Şimdi Ara

NFS World Araç Modifiye Etme Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun ilk verdiği arabaya sahibim ve 7 levelım. Aracın dış parçalarını tampon falan nasıl değiştiricem? Satış sonrası dükkan diye biryerde bir sürü tampon falan var ama %98 i gerçek para istiyor. Bu oyunu bedava sanıyordum, ileride falan açılırmı yoksa ayrı bir yerdenmi değiştiriyoruz aracın dış görünüşünü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Oyunun ilk verdiği arabaya sahibim ve 7 levelım. Aracın dış parçalarını tampon falan nasıl değiştiricem? Satış sonrası dükkan diye biryerde bir sürü tampon falan var ama %98 i gerçek para istiyor. Bu oyunu bedava sanıyordum, ileride falan açılırmı yoksa ayrı bir yerdenmi değiştiriyoruz aracın dış görünüşünü?

Tampon felan degismek var oyundaaki paraylada yapiliyor ama cogu gercek parayla paket istiyo yapmk icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Oyunun ilk verdiği arabaya sahibim ve 7 levelım. Aracın dış parçalarını tampon falan nasıl değiştiricem? Satış sonrası dükkan diye biryerde bir sürü tampon falan var ama %98 i gerçek para istiyor. Bu oyunu bedava sanıyordum, ileride falan açılırmı yoksa ayrı bir yerdenmi değiştiriyoruz aracın dış görünüşünü?

Tampon felan degismek var oyundaaki paraylada yapiliyor ama cogu gercek parayla paket istiyo yapmk icin

İleride falan açılmıyormu oyunda kazandığımız paralarla dış görünüş parçaları underground 2 deki gibi?
  • Peki profilimizdeki resmi sonradan nasıl değiştirebiliriz?
  • customize kısmında aftermarkete gir orda kitler neonlar var,neonlar boostlu ama body kitlerde aşağı doğru in oyun içi paralı olanlar var,bazı plaka ve body kitler oyun içi parayla satılıyor,çoğu da boostlu ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.