Şimdi Ara

NFS Underground 2'yi Sevmeyen Bir Tek Ben Miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben serinin yeni oyunlarını hiç oynamadım.NFS Shift'ten sonrası ama eskileri çok oynamışlığım vardır.Şimdi ergen,liseli gibi laflar geleceği için şimdiden söyleyeyim dedim Ama bu oyuna gram ısınamadim gerçekçilik sıfır bana aşırı itici geliyor.Ben hep kazanmak için oynarım.Modifiye için oynayanlar da var ama olay iç donanım,motor ve hızda biter bana göre.Sonuçta Şahin'e ne kadar modifiye ceksen de Şahin yine Şahin'dir Yıllardır merak ettiğim bir konu NFS Underground 2'yi bir tek ben mi sevmiyorum.Özellikle sevmeyen arkadaşlar varsa yazsınlar lütfen kendimi çok yalnız hissediyorum bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2013 Underground2 hala bilgisayarımda, silinmezler arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 16 Nisan 2013; 8:29:14 >
  • sevmeyen mutlaka vardır da bunun için konu açma zahmetine giren birtek sen varsın !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

sevmeyen mutlaka vardır da bunun için konu açma zahmetine giren birtek sen varsın !!!

Bir bulamadım yandaş ne yapayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevenleri ise hala burada oynamaktalar: TIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

sevmeyen mutlaka vardır da bunun için konu açma zahmetine giren birtek sen varsın !!!

Bir bulamadım yandaş ne yapayım

dh ug sevmeyenler topluluğu kur bakarsın gelen olur :)
  • Undergraun harika ötesiydi deli gibi oynardım . İnternettede yarışırdım ping yüksek olduğu için arabalar hayalet gibi giderdi .Ama undergraun 2 yi birkaç defa kurmama rağmen ısınamadım . Beni baş üye yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım evet. (Başlığa istinaden...)
  • canım sıkıldıkça yüklerim
    Save game hep saklıdır bilgisayarımda, eskiden sıkıldıkça bitirirdim.
    U1-U2 yarış oyunlarının miladıdır.
  • benim nfsu1 daha cok hosuma giderdi ama şimdi nfsu2de guzeldi sadece biraz ruhsuz gelmişti..

asıl uzuldugum konu kucukken online nedir bilmezdim , online nfsu1 , u2 cok keyıflı olabılırdı suan orjınallerı var ıkısınınde 10nar lıradan almıstım ama sanmıyorum dolu oldugunu multinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

benim nfsu1 daha cok hosuma giderdi ama şimdi nfsu2de guzeldi sadece biraz ruhsuz gelmişti..

asıl uzuldugum konu kucukken online nedir bilmezdim , online nfsu1 , u2 cok keyıflı olabılırdı suan orjınallerı var ıkısınınde 10nar lıradan almıstım ama sanmıyorum dolu oldugunu multinin

Multiplayer'ı kapatılalı bu oyunların 3-4 hatta 5 yıl oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.