Şimdi Ara

nfsmostwanted bu makineyle oynayamam normalmi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kusura bakmada gerçekten iğrençmiş yani.

artık seni bi 9950 paklar.
  • iyi oc yapılmış bir 9550 ile gayet rahat fear oynanabileceğini savunuyorum. işte ekran görüntüleri yaklaşık 30-60 arası çok rahat oynanıyor 9550 fiyatını sonuna kadar hakeden bir karttır.
    işte 9550 li feardan 30-60 fps oynadığım ssler.
     nfsmostwanted bu makineyle oynayamam normalmi?

bi kaç tanede burada var
    http://forum.donanimhaber.com/m_4681302/mpage_1/key_//tm.htm#4685027

• muhahahahaha çok acımasızsın baba. insanın kusurlarıyla alay edilmez. şaka bi yana harbi iğrenç ve senin gördüklerin daha yarısı. alıcam ekran kartını ve sonra göğsümü gere gere her yere ss koyucam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamofgod

muhahahahaha çok acımasızsın baba. insanın kusurlarıyla alay edilmez. şaka bi yana harbi iğrenç ve senin gördüklerin daha yarısı. alıcam ekran kartını ve sonra göğsümü gere gere her yere ss koyucam.

bir de oyunun değilde kartın görüntü özelliklerine sürcüsünün kontrol panelinden bir müdahale etmeyi bir dene belki bir fark olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

iyi oc yapılmış bir 9550 ile gayet rahat fear oynanabileceğini savunuyorum. işte ekran görüntüleri yaklaşık 30-60 arası çok rahat oynanıyor 9550 fiyatını sonuna kadar hakeden bir karttır.
    işte 9550 li feardan 30-60 fps oynadığım ssler.

bi kaç tanede burada var
    http://forum.donanimhaber.com/m_4681302/mpage_1/key_//tm.htm#4685027

harika gerçekten msi mı kart?ram ler bayağı iyi herhalde.

pardon imzayı görmedim salakça bir soruydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 12 Kasım 2005, 23:27:09 >

• kart imzadaki gibi asus ramlerde ramsink var fear için ekran kartını değiştirmeyi bile düşündüm taki oyunu kurup oynayana kadar. sadece gölgeler kapalı 1024*768 çöz.te antialising 4x de diğer özelliklerde karma işte ama sonuçta ss lerdeki kalitede çok rahat 30 -60fps arası oynuyorum. ha biri çıkar birader ben gölgemi görmek istiyorum vs. görmek istiyorum der onu bilemem.
    ssler ortada değerler ortada... 100 milyonluk kart
  • NFS MOST WANTED Oyununu iki ekran kartımda oynadım biri Nvidia 6600 go diğeri Geforce 2 Ti, Nvidia 6600 de yeterince iyiydi. Fakat 4 sene önceki ekran kartında bile çalıştı Asus v7700 Ti 64 Mb ama iyi derecede değil oynanabiliyor ama onu oynayacağına öylebir ekran kartında eski versiyonları oyna daha iyi dedirtecek kadar.
  • arkadaşlar son olarak asus 9550 ile 9250 arasındaki fark nedir? ve diğer 9550 ler arasındaki abit, msı vb.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamofgod -- 13 Kasım 2005, 10:01:36 >
  • 9250 dx9 u desteklemez.abit gereksiz pahalı asusla tamamen aynı.9250 fx5200 ayarında bir kart.
  • strafer birde 128mb 128 bit kartların 256mb 128bit olanlardan daha iyi olduğu yazıyor çoğu yerde bu ne kadar doğru ve palit markasını önerirmisin. bi çok forumda palit diğerlerine nazaran daha iyi yazıları okuyorumda. mesela bu linkteki kart http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=HoOl7fzPGp-WoiQwWIxaxQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamofgod -- 13 Kasım 2005, 10:58:59 >
  • quote:

strafer birde 128mb 128 bit kartların 256mb 128bit olanlardan daha iyi olduğu yazıyor çoğu yerde bu ne kadar doğru ve palit markasını önerirmisin. bi çok forumda palit diğerlerine nazaran daha iyi yazıları okuyorumda.

evet doğru 256 mb lik hafıza bu kartlarda performansı düşürür.teknik açıklaması aklıma gelmiyor ama böyle büyük hafızaların faydasını ancak 256 bit lik pahalı kartlarda görebiliriz.palit alınabilir ama bulursan msi a yapış.bu kart o kadar yüksek hızlara çıkıyor kii inanılmaz.

bu arada ya dreamofgod sen uyumuyor musun hiç?
  • muhahahahaha baba need for speed most wanted oynamadan bana uyku haramdır. boşuna dreamofgod dememişler bana.
  • yani 128mb 128bit msı en iyisidir asus ve paliti geride bırakabilir diyosun. ben böyle anladım yamuluyorsam düzelt lütfen.
  • quote:

yani 128mb 128bit msı en iyisidir asus ve paliti geride bırakabilir diyosun. ben böyle anladım yamuluyorsam düzelt lütfen.

doğru.bulamazsan da üzülme asus ve palit de iyidir.hatta bazen asuslar msi ı geride bırakabiliyor.samsung bellekli çıkarsa o da şansına kalmış.
  • yani samsung bellek olayını seçme şansım yok. muhahahaha iddaa ya döndü bu iş iyice.
  • strafer son kararımı verdim MSI RX9550TD-128mb 128 bit bulamazsam asus 9550ge 128mb 128 bit ne dersin? bulamazsam tekrar konuşuruz alternatifleri
  • quote:

yani samsung bellek olayını seçme şansım yok. muhahahaha iddaa ya döndü bu iş iyice.

hynix oluyor genelde.her şey şans.bu 9950 denen gpu çok tuhaf bi şey.

bir zamanlar 9550 pro vardı.(artık yok)bu gpu nvidia nın geforce fx 5900 ultra sını darmadağın etmişti testlerde.üstelik aralarında yüzlerce dolarlık bir fark söz konusuydu.bu açıdan kartın işlemcisinden çok bellekleri sorun yaratabilir.zaten iyi bir işlemciye sahip.herhalde biliyorsundur ama bu gpu aslında bir ati 9600 dür.ati bunu test ediyor ve her türlü felaket senaryosunu göz önünde bulundurarak etiketliyor.yani aslında 9550 ati tarafından yavaşlatılmış bir 9600 dür.bellekler iyiyse çok şanslısın demektir.

• quote:

strafer son kararımı verdim MSI RX9550TD-128mb 128 bit bulamazsam asus 9550ge 128mb 128 bit ne dersin? bulamazsam tekrar konuşuruz alternatifleri

güzel karar.alırken kutuya dikkat et.bazı aklı evveler 64 bitlik kartı 128 bit diye satmaya çalışabilir.
  •  nfsmostwanted bu makineyle oynayamam normalmi?

resimde görünen bir 9550 xt bu kart neler yapar tahmin bile edemiyorum.
  • resimde görünen kart bizim bahsettiğimiz msı değil öyle değilmi? bunun tam markası özellikleri ve fiyatı iyi olanı hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.