Bu oyun 32MBlik TNT2lerde çalışmıyomu arkadaslar,görüntüler abuk-subuk çıkıyo,yazılar bile okunmuyo oyunda...gerçi oyun supprtlamıyo bu kartı ama çalıştırmanın bi yolu olamazmı
32 mb tnt ile yeni oyunları oynayamazsın....
ben de 16 MB TNT2 ile denedim,maalesef calısmıyor,ama bence bu oyun icin yeni bir rekran kartı alınır!
+1 gerçi yanlış grup olsada... mütiş bi oyun...
ilgili yere taşınmıştır.[|)]
oyunu 32mb tnt2 de biz çalıştırdık 733 mhz işlemcili 256 mb ramli bi pc de ama oyun sürekli donukluk yapıyordu tabi buna çalıştırma denilirse
Çalışsa bile oynanmaz zaten hiç boşuna kasmayın bence. Saygılar...
ekran kartı ayarlarından antisoptik falan zımbırtıları kapatın biraz hızlanıyo bi de öyle deneyin bakiim
celeron 1700,128 ram,g force 2 mx 400 de calısır mı?
mx 400 üne göre değişir aslında..ram hızları çok önemli.. kimi no name olanlar çok dandik oluyor. bende bi datron vardı kulakları çınlasın verdim kurtuldum..
kardeş sana upgrade yolu gözükmüş senin acl anakartını we ekran kartını değiştirmen lazım tabi yeni oyunları oynamak istiyosan kolay gelisn
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by pulp</i> <br />celeron 1700,128 ram,g force 2 mx 400 de calısır mı? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bende cel 1.7 256 ram ve gf2 mx 400 var. grafikleri full acik oynayabiliyorum.
o kartla bu oyunu oynamayı denediğin için seni cesaretinden dolayı kutlarım...
netten nerden indirebilirim bu oyunu
Bu oyun cidden manyak bişi yauuuu!!!!!
Baba n'oldu niye nickini Ali yaptın?
KAZAA 'DAN
p 3 866 mhz 256 ram gf2 mx 400 de 640X480 de medium kalitede teklemeden oynuyorum.
ben ati9000pro ile(128 bit/mb) full açık motion blur açık rahat oynuyorum ama 4x aa yapınca kasıyor tabi.