedik ama hala aynı...

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ by_the_king
    sen baslıgı degistir mumkunse cözümlendigi falan yok..!!!!

Alıntıları Göster
    Exe hatalarına Internet Explorer 8 ile gelen Veri Yürütme Engellemesi (DEP) özelliği engel oluyor olabilir.
    Ben java ile çalışan bir programda direk olarak Veri Yürütme Engellemesi hatası aldım. Daha önce Internet Explorer 6
    kullanırken böyle bir hata yoktu.(SP3 de yüklüydü). Emin olmak için Internet Explorer 8 i kaldırdım. Program yeniden
    çalıştı. IE8 i tekrar kurunca çalışmadı. yani veri yürütme engellemesi (DEP) IE8 ile gelen bir özellik.
    Programı çalıştırmak için boot.ini dosyasında ufak bir değişiklik gerekiyormuş. Onu yapınca IE8 altında da program çalışıyor.

"[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=AlwaysOff"

ilgili kısım
    NoExecute=AlwaysOff

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A5184EA8

Exe hatalarına Internet Explorer 8 ile gelen Veri Yürütme Engellemesi (DEP) özelliği engel oluyor olabilir.
    Ben java ile çalışan bir programda direk olarak Veri Yürütme Engellemesi hatası aldım. Daha önce Internet Explorer 6
    kullanırken böyle bir hata yoktu.(SP3 de yüklüydü). Emin olmak için Internet Explorer 8 i kaldırdım. Program yeniden
    çalıştı. IE8 i tekrar kurunca çalışmadı. yani veri yürütme engellemesi (DEP) IE8 ile gelen bir özellik.
    Programı çalıştırmak için boot.ini dosyasında ufak bir değişiklik gerekiyormuş. Onu yapınca IE8 altında da program çalışıyor.

"[boot loader]
    timeout=30
    default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
    [operating systems]
    multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=AlwaysOff"

ilgili kısım
    NoExecute=AlwaysOff

Alıntıları Göster
    Veri Yürütme Engellemesini Vista ve Vin7 de kaldırmak biraz farklı aşağıda nette araştırırken bulduğum
    çözümler var.

(Evet Arkadaşlar windos vista ve windows 7 çıktıgı günlerden beri sürekli ...exe çalışmayı durdurdu düzgün çalışmıyor yok oyuna girmioyor yok şöyle oluyor sorunlarının çözümü ßu: Kesinlikle Alıntı Degildir Kendi Yapımım

ßilgisayarım sağ clik özelikler tıkladıgınısda acılan pencerenin solunda komutlar var aygıt yöneticisi vs falan ordan Gelişmiş Sistem Ayarları
    tıklayın ve orda yukarda komutlar var ßilgisayar Adı Donanım ... Ordan Gelişmişi Seçiyoruz ve hemen üsste ayarlar var onu şeçiyoruz şöye yazıyor : performans görsel efektler işlemci zamanlaması bellek kulanımı ve sanal bellek şeçeneğindeki ayarlara tıklıyoruz ve ordanda veri yürütme engellemesini seçiyoruz orda 2 tane şık var sadece önemli windows programları ve hizmetleri için dep aç birde altında seçtiklerim dısında kalan tüm windows programları var ve hizmetleri için depyi aç diyor ona tıklıyoruz ve aşagıda ekle kaldır var ekleye tıklayıp
    Dosya adına : C:\Windows\System32\dllhost.exe yazıyoruz ve aç diyoruz sonra com surrogate geliyor ve uygula dediğinzde bilgisayarınızı yeniden başlatınıs önerisini söyliyor yeniden baslatıyorsunus ve bitti artık tüm oyunları hatasız oynabilirsinis
    Windows7 ve ie8 İçin Yukarıdaki Anlatılanlar Size Yardımcı Olamadıysa; (Bilgisayar Bilginiz Düşükse Uygulamayınız !)(Alıntı 1)

(Komut Satırına wmic OS Get DataExecutionPrevention_SupportPolicy Yazın
    Durum 2 İse DEP Aktiftir.
    bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff Yazın. Makineyi Kapatıp Açın.
    Komut Satırına wmic OS Get DataExecutionPrevention_SupportPolicy Yazın
    Durum 0 İse DEP Kapatılmıştır.
    Durum 0 Dan Farklı İse cmd yi yönetici olarak çalıştırıp " bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff " tekrar çalıştırın.
    Bu Not İnternet Explorer 8.0 Yüklü Windows Vista ve Windows 7 İşletim Sisteminizde SGK Uygulamasının Çalıştırılmasına Katkıda Bulunmak Üzere Sadece Bilgi Amaçlı Yayınlanmıştır. )(Alıntı 2)
    Ben kardeşimin Win7 Ultimate 32 bit yüklü bilgisayarında dediğim programı çalıştırabilmek için alıntı 2 deki yöntemi kullandım.

Yazıların tamamında yorum kısmında bazı oyunlarda işe yaradığını da yazmışlar. Onun için paylaşmak istedim.

• quote:

Veri Yürütme Engellemesini Vista ve Vin7 de kaldırmak biraz farklı aşağıda nette araştırırken bulduğum
    çözümler var.

(Evet Arkadaşlar windos vista ve windows 7 çıktıgı günlerden beri sürekli ...exe çalışmayı durdurdu düzgün çalışmıyor yok oyuna girmioyor yok şöyle oluyor sorunlarının çözümü ßu: Kesinlikle Alıntı Degildir Kendi Yapımım

ßilgisayarım sağ clik özelikler tıkladıgınısda acılan pencerenin solunda komutlar var aygıt yöneticisi vs falan ordan Gelişmiş Sistem Ayarları
    tıklayın ve orda yukarda komutlar var ßilgisayar Adı Donanım ... Ordan Gelişmişi Seçiyoruz ve hemen üsste ayarlar var onu şeçiyoruz şöye yazıyor : performans görsel efektler işlemci zamanlaması bellek kulanımı ve sanal bellek şeçeneğindeki ayarlara tıklıyoruz ve ordanda veri yürütme engellemesini seçiyoruz orda 2 tane şık var sadece önemli windows programları ve hizmetleri için dep aç birde altında seçtiklerim dısında kalan tüm windows programları var ve hizmetleri için depyi aç diyor ona tıklıyoruz ve aşagıda ekle kaldır var ekleye tıklayıp
    Dosya adına : C:\Windows\System32\dllhost.exe yazıyoruz ve aç diyoruz sonra com surrogate geliyor ve uygula dediğinzde bilgisayarınızı yeniden başlatınıs önerisini söyliyor yeniden baslatıyorsunus ve bitti artık tüm oyunları hatasız oynabilirsinis
    Windows7 ve ie8 İçin Yukarıdaki Anlatılanlar Size Yardımcı Olamadıysa; (Bilgisayar Bilginiz Düşükse Uygulamayınız !)(Alıntı 1)

(Komut Satırına wmic OS Get DataExecutionPrevention_SupportPolicy Yazın
    Durum 2 İse DEP Aktiftir.
    bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff Yazın. Makineyi Kapatıp Açın.
    Komut Satırına wmic OS Get DataExecutionPrevention_SupportPolicy Yazın
    Durum 0 İse DEP Kapatılmıştır.
    Durum 0 Dan Farklı İse cmd yi yönetici olarak çalıştırıp " bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff " tekrar çalıştırın.
    Bu Not İnternet Explorer 8.0 Yüklü Windows Vista ve Windows 7 İşletim Sisteminizde SGK Uygulamasının Çalıştırılmasına Katkıda Bulunmak Üzere Sadece Bilgi Amaçlı Yayınlanmıştır. )(Alıntı 2)
    Ben kardeşimin Win7 Ultimate 32 bit yüklü bilgisayarında dediğim programı çalıştırabilmek için alıntı 2 deki yöntemi kullandım.

Yazıların tamamında yorum kısmında bazı oyunlarda işe yaradığını da yazmışlar. Onun için paylaşmak istedim.

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki yazı Microsoft'un sitesinden alınma ve Veri Yürütme Engellemesi (DEP) hakkında.......

DEP nedir?

DEP, bilgisayarınızın virüslerden veya diğer güvenlik açıklarından zarar görmesini engellemeye yardımcı olabilen bir güvenlik özelliğidir. DEP, programların sistem belleğini güvenli şekilde kullanmasını sağlamak için programları izleyerek bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olur. Bir program, kodu bellekten hatalı şekilde çalıştırmayı (yürütme olarak da bilinir) denerse, DEP programı kapatır.
    DEP hangi programları izler?

DEP, temel Windows programlarını ve hizmetlerini otomatik olarak izler. DEP'nin tüm programları izlemesini sağlayarak korumanızı artırabilirsiniz. DEP korumasını artırmak için, bkz. Veri Yürütme Engellemesi ayarlarını değiştirme.

DEP tarafından kapatılan bir programı tekrar çalıştırmak güvenli midir?

Evet, ancak DEP'yi bu program için açık bırakırsanız, Windows korunan bellek yerlerinden kod çalıştırma denemelerini algılamaya devam edebilir ve saldırıların engellenmesine yardımcı olabilir.

DEP aynı programı kapatmaya devam ederse, bilgisayarım saldırı altında mıdır?

Önerilen güvenlik ayarlarını kullanıyorsanız ve virüslere karşı koruma yazılımınız bir tehdit algılamadıysa, bilgisayarınız büyük bir olasılıkla saldırı altında değildir. Bu durumda, DEP açık olduğunda program düzgün çalışmayabilir. DEP ayarlarını değiştirmeden önce programın DEP ile uyumlu bir sürümü veya güncelleştirmesi için yazılım yayımcısına başvurun.

DEP'nin güvendiğim bir programı kapatmasını nasıl önleyebilirim?

İlk olarak, programın DEP uyumlu bir sürümünün olup olmadığını denetlemek için yazılım yayımcısının web sitesini ziyaret edin. Yayımcı, programın güncelleştirilmiş, DEP ile uyumlu bir sürümünü yayımlamamışsa, kapatılan program için DEP'yi devre dışı bırakabilirsiniz. Programı kullanabilirsiniz, ancak program diğer programlarınıza veya dosyalarınıza yayılabilecek bir saldırıya açık hale gelebilir.

DEP'yi bir program için devre dışı bırakmayı tercih ederseniz, programın güncelleştirilmiş bir sürümünün çıkıp çıkmadığını düzenli olarak denetlemeniz ve güncelleştirdikten sonra DEP'yi tekrar etkinleştirmeniz önerilir. DEP'yi devre dışı bırakmak için, bkz. Veri Yürütme Engellemesi ayarlarını değiştirme

svchost.exe veya explorer.exe gibi Windows'un bir parçası olan bir program DEP tarafından kapatılıyorsa ne yapmalıyım?

svchost.exe ve explorer.exe programları Windows işletim sisteminin bir parçasıdır. DEP bunları veya diğer Windows hizmetlerini kapatırsa, bunun nedeni diğer yazılım yayımcıları tarafından oluşturulan ve Windows'un içinde çalışan uzantılar gibi daha küçük programlar olabilir. Yakın zamanda bir program yüklediyseniz ve DEP'nin Windows tabanlı programları kapattığını fark ederseniz, güncelleştirilmiş ve DEP ile uyumlu bir sürümün kullanılabilir olup olmadığını öğrenmek için yazılım yayımcısına başvurun veya programı kaldırmayı deneyin.

DEP ayarlarım, bilgisayarımın işlemcisinin donanım tabanlı DEP'yi desteklemediğini gösterirse, hala koruma altında sayılır mıyım?

Evet. DEP, Windows'un yazılım tabanlı bir özelliğidir. Bazı bilgisayar işlemcileri, çeşitli adlar altında donanım tabanlı DEP de sunar. Bu işlemciler, donanım teknolojisini programların korunan bellek yerlerinde kod çalıştırmasını engellemek için kullanır. İşlemciniz donanım tabanlı DEP'yi desteklemiyorsa, Windows, bilgisayarınızın korunmasına yardımcı olmak için yazılım tabanlı DEP kullanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın win98 modu felan diye, bunlar anca geçici çözümler ki zaten bu moda geçtiğinizde gerçeğinin yarısı kadar anca performans alırsınız.

Ati forumlarunda okudum yeni sürüm gelecekmiş NFS destekli, koskoca EA win98 e göre optimize edecek değil herhalde oyunu, tüm sorun şu an için ilaç ve ati sürücülerinde.

İlaçların sorunu, grafik ayarlarının hepsini HIGH yaptığınızda oyundan asla atmıyor, ama bi shadow u low yapsanız zırt diye çıkıyor, 20 kere test edip onaylanmıştır. Şu an bende 1280x768 4xaa 4xaf geri kalanda high olmak üzere, başka hiç bir ayar yapmadan (win98/me/phsyx) oyun sorunsuz çalışıyor ama FPS 4-5 lerde :)

Ati sürücüsüde burda devreye giriyor, herşey HIGH ise zaten göçüyor en iyi sistem bile.

Yani ilk olarak sağlam bi ilaç bekleyecez ATI için
    İkinci olarakda yeni Ati sürücüsünü.

Oyun Nvidia için felan optimize edilmemiş bu arada, öle olsaydı Nvidia logosu çıkardı başında. Sadece Ati de bi optimize sorunu var. Çözüm yakındır.

Ben XP SP3 kullanıyorum, daha evvel undercover ı felan full oynardım 1280x1024 ekran kartım 2600xt olmasına karşılık, keza Grid desen 1680x1050 full ayarlarda 35 den aşağıya hiç düşmedi. Fakat bunda en düşük ayarlarda bile ki çalışmıyor :), en yüksek ayarlarda 800x600 de bile 7-8 FPS veriyor, böle bişey mümkün değil, benim donanımla en az 15-20 arası vermesi lazım full ayarlarda, shadow Kapalı/Low iken en az 25 e çıkar demek bu da.

Piayasa da da bu rld den başka sürüm yok ne işse, ripler bile ondan yapılma. Başka zaman bi sürü release çıkar bu sefer çıkmadı.

ATI için sorunlar var orası bir gerçek ama düşük ayar/çözünürlükte atma söz konusu değil.Oyun zaten saçma sapan Fps veriyor.İlk girdiğimde Fps 20-50 arası değişirken az önce oynadığımda 40-75 arası gidip geldi,sadece yarış başında arabayı gösterirken çok düşük oluyor nedense. (Ayarlar Max 8xAA 16xAF @1024*768 )

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar size bir sorum olucak bende oyuna girince yani career e oyun içinde quit yada main menü diye bir seçenek yok nasıl çıkcam onun için başlamadım oyuna çıkmak için win7 bnmki görev yöneticinden oturumu kapatmak zorunda kalıyorum yani girdim oyunu biraz denemk için o zaman öle çıktım bu nasıl çözümü feln yok mu???

• quote:

Orijinalden alıntı: R7Game

ya arkadaşlar size bir sorum olucak bende oyuna girince yani career e oyun içinde quit yada main menü diye bir seçenek yok nasıl çıkcam onun için başlamadım oyuna çıkmak için win7 bnmki görev yöneticinden oturumu kapatmak zorunda kalıyorum yani girdim oyunu biraz denemk için o zaman öle çıktım bu nasıl çözümü feln yok mu???

Alıntıları Göster
    Başlangıçtaki menünün üst ve altında sarı renkli üçgen butonlarla menüyü kaydır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulusi1962

Başlangıçtaki menünün üst ve altında sarı renkli üçgen butonlarla menüyü kaydır.

Alıntıları Göster
    Intel Core i5 430m, 6gb ddr3 ve 1gb radeon hd5650 ile full ayarda sorunsuzca oynayabilir miyim bu oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarmaganozturk

Intel Core i5 430m, 6gb ddr3 ve 1gb radeon hd5650 ile full ayarda sorunsuzca oynayabilir miyim bu oyunu ?

Alıntıları Göster
    arkaadşlar bende alım shifti başta dll hataları werdi indirdim halletim şimdi
    dll hatası wermior ama oyun a girerken nfs shift yazan yer çıkıyor başta o doluyor sonra siyah bi ekran geliyor ole kalıyor pc reset atmassam çıkamıyorum oradan sadece siyah bi ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: nonofear

arkaadşlar bende alım shifti başta dll hataları werdi indirdim halletim şimdi
    dll hatası wermior ama oyun a girerken nfs shift yazan yer çıkıyor başta o doluyor sonra siyah bi ekran geliyor ole kalıyor pc reset atmassam çıkamıyorum oradan sadece siyah bi ekran

Alıntıları Göster
    @aRm bu sistemle elbette son ayarlarda oynarsın.

@nonofear Oyunu 1.1 ve 1.2 versiyon patclerini kurdunmu.Kurduğun halde hata alıyorsan doğru ilacı buldunmu.?
    Birde belgelerim altında NFS SHIFT klasörü içindeki graphicsconfig.xml dosyasını silerek oyunu başlat.
    Oyun sistemine en uygun ayarla açılıp o dosyayı tekrar oluşturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hulusi1962

@aRm bu sistemle elbette son ayarlarda oynarsın.

@nonofear Oyunu 1.1 ve 1.2 versiyon patclerini kurdunmu.Kurduğun halde hata alıyorsan doğru ilacı buldunmu.?
    Birde belgelerim altında NFS SHIFT klasörü içindeki graphicsconfig.xml dosyasını silerek oyunu başlat.

Alıntıları Göster
    quote:

zaten oyunu kurlu dosya olarak aldım açılırken shift yazısı çıkıyo loading doluyo ama sonrasında işte dedğim gibi çare si reset

• quote:

quote:

zaten oyunu kurlu dosya olarak aldım açılırken shift yazısı çıkıyo loading doluyo ama sonrasında işte dedğim gibi çare si reset

Oyunu setup yapmadan kopyaladıysan registry kayıtları ve Nvidia PhyscS (Kartın Ati olsa dahi gerekiyor.) eksik demektir.
  • quote:

quote:

quote:

Oyunu setup yapmadan kopyaladıysan registry kayıtları ve Nvidia PhyscS (Kartın Ati olsa dahi gerekiyor.) eksik demektir.

Alıntıları Göster
    quote:

CD ciden aldığımda cd nin içi öyle idi ben yapmadım yani setup felan ok kurulu dosya....

• Arkadaşlar merhaba Ekran kartım sapphire hd 5770 ( ati radeon) 1gb ddr5 işlemcim amd 4x965 3gb ddr3 ramim var lg 22" full hd monitör

nfs shift e giriyorum 10 dk falan oynadıktan sonra oytun içinte ekran donup kalıyor. nasıl çözebilirim acaba.

belgelerim nfsshift teki ekran ayar dosyasını silip denedim fakat fyda etmedi. iyi günler
  • arkadaşlar, söylenilen her şeyi yaptım. xml doyası patch ati nin 9.7, 9.9, 10.3 sürümlerinin denemesi... ama olmuyor. hep aynı yerde aşağıdaki gibi shift.exe hatası alıyorum.

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theoman

millet sorunumu çözdüm patch'ler kurulmuyorsa çok basit boyunu d: değil c: kuracaksanız bu kadar hemen yüklüyor.tabi crack dosyasınıda kurmanız gerek yoksa kursanız bile hiçbirşey göstermiyor.
    arabalar falan takılma sorunlarının hiçbiri yaşanmıyor.herşey full açık.
    ama ufak bir sorunum var.yeni kamera açılarını ne yaptıysam ne ettiysem görme şansım olmadı.eski kamera açılarıyla oyunu oynuyorum.bunu çözen biri varsa acil çözümünü yazsın.

Alıntıları Göster
    selamlar.... yav ben bu patch kuramama sorununu çözemedim benim oyun zaten c de kurulu ??????

• quote:

Orijinalden alıntı: second-1024

selamlar.... yav ben bu patch kuramama sorununu çözemedim benim oyun zaten c de kurulu ??????

Alıntıları Göster
    birşey sormak istiyorum menüde, yada aracı modlarken sizde müzik var mı? bende sadece yarıştayken var müzikler.menüde araç sesi efektinden başka bir ses yok.önceki serilerde çalan parçanın ismi falan çıkardı bunda öyle birşey yok gibi? yani menüde müzik çalmıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.