Kaplumbağa hızındaki internetimle büyük bir heyecanla zar zor Need For Speed The Run indirdim. Kurulumunu bile indirdikten hemen sonra yaptım sabaha karşı uyumak zorunda kaldım. Neyse oyun yüklendi görselleri oyunu baya bi merak ediyorum tabi tıkladım oyun açılmadan karşıma
DirctX device creation error başlıklı Failed Creating D3D device of at least version 10.0 on adapter " Intel (R) HD Graphics " with driver " Unknown". Error is DXGI_ERROR_UNSUPPORTED (" Unsupported.").
This is typically caused by not having the minimum required DirctX supprt in the GPU. For NVIDIA GPUs, DirctX 10.0 support is requıred. For AMD and GPUs from other vendors, DrictX 10.1 support is required.
hatası çıktı internetten araştırdım. Başta bu forum olmak üzere tüm forumları kurcaladım denilen bin bir türlü şeyi yaptım yok oyunu bir türlü çalıştıramadım.
PC'de DxDiag'dan baktım DirectX 11 yüklü görünüyor. Windows 7 Ultimate kullanıyorum. Ekran kartı 1GB Nvıdıa 310m kullanıyorum. ( Ekran kartını güncelleme işlemi yaptığımda ekran kararıyor bu nedenle güncelleme işlemini bir türlü yapamadım. ) Laptop Modeli Asus K42J - A1
Bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme