Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun başka bilgisayarda çalışması hatasız olduğunu anlamına gelmez :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 19 Eylül 2009; 14:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uynus

Oyunun başka bilgisayarda çalışması hatasız olduğunu anlamına gelmez :P

nasıl yani :S
  • Arkadaşlar boşuna uğraşmayın win98 modu felan diye, bunlar anca geçici çözümler ki zaten bu moda geçtiğinizde gerçeğinin yarısı kadar anca performans alırsınız.

Ati forumlarunda okudum yeni sürüm gelecekmiş NFS destekli, koskoca EA win98 e göre optimize edecek değil herhalde oyunu, tüm sorun şu an için ilaç ve ati sürücülerinde.

İlaçların sorunu, grafik ayarlarının hepsini HIGH yaptığınızda oyundan asla atmıyor, ama bi shadow u low yapsanız zırt diye çıkıyor, 20 kere test edip onaylanmıştır. Şu an bende 1280x768 4xaa 4xaf geri kalanda high olmak üzere, başka hiç bir ayar yapmadan (win98/me/phsyx) oyun sorunsuz çalışıyor ama FPS 4-5 lerde :)

Ati sürücüsüde burda devreye giriyor, herşey HIGH ise zaten göçüyor en iyi sistem bile.

Yani ilk olarak sağlam bi ilaç bekleyecez ATI için
    İkinci olarakda yeni Ati sürücüsünü.

Oyun Nvidia için felan optimize edilmemiş bu arada, öle olsaydı Nvidia logosu çıkardı başında. Sadece Ati de bi optimize sorunu var. Çözüm yakındır.

Ben XP SP3 kullanıyorum, daha evvel undercover ı felan full oynardım 1280x1024 ekran kartım 2600xt olmasına karşılık, keza Grid desen 1680x1050 full ayarlarda 35 den aşağıya hiç düşmedi. Fakat bunda en düşük ayarlarda bile ki çalışmıyor :), en yüksek ayarlarda 800x600 de bile 7-8 FPS veriyor, böle bişey mümkün değil, benim donanımla en az 15-20 arası vermesi lazım full ayarlarda, shadow Kapalı/Low iken en az 25 e çıkar demek bu da.

Piayasa da da bu rld den başka sürüm yok ne işse, ripler bile ondan yapılma. Başka zaman bi sürü release çıkar bu sefer çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 19 Eylül 2009; 15:44:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Orijinalden alıntı: tuborgpilsener

arkadaşlar bi sorunum var

C PROGRAMFILES NFS' deki exe.nin adını değiştirmek istedim."shift.exe" yi "NeedForSpeedSHIFT" olarak değiştirdim.sonra oyuna girdim savemi tıkladım load. dedi sonra bi baktım Start Career yazior.yani savem duruyor fakat arabalarım felan hepsi gitmiş.test sürüşü yaptım sonra araba alma yerinde param eskisi gibi 400.000$ fakat arabada alamıyorum satamıyorum.çözümü yokmu o kadar oynadım boşamı gitti :(

NeedForSpeedSHIFT i sil crack at içine..

malesef olmadı cracki attim oyuna girdim gene start career diyor param 400.000$ arabada satın alamıyorum garaj dolu diyor napalım baştan başliycaz

• ya arkadaşlar bende de oyuna çift tıklıyorum ama ne kadar beklesemde açılmıyo sistem ii kaldırmama sorunu yok ama neden bole anlıyamadım hata flanda yok hiç açılmıyo??
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın win98 modu felan diye, bunlar anca geçici çözümler ki zaten bu moda geçtiğinizde gerçeğinin yarısı kadar anca performans alırsınız.

Ati forumlarunda okudum yeni sürüm gelecekmiş NFS destekli, koskoca EA win98 e göre optimize edecek değil herhalde oyunu, tüm sorun şu an için ilaç ve ati sürücülerinde.

İlaçların sorunu, grafik ayarlarının hepsini HIGH yaptığınızda oyundan asla atmıyor, ama bi shadow u low yapsanız zırt diye çıkıyor, 20 kere test edip onaylanmıştır. Şu an bende 1280x768 4xaa 4xaf geri kalanda high olmak üzere, başka hiç bir ayar yapmadan (win98/me/phsyx) oyun sorunsuz çalışıyor ama FPS 4-5 lerde :)

Ati sürücüsüde burda devreye giriyor, herşey HIGH ise zaten göçüyor en iyi sistem bile.

Oyun Nvidia için felan optimize edilmemiş bu arada, öle olsaydı Nvidia logosu çıkardı başında. Sadece Ati de bi optimize sorunu var. Çözüm yakındır.

Ben XP SP3 kullanıyorum, daha evvel undercover ı felan full oynardım 1280x1024 ekran kartım 2600xt olmasına karşılık, keza Grid desen 1680x1050 full ayarlarda 35 den aşağıya hiç düşmedi. Fakat bunda en düşük ayarlarda bile ki çalışmıyor :), en yüksek ayarlarda 800x600 de bile 7-8 FPS veriyor, böle bişey mümkün değil, benim donanımla en az 15-20 arası vermesi lazım full ayarlarda, shadow Kapalı/Low iken en az 25 e çıkar demek bu da.

Piayasa da da bu rld den başka sürüm yok ne işse, ripler bile ondan yapılma. Başka zaman bi sürü release çıkar bu sefer çıkmadı.

Arkadaşım o verdiğim linki kopyalayınca atmıyor..O dediğin şeyle alakası yok!Daha demin denedim..1280x çözünürlükle oyunuyorum..Çözünürlüğü 800x Herşeyi Low yaptım..Atmadı! O dosyayı atman gerekiyor!Oyunun atmasının çözünürlükle alakası yok!

• quote:

Orijinalden alıntı: hakand34

arkadaslar bende de start career diyince biraz bekliyor o yuvarlak dönüyor sonra windowsa geri atıyor bi türlü çözüm bulamadım 3 tane crack denedim

1) uyumluluk modunu windows 98/windows me yaptım denedim olmadı

2) yönetici olarak çalıştır dedim olmadı

3) graphicsle oynadım kurcaladım olmadı

4) graphic config_11i değiştirdim olmadı

5) oyunu 2 kere yükledim. yine değişen bi şey yok.

çıldırıcam problem nerde ??? :(:(

aynı imagei arkadasta denedik o yükledi şu an oynuo...onun işletim sistemi windows vista. yani indirilmiş image'de bi problem yok.

benim işletim sistemim windows 7'dir. nolur yardım edin bu oyunu cok oynamak istiyorum :(

Aynı sorunlardan ötürü denediğim çareler işe yaramadığı için oyunu sildim bende.Benim işletim sistemim Vista Ultimate, arkadaşında çalışmış bende çalışmadı.İşletim sistemiyle alakalı değil bence.

• quote:

quote:

quote:

C PROGRAMFILES NFS' deki exe.nin adını değiştirmek istedim."shift.exe" yi "NeedForSpeedSHIFT" olarak değiştirdim.sonra oyuna girdim savemi tıkladım load. dedi sonra bi baktım Start Career yazior.yani savem duruyor fakat arabalarım felan hepsi gitmiş.test sürüşü yaptım sonra araba alma yerinde param eskisi gibi 400.000$ fakat arabada alamıyorum satamıyorum.çözümü yokmu o kadar oynadım boşamı gitti :(

malesef olmadı cracki attim oyuna girdim gene start career diyor param 400.000$ arabada satın alamıyorum garaj dolu diyor napalım baştan başliycaz

Malesef baştan başlican..Exe nin adını niye değiştirdinki sende :) Kısayol yapıp değiştirseydin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef baştan başlican..Exe nin adını niye değiştirdinki sende :) Kısayol yapıp değiştirseydin..

ya işte Steam kullanıyorum oyunu oraya eklemek için adını öyle yaptım yapmaz olaydım neyse ark.dan save buldum saol genede

• quote:

Arkadaşım o verdiğim linki kopyalayınca atmıyor..O dediğin şeyle alakası yok!Daha demin denedim..1280x çözünürlükle oyunuyorum..Çözünürlüğü 800x Herşeyi Low yaptım..Atmadı! O dosyayı atman gerekiyor!Oyunun atmasının çözünürlükle alakası yok!

Yardım etme isteğini takdir ediyorum lakin, senin verdiğin dosyanın bizim elimizde olanla ne farkı varki, 2 side aynı dosya, ellen manuel olarak detay ayarları girilmiş sadece, oyuna girip detayı değişitrdiğimiz anda o dosyanın içi otomatik değişiyor zaten. Ayrıca verdiğin dosyada Windowed mode açık görünüyor, full screen oynamıyosun herhalde. ?

Zannedersem sen windows 7 ya da vista kullanıyosun bu arada, XP sp3 den bahsediyorum ben. Karışıklık olmasın..

• quote:

quote:

Yardım etme isteğini takdir ediyorum lakin, senin verdiğin dosyanın bizim elimizde olanla ne farkı varki, 2 side aynı dosya, ellen manuel olarak detay ayarları girilmiş sadece, oyuna girip detayı değişitrdiğimiz anda o dosyanın içi otomatik değişiyor zaten. Ayrıca verdiğin dosyada Windowed mode açık görünüyor, full screen oynamıyosun herhalde. ?

Zannedersem sen windows 7 ya da vista kullanıyosun bu arada, XP sp3 den bahsediyorum ben. Karışıklık olmasın..

Usta bak şimdi ikiside aynı değil..Ben denedim..Manuel olarak grafikleri yapınca olmuyor işte!Denendi..Gene atıyor..Ayrıca ben oyunu full screen oynuyorum..Ve işletim sistemim Vista SP 2 dir..

• Arkadaşlar bende de yarışta hiç ses yok kafayı yiyecem yahu?
  • evet sorun kesinlikle grafik ayarlarıyla oynanmasından kaynaklanıyor sistem vista ult. 64 bit 2600xt
  • quote:

Usta bak şimdi ikiside aynı değil..Ben denedim..Manuel olarak grafikleri yapınca olmuyor işte!Denendi..Gene atıyor..Ayrıca ben oyunu full screen oynuyorum..Ve işletim sistemim Vista SP 2 dir..

Canım arkadaşım, oyuna gir ayarları full yap devam et oynamaya, hiç bişey olmaz. Bitanesini bile düşürsen (birtek motion blur etkilemiyor) atıyor oyundan yarışa başladıktan 4-5 saniye sonra.

Şimdi şu var oyunun bug ımı yoksa ilacınmı bilmiyorum, oyuna bi kere full ayarlarla girince ve bir yarışı o ayarlarlan başlatınca, daha sonra grafikten ayarları kısınca atmıyor oyundan, çözünürlük hariç, çünkü çözünürlük oyundan çıkıp tekrar girmemizi istiyor. Oyundan çıkıp tekrar girince de tırlıyor oyun zaten grafik ayarları düşürüldüğü için. Ha bu arada bu formullende grafik ayarlarını düşürsekte oyuna hiç bir etkisi olmuyor FPS olarak.

Win 7 yada vistanın driverları daha farklıdır belki XP den veya başka bişey vardır bilemeyecem. Youtube de video var adam aynı benim sistem ve benden daha düşük 2600pro ekran kartı ile (benimki XT) roket gibi oynuyor. Ya adamdaki oyun orjinal yada başka bişey var bizim XP lerde.

Senin verdiğin dosya zaten tüm ayarları full yapmış onun için oynuyor başka bişeyden değil. XP için konuşuyorum diğer sistemlerde denemedim.

Ha bide şunu ekleyim, sen o dosyayı eğer oynadığın oyundan alıp verdi isen, vistanın belgelerim yolu ile XP ninki farklı, acaba sen o çektiğin dosyayı doğru yeremi kopyaladın da onunla oynuyorum sanıyorsun, yoksa zaten oyundan herşeyi full yaptında ölemi oynuyosun. Full screen oynuyorum diyosun verdiğin dosyada pencere modu aktif. Bi çelişki var.

Neyse donanımına güvenen tüm ayarları full yapıp oynasın adam gibi ilaç çıkana kadar. Sorunun hepsi bu.

• Oyunu registry kayıtlarıyla beraber silip ilk sayfadaki xml dosyasını degistirince benim sorun cozuldu 2 saattir oynuyorum.Daha once biligisayarı kapatıp acınca oyuna giriyor 1 yarıstan sonra atıyordu,simdi cozunrluk, golge blur ayarlarını degistirsemde oynayabiliyorum.Gerci 10-25 fps arası oynanabiliyor ne kadar oynamaksa artık.
  • 4830 da

1400x900 Herşey ful 16x 8aa vsync on fps 3-5
  • @by_the_king, senin verdiğin dosyayla denediğimde bende @2smoke dediği gibi normalde full ekranken, dosyayı değiştirince oyunun penceresi küçüldü güzel kardeşim.
  • 9600 gt... AMD X2 3800 2.0...
    1280x1024 2aa-2 af medium ayarlarda 20-35 fsp veriyor.

Asıl sorunu benim MS FFB direksiyonda veriyor. Ne zaman bir kerbten geçsem direksiyon anında sola çekiyor. ve zangır zangır titriyor. Oyunun içine ediliyor. Oyunu beğenmedim o da ayrı bi konu!!
  • ya bendede olmadı exe hatası veriyor biyardımcı olun ilacı yokmu işletim sistemi vista ultimate
  • quote:

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın win98 modu felan diye, bunlar anca geçici çözümler ki zaten bu moda geçtiğinizde gerçeğinin yarısı kadar anca performans alırsınız.

ATI için sorunlar var orası bir gerçek ama düşük ayar/çözünürlükte atma söz konusu değil.Oyun zaten saçma sapan Fps veriyor.İlk girdiğimde Fps 20-50 arası değişirken az önce oynadığımda 40-75 arası gidip geldi,sadece yarış başında arabayı gösterirken çok düşük oluyor nedense. (Ayarlar Max 8xAA 16xAF @1024*768 )

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.