Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XP kullanıyorum.Cracki yaptım ayrıca dediğin dosyayıda C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim\NFS SHIFT klasörüne attım.Hala aynı hatayı alıyorum.Bu dediğin sadece w7 ve vista için mi geçerli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_the_king

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Hocam bende kurdum oyunu, işletim sistemim Vista Ultimate.Oyun kullanıcı ismi ve options vs. ekranını geçtikten sonra ilk kez başlamadan hemen evvel " bir hata ile karşılaştı, çözüm bulunursa bildirilecek, programı kapat vb. " bir uyarı verip kapatıyor.Çözüme dair bir yol biliyormusun acaba ?

Verdiğim Linki indirip denedinmi??Olmassa Baştan bi Crack ini yap..Oda olmadı sil baştan yükle!

Bu Sorunu Alan Herkes Denesin..Bakalım Olacakmı..

Crack ? Hocam ben crack falan yapmadım oyuna, bilgisayar oyunlarıylada aram iyi değildir.Ben deamon tools programıyla Need for Speed Shift-Reloaded kurdum.Crack falan yapmadım açıkçası.Baştan crack nasıl yapılıyor ? Silip baştan yüklemeyi denedim, değişiklik olmadı.Bahsettiğin programla deneyeceğim bu gece.Bakalım bende işe yarayacak mı ?

• evet yeni bir hata getirdim, oyunda dil seçimi yaptıktan sonra o shift animasyonu geçerken mavi ekran peşine reset atıyor, çözüm bulursanız sevinirim, ilk mesajda yazdıklarınızı deneyeceğim şimdi.

ekleme: ikinci çözümü yapınca oyun daha geç açılıyor, geçişler yavaşlıyor fakat reset devam.
    ilki deneyeceğim şimdi.

evet ilki denedim ve o if you wnat to race kısmı geçip, videoyu gördüm veee oyuna girebildim, teşekkürler, iyi oldu böyle. reset sorunun çözümü diye eklerseniz başkalarıda sevinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrabaskaya -- 18 Eylül 2009; 23:49:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_49

XP kullanıyorum.Cracki yaptım ayrıca dediğin dosyayıda C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim\NFS SHIFT klasörüne attım.Hala aynı hatayı alıyorum.Bu dediğin sadece w7 ve vista için mi geçerli?

Hertürlü işletim sisteminde geçerlidir..
  • 4670 ile oynanmıyor ama bence ekran kartından değil. Bazı oyunlar ati için bazıları nvidia için çıkıyor. Firmaların anlaşmaları var ve o yüzden ati ler oynatmıyor doğru dürüst.

Bir de oyundan çıkmak için aşağı ok tuşuna bas diyen arkaşa bir cevabım var. O kadar salak değiliz yılların oyuncusuyuz. Kariyer mod undan çıkış yok işte var diyen beri gelsin. Yarış devam ediyor esc ye bastık çıkış yok.
  • en aşşada qüit var kariyer oynarken en azından bende var ama fps ve loading sorunlarım var sistemim iyi oldugu halde bunada çözüm lazım.
  • Valla şimdi oyunu hızlı çalıştırmak istiyorsanız GameBooster programını bir deneyin..

Game Booster ile bu yavaşlamaları veya donmaları azaltabilirsiniz.

Link:http://depo.t_amindir.com/dosyalar/program/20181-gamebooster.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 19 Eylül 2009; 0:51:36 >
  • ya şu sorunun çözümünü bulamadınızmı hala ya
  • şu exe sorunum çözüldü. Çok teşekkürler
  • arkadaşlar bi sorunum var

C PROGRAMFILES NFS' deki exe.nin adını değiştirmek istedim."shift.exe" yi "NeedForSpeedSHIFT" olarak değiştirdim.sonra oyuna girdim savemi tıkladım load. dedi sonra bi baktım Start Career yazior.yani savem duruyor fakat arabalarım felan hepsi gitmiş.test sürüşü yaptım sonra araba alma yerinde param eskisi gibi 400.000$ fakat arabada alamıyorum satamıyorum.çözümü yokmu o kadar oynadım boşamı gitti :(
  • Hocam yardımların için çok teşekkür, crack vs. her yolu denedim ama daha erken exe hatası vermeye başladı bende.Komple sildim kurtuldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reef1905 -- 19 Eylül 2009; 3:28:00 >
  • arkadaşlar nsf demo çıktı indirin kurun bakalım yine aynı hataları verecekmi eğer vermiyorsa full için exe bekliycez
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuborgpilsener

arkadaşlar bi sorunum var

C PROGRAMFILES NFS' deki exe.nin adını değiştirmek istedim."shift.exe" yi "NeedForSpeedSHIFT" olarak değiştirdim.sonra oyuna girdim savemi tıkladım load. dedi sonra bi baktım Start Career yazior.yani savem duruyor fakat arabalarım felan hepsi gitmiş.test sürüşü yaptım sonra araba alma yerinde param eskisi gibi 400.000$ fakat arabada alamıyorum satamıyorum.çözümü yokmu o kadar oynadım boşamı gitti :(

NeedForSpeedSHIFT i sil crack at içine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

ya şu sorunun çözümünü bulamadınızmı hala ya

Physx tamamen silmeye çalış(klasörünü felan sil).Sonra program ekle kaldırdanda sil..Baştan yükle..Olmadı bendekini upload ediyim..
  • ARkadaşlar diğer kişilerin sorunlarından farklı olarak Bende oyun başladığında ekran simsiyah.Yani sadece gök değil araba da siyah.Sadece ayna resimlerini ve arabanın fren ışıklarını görebiliyorum.Klasik çözümleri denedim olmadı.Var mı bir fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Giuly

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)

bu hataya bi çözüm yok galiba

Çözümü buldum..

.NETframework ü indir

O da olmazsa:

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/5hs4b7a6.aspx

O da olmazsa:

BAŞLAT - ÇALIŞTIR - REGEDIT yaz

Açılan penceredeki yolu izleyerek değerlere sağ tıklayıp silin..Hepsi Bu kadar..Böyle yapınca bu hata kalkmış olacak.

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/AeDebug/Debugger

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/.NETFramework/DbgManagedDebugger

64 bit ise:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AeDebug\Debugger

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\.NETFramework\DbgManagedDebugger
    Bunları da sil...

İnşallah işine yarar..

Şimdi de hata vermeden oyundan atıyor. ekran kartım x1550..
    ondan olacağını sanmıyorum ama..off off.

İşletim Sistemin Ney?SP kaç??

Bak bide bunu indir dene bakalım..

http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/installx86.Mspx

Oradan seç kendin en son sürümünü indir.

Bu hata sadece bu oyunda çıkmaz,her uygulamada çıkar!Pc de bi sorun olabilir!Ve 2005 yılından beri net bir çözümü yoktur!

Yukarıdaki program olmadı bide windows güncelle!SP 2 yap!oda olmadı son çare format..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 19 Eylül 2009; 11:21:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

ARkadaşlar diğer kişilerin sorunlarından farklı olarak Bende oyun başladığında ekran simsiyah.Yani sadece gök değil araba da siyah.Sadece ayna resimlerini ve arabanın fren ışıklarını görebiliyorum.Klasik çözümleri denedim olmadı.Var mı bir fikri olan?

Ekran kartının markası ney??
    Ekran kartının en son sürümünü indir!
  • GT240M daha önce duydun mu?

Neyse kendim çözdüm olayı.Bu oyun sürücü kontrolü istemeyen bir oyun.Oyun ayarlarını oyuna bırakmak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

ya şu sorunun çözümünü bulamadınızmı hala ya

Physx tamamen silmeye çalış(klasörünü felan sil).Sonra program ekle kaldırdanda sil..Baştan yükle..Olmadı bendekini upload ediyim..

3-4 kere sildim yükledim driver sweeper dan sildim kayıt defteri temizlettim ama yine aynı hatayı veriyor physx yüklerken ama oyun physx var görüyor açılıyor oyun videoyu izliyorum kariyer modunun girişindeki videodan sonra gelen yükleme ekranında atılıyorum

• arkadaslar bende de start career diyince biraz bekliyor o yuvarlak dönüyor sonra windowsa geri atıyor bi türlü çözüm bulamadım 3 tane crack denedim

1) uyumluluk modunu windows 98/windows me yaptım denedim olmadı

2) yönetici olarak çalıştır dedim olmadı

3) graphicsle oynadım kurcaladım olmadı

4) graphic config_11i değiştirdim olmadı

5) oyunu 2 kere yükledim. yine değişen bi şey yok.

çıldırıcam problem nerde ??? :(:(

aynı imagei arkadasta denedik o yükledi şu an oynuo...onun işletim sistemi windows vista. yani indirilmiş image'de bi problem yok.

benim işletim sistemim windows 7'dir. nolur yardım edin bu oyunu cok oynamak istiyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.