Şimdi Ara

Ng 650 me Lastik Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu kis aldigim ng 650 de 2.10 disli lastik var.artik yol lastigine gecmek istiyorum butcem ciftine maks. 50 liradır.Yalniz jantin uzerinde 559x26 yaziyo yol lastiklerinde 700x23 yaziyor tek sikintim bu hem bu konuda hem de lastik konusunda yardimlarinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• 559*26*2.1 . bende de aynı bisiklet var. 559 ne bende bilmiyorum ama 26 jant büyüklüğü. yani ne alırsan al 26 olmak zorunda . 2.1 de lastiğin yanak kısmı. bu rakam ne kadar yüksek olursa lastiğin yanağı o kadar geniş olur. yol lastikleride genelde 1.5 veya 1.75 yanak kullanılıyor. 559 büyük ihtimal lastiğin bir turda kat ettiği yolun inç cinsinden ölçümüdür. yani lastik her turda 55.9 inç yol katediyor demektir. sen 26 jantı tuttur gerisinin pek problem olacağını sanmam.
    bende dün bir lastik beğendim ama malesef tanesi 80 tl. continantal markaydı. orta tabana değen kısım yol lastiği deseninde . kenar kısımlarsa dağ lastiği gibi dizayn edilmiş. fyat fazla olmasa tam aradığım lastik. rubenalarda fena değil galiba int. onları bir incele öndan sonra karar verirsin.
  • rubenalar hemen bombe yapiyormus.cst tercih edecegim

• daha önce hiç kullanmadım bu lastiği. hatta bu yaşıma kadar hiç bisikletim olmamıştı. contiler iyi ama biraz pahalı. araba lastiği fiyatı istiyorlar.
  • Bende de NG650 var ama lastikleri 28? Sebebi nedir geçen yaz aldım.

• Maxxis overdrive 1.75 ya da 1.50 tercih edin derim. Para boksa marathon ya da marathon greenguard ya da marathon plus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Maxxis overdrive 1.75 ya da 1.50 tercih edin derim. Para boksa marathon ya da marathon greenguard ya da marathon plus.

faruk kardeşim senin kadro 29 dur 29 kadroların lastikleri 28 oluyor. bizimkilerse 26 kado ve lastikli
  • quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Maxxis overdrive 1.75 ya da 1.50 tercih edin derim. Para boksa marathon ya da marathon greenguard ya da marathon plus.

faruk kardeşim senin kadro 29 dur 29 kadroların lastikleri 28 oluyor. bizimkilerse 26 kado ve lastikli

hocam anlayamadım alakayı. 29 kadro diye bir şey yok öncelikle. 29 jant seti. lastikleri de 29 oluyor haliyle. benim kullandığım da 16 kadro ve 26 jant. size önerdiklerim benim kullandığım lastikler zaten. memnunum. bir bakın derim.

• bende biliyorum 29 kadro yok. demek istediğim ng 650 26 var ve ng 650 29 var. ben bunu demek istemiştim. salkanonun sitesine bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. yoksa kadrolar 16 dan 20 ye veya xs den xl ça kadar farklı boyları var. ng 650 29 da kullanılan lastikler 28 lik.
    bende sana bir soru sorayım. benim bisikletin kadrosu kaç acaba?. boyum 178 cm ve 100 kg fiziğe sahibim. hangi kadro almalıydım.?
  • Dün evanscycle'den Schwalbe Marathon 26*1.75 sipariş ettim arkadaşımın bisikleti için. Toplamda kargo dahil 109 tl ye geldi. Ben de marathon plus kullanıyorum zaten. Kesinlikle parasını hakeden bir teker, 1400 km oldu kullanalı 1 defa patlatamadım tekeri o kadar cam kırıklarının otların arasında gezmeme rağmen. Yalnız marathon'un patlama önleyici katmanı 3mm (Plus'daki 5mm) ama yuvarlanma direnci daha düşük daha hızlı yani. Bakalım gelince onun hakkındaki izlenimlerimi de paylaşırım. Bütçeyi biraz yükseltebilirsen kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan__ -- 30 Mayıs 2013; 13:00:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.