Şimdi Ara

NFS Underground 2 Orjinal aldım ama..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NFS Underground 2'yi orjinal aldım ama oyuna giriyorum online diyorum yükleniyo yükleniyo ama girmiyo sonradan beni ana menüye atıyo. Sebebi nedir yardımcı olurmusunuz lütfen 10tl'ye ARAL'dan aldım. Şimdiden Teşekkürler ;)

• arkadaşım nfsu serileri online olarak kapatıldılar mw ve carbon online oynanıyor şu an...
  • vallahamı açılmıyacakmı bidaha ? hiç mi oynanmıyacak ? boşuna mı aldım ? korkutmayın len beni :D gerçi boşuna almış sayılmam nfs serisinden en çok underground 2 yi severim. Pişman olmam ama bu haber evlat acısı koyar söyleyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dofurkan

vallahamı açılmıyacakmı bidaha ? hiç mi oynanmıyacak ? boşuna mı aldım ? korkutmayın len beni :D gerçi boşuna almış sayılmam nfs serisinden en çok underground 2 yi severim. Pişman olmam ama bu haber evlat acısı koyar söyleyim :D

Kapandıysa bi daha açılmaz hocam, 6-7 senelik oyun kapanmıştır büyük ihtimalle
  • En fazla 29TL vermişsindir hocam bişi olmaz
  • 10 tl verdim .d tüh be nasıda sevinmiştim online oynayacam diye
  • Hala hamachi, tunngle gibi programlarla oynayanlar var.
  • onlıne oynamak ıstıyorsan nfs world oyna oynayan arkdslarım var gayetde memnunlar bazı nfs oyunlarının harıkataları ıcerısınde mevcut oyle bılıyorum ama yanlısda bılgı vermıs olmıyım
  • nfs world'da modifiye sistemi varmı? Underground 2'deki gibi ? Sadece online mı oynanıyo
  • world e bulaşma derim herşeyi para olmuş ilk başlarda güzeldi şimdi herşeye para para para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

world e bulaşma derim herşeyi para olmuş ilk başlarda güzeldi şimdi herşeye para para para

online oyunların yüzde 95 belli bir süre sonra paraya dönüyor o yüzden işim olmaz bu tür oyunlarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanlı06 -- 18 Ekim 2011; 9:01:02 >
  • o zmn oynamayım, teşekkürler hepinizee :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.