Şimdi Ara

NFS Underground

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun 32MBlik TNT2lerde çalışmıyomu arkadaslar,görüntüler abuk-subuk çıkıyo,yazılar bile okunmuyo oyunda...gerçi oyun supprtlamıyo bu kartı ama çalıştırmanın bi yolu olamazmı

• 32 mb tnt ile yeni oyunları oynayamazsın....
  • ben de 16 MB TNT2 ile denedim,maalesef calısmıyor,ama bence bu oyun icin yeni bir rekran kartı alınır!
  • +1
    gerçi yanlış grup olsada...
    mütiş bi oyun...
  • ilgili yere taşınmıştır.[|)]
  • oyunu 32mb tnt2 de biz çalıştırdık 733 mhz işlemcili 256 mb ramli bi pc de ama oyun sürekli donukluk yapıyordu tabi buna çalıştırma denilirse
  • biz çalıştırdık ama habire oyun duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA VİCE CİTY
    21 yıl önce açıldı
    MOST WANTED POLİS
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çalışsa bile oynanmaz zaten hiç boşuna kasmayın bence. Saygılar...
  • ekran kartı ayarlarından antisoptik falan zımbırtıları kapatın biraz hızlanıyo bi de öyle deneyin bakiim
  • celeron 1700,128 ram,g force 2 mx 400 de calısır mı?
  • mx 400 üne göre değişir aslında..ram hızları çok önemli.. kimi no name olanlar çok dandik oluyor. bende bi datron vardı kulakları çınlasın verdim kurtuldum..
  • kardeş sana upgrade yolu gözükmüş senin acl anakartını we ekran kartını değiştirmen lazım tabi yeni oyunları oynamak istiyosan
    kolay gelisn
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pulp</i>
    <br />celeron 1700,128 ram,g force 2 mx 400 de calısır mı?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    bende cel 1.7 256 ram ve gf2 mx 400 var. grafikleri full acik oynayabiliyorum.
  • o kartla bu oyunu oynamayı denediğin için seni cesaretinden dolayı kutlarım...
  • netten nerden indirebilirim bu oyunu
  • Bu oyun cidden manyak bişi yauuuu!!!!!
  • Baba n'oldu niye nickini Ali yaptın?
  • KAZAA 'DAN
  • p 3 866 mhz 256 ram gf2 mx 400 de 640X480 de medium kalitede teklemeden oynuyorum.
  • ben ati9000pro ile(128 bit/mb) full açık motion blur açık rahat oynuyorum ama 4x aa yapınca kasıyor tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.