Şimdi Ara

NFS Undercover Polisler para kazandırmıyor!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level 8 mi ne audi tt var 4 arabaya sahibim daha oyunun başları ama daha demin bi seferde 80.000 lik polis avladım polislerden kaçtımda hatta 80.000 kadar para kazandında dedi ama menüye geldim ve param hala 19 bin nedeni nedir bundan 2-3 yıl öncede oyunu internetten indirip oynamıştım bi süre sonra oda para kazandırtmadı şimdi 3 yıl sonrada kazandırmıyor nedeni nedir bunun neler para kazandırır. Bozuk desek aynı oyunu 3 yıl aradan sonra tekrar indirdim yine aynı hata.

• güncel!
  • Ben undercover oynamadım ama herhalde 80.000 polise verdiğin hasardır.Polis kovalamacasında para kazanamazsın.Yarışlardan para kazanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bob Seger -- 26 Ocak 2012; 21:31:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Level 8 mi ne audi tt var 4 arabaya sahibim daha oyunun başları ama daha demin bi seferde 80.000 lik polis avladım polislerden kaçtımda hatta 80.000 kadar para kazandında dedi ama menüye geldim ve param hala 19 bin nedeni nedir bundan 2-3 yıl öncede oyunu internetten indirip oynamıştım bi süre sonra oda para kazandırtmadı şimdi 3 yıl sonrada kazandırmıyor nedeni nedir bunun neler para kazandırır. Bozuk desek aynı oyunu 3 yıl aradan sonra tekrar indirdim yine aynı hata.

hocam sorunun çözüldümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extenza

quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

Level 8 mi ne audi tt var 4 arabaya sahibim daha oyunun başları ama daha demin bi seferde 80.000 lik polis avladım polislerden kaçtımda hatta 80.000 kadar para kazandında dedi ama menüye geldim ve param hala 19 bin nedeni nedir bundan 2-3 yıl öncede oyunu internetten indirip oynamıştım bi süre sonra oda para kazandırtmadı şimdi 3 yıl sonrada kazandırmıyor nedeni nedir bunun neler para kazandırır. Bozuk desek aynı oyunu 3 yıl aradan sonra tekrar indirdim yine aynı hata.

hocam sorunun çözüldümü?

Evet meğer polis patlattığın görevler kısaca polis olan tüm şeylerde para vermiyor bencede mantıklı yoksa 1 günde patlat polisleri birsürü paran olur en iyi arabayı alır oyun biterdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.