Şimdi Ara

nfsmostwanted bu makineyle oynayamam normalmi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dreamofgod

resimde görünen kart bizim bahsettiğimiz msı değil öyle değilmi? bunun tam markası özellikleri ve fiyatı iyi olanı hangisi?

kafan karışmasın bu kart satılmıyor.büyük başarılara imza atmış bir kart ve ucuz.sanırım ucuz ve performanslı oluğu için satmıyorlar.600 dolarlık kartları kime satacaklar sonra.msi ı bulabilirsem onun resmini de koyarım.
  • bu asus

nfsmostwanted bu makineyle oynayamam normalmi?

bu 9550.

bu msi ın çıkabildiği hayvani hız.

işlemci 470 ramler ise 2*350 =700 ohaaaaaaaaaaaaa!

kartları hala bulamadım palit, abit ve msi ı bulursam koyacağım.

• Rodeon 9550xt ha puhahaha siz ona ekran akrtı mı diyorsunuz be benim ekran akrtını fan ı o kart dan 2 tane alır.
  • pinky konumuz o kart değil zaten. strafer örnek olsun diye verdi o kartı. bizim bahsettiğimiz MSI RX9550TD-128mb eğer bu konuda varsa söylemek istediklerin zevkle dinleriz. birde sende ne var belirsiz bir dille söylemek yerine kartının özelliklerini söyle ve bahsettiğimiz karttan fiyat/performans açısından daha iyiyse onuda incelemeye alalım.
  • bu abit ama turbo guru.yine de bunun ramsink olmayanıyla aynı.

bu msi

palitte bu yalnız emin değilim palitten.

abit tam olarak bu 138 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 13 Kasım 2005, 12:38:46 >

• ayrıca biz burda üst düzey performans/fiyatlı kartlardan bahsetmiyoruz ekonomik fiyat iyi performanslı kartlardan bahsediyoruz. yani bize 100$ ın üzerinde bir kartdan bahsediceksen hiç yorma kendini, bizim aklımız bize yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Rodeon 9550xt ha puhahaha siz ona ekran akrtı mı diyorsunuz be benim ekran akrtını fan ı o kart dan 2 tane alır.

yukarıda 100 ytlye temin edebileceğimiz bir kartın ne kadar yüksek bir hıza çıkabileceğine dair resim var.

470/700 senin ekran kartında 75 dolarsa görmek isteriz.
  • strafer olay kesinleşti yani msı olması muhtemel ama işte onuda bulmak biraz zor olucak. umarım buluruzda alternatif düşünmeyiz yerine.
  •  nfsmostwanted bu makineyle oynayamam normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 13 Kasım 2005, 13:21:27 >
  • quote:

Rodeon 9550xt ha puhahaha siz ona ekran akrtı mı diyorsunuz be benim ekran akrtını fan ı o kart dan 2 tane alır.

Fiyatla performansı aynı zanneden aciz gençliğe örnek...
  • strafer eline sağlık. detaylar güzel fakat bunların tam anlamlarını bilmediğim için değerlendirme yapamadım sağlıklı olarak. çekirdek fr. , bellek fr. , pipeline bunlar ne demek ve düşük olduğundamı yüksek olduğundamı iyidir açıkçası bir fikrim yok. fakat 9550ninki düşük olduğuna göre düşük olmaları iyidir sonucuna vardım umarım yamulmuyorumdur.

bamkan genelde varılan yanlış bir kanı bu ama böyle tabular kolay kolay yıkılmıyor malesef arkadaş denedikçe, yeni tecrübeler edindikçe öğrenicektir yüksek fiyatın herzaman yüksek performans vermediğini
    quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamofgod -- 13 Kasım 2005, 14:54:46 >

• quote:

strafer eline sağlık. detaylar güzel fakat bunların tam anlamlarını bilmediğim için değerlendirme yapamadım sağlıklı olarak. çekirdek fr. , bellek fr. , pipeline bunlar ne demek ve düşük olduğundamı yüksek olduğundamı iyidir açıkçası bir fikrim yok. fakat 9550ninki düşük olduğuna göre düşük olmaları iyidir sonucuna vardım umarım yamulmuyorumdur.

bamkan genelde varılan yanlış bir kanı bu ama böyle tabular kolay kolay yıkılmıyor malesef arkadaş denedikçe, yeni tecrübeler edindikçe öğrenicektir yüksek fiyatın herzaman yüksek performans vermediğini
    quote:

Orjinalden alıntı: BaMKaN

quote:

yamuluyorsun ama önemli değil.

hepsi ne kadar yüksekse o kadar iyi.

o/c ile msi ın gpu su 250 den 470 e ramlar ise 400 den 700 e kadar (hatta bazı kişilerde daha iyi sonuçlara ulaşmış) çıkabiliyor.

biraz tabloyu(ona da tablo demek bin sahit ister) incelersen bir fikrin olur.

yani sadece saat hızları önemli değil.pipeline lar, pcb, ramlar, sonra işlemci de kullanılan mirmari hatta soğutucular, transistör sayısı, cache i, b*ku püsürü...teknik bilgim yok pek bunlar pratik bilgiler daha iyi bilenler açıklayabilirler.

sonuçta bir msi alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 16 Kasım 2005, 18:23:00 >

• dahası o tabloda ki en ucuz kart bu.

diğerleri en az 200 dolar.

özellikle model no olarak 9550 nin baya bi üstünde olan 9800se ile 9550 nin çekirdeği tamamen aynı.

aslında ikiside aynı yani.yalnız yapılan testler sonucunda ati,2 yongadan birini eğer fan durması gibi bir sorun çıkarsa yanabilir diye 9550 diye isimlendirmiş ve hızını düşürmüş.

o/c potansiyelide buradan geliyor.öyle uçuk durumlar çoğu zaman söz konusu olmadığı için biz de o/c yapıyoruz.

kafan karışmasın sadece bilgilendirme amaçlı bir şey.

msi rulezzzzzzzzzzzzzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 13 Kasım 2005, 15:33:14 >
  • http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=638728&aType=product&catId=2802
    strafer buna ne dersin fiyat olarak güzel gibi görünüyo ama msı la kıyaslanabilirmi bilmem.
    birde bu var 16x pcı expresli
    http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=657597&aType=product&catId=2802
    birde msı olarak bu var
    http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=676716&aType=product&catId=2802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamofgod -- 13 Kasım 2005, 15:40:29 >

• quote:

http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=638728&aType=product&catId=2802
    strafer buna ne dersin fiyat olarak güzel gibi görünüyo ama msı la kıyaslanabilirmi bilmem.
    birde bu var 16x pcı expresli
    http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=657597&aType=product&catId=2802
    birde msı olarak bu var
    http://alisveris.mynet.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=676716&aType=product&catId=2802

aman ha özellikle son ikisi iğrenç para tuzağı kartlar.

ama palit msi dan sonraki tercihin olmalı.

bir de bu palit değil de ramler 2,8 ns olanı olanı.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1099 bu da çok iyi bir kart.

senin kart ın muthemelen agp yuvasına sahiptir bilmiyroum.pci express yuvası olmaz öyle ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 13 Kasım 2005, 15:47:08 >

• Beyler bu Siteye bakın.....

www.nfsmw.net
  • ya msı ı sordum bilgisayarcı arkadaşıma o kartı kesinlikle almanı öneririm fakat bulman biraz zor dedi. geçenlerde 16 adet almışlar ve beğendikleri için devamını almak istediklerinde bulamamış onlarda. muhtemelen bende bulamıycam çünkü internetdede aradığım hiç bir yerde yok .alternatif olarak msı ın başka bir kartı varmı strafer önerebileceğin. illede msı olsun diyoruz heralde artık. yoksa asus yada paliti de düşünebilirmiyiz. mesela yukarıda verdiğim palit yada senin linkdeki palit.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza99

Beyler bu Siteye bakın.....

www.nfsmw.net

valla hiç bakasım yok o siteye. daha demoyu çalıştıramamışken sinirlerimi iyice gerer o site.
  • http://www.dealtime.com/xPF-ASUS_K8S_MX_mainboard_micro_ATX_SiS760GX_UATX_SIS760GX_800FSB_VGA_SHARE64M_AGP8X_RAID

senin kartın bu.asus sitede özelliklerini yazmamış

bu anakart ta agp bir ekran kartı takabilirsin.o verdiğin son iki linktekiler pci- e idi.diğerleri agp.

• bu kart

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1099

palitin.130 ytl civarında.

eğer pahalı dersen.

asus a9550 gamer edition.128 bitlik ve128 mblik olanı.bunu özellikle vurgulamamamın nedeni bu model numaralarının çok karışık olması yanlışlıkla bir başka bir kart alma diye.

bende msi bulamayıp(fazla aramadım çünkü araştırmadım sen çok iyi yapıyorsun şu an)asus aldım ama memnunum ekran kartım ve işlemcimden ziyade ramlerle sorunum var en iyisi ram almak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.