Şimdi Ara

ngstores dolandırıcılığına dikkat !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarwww.ngstores.com dan alışverişlerinizde dikkatli olun

**-06-2010 tarihinde popüler bir radyo dinlediğim ve radyo dj'yinin reklamını yaptığı tütüne son ürününden aldım. Kampanya reklamında kullanımdan sonra sigarayı bırakamazsanız paranızı geri iade ediyoruz diyorlardı. siparişimi verdim ve 04-06-2010 tarihli 181750 fatura numarası ile birlikte ürün elime ulaştı. seneler sonra sigarayı bırakabileceğime inandım. geçen zamanlarda bunu başaramadım ve firmayı aradım . arkadaşlar tamam paranızı iade edeceğiz dediler. 1 hafta sonra aradım yine aynı sözler ve bugüne gelene kadar 4 defa kendileriyle görüştüm. her seferinde tamam yatırıyoruz dediler ki bugüne kadar... 21-07-2010 tarihinde aradım ve Seçkin Bey ile görüştüm. Kendisi ilk başta iban numaranız olmadığı için yatırılmamış dedi. iban numarasını veriyordum ki "Tuna Bey bu konuda para iadesi yapamıyoruz. Şirketimiz para iadesini durdurdu" dedi. Ne zaman bu kararı aldılar diye sorduğumda da " bugün" yanıtını aldım. 20 gün önce başvurduğum ve tamam denilen para iadesi bugün alınan kararla yapılmıyor. Şirket patronlarının kararıymış... Sonuç olarak firma beni dolandırdı ve bunu büyük bir radyonun desteğiyle yaptı...

• arkadaşım merhaba

öncelikle sizin konunuzun tv tavsiyeleri bölümünde olmaması lazım.(konu dışı başlığına taşımanız lazın)

+TR deki her internet sitesi tümyada çoğunlukta olduğu gibi güvenilir değildir.Bakmaya Dünya dada dolandırıcılar vardır.

internet üzerinen alış veriş yaptınız ise aldığınız ürünü bir hafa içersinde sorgusuz soalsiz geri iade edebilme hakkınız vardır.

adamlar önce bu süreyi geçirdikten sonra istedikleri kararı alınacaya kadar sizi oyalamışlar.Pek fazla biryeş idda edilirmi bilmiyorum ancak.Şurası kesin bu adamlar çok iyi zemin hazırlamışlar.

işin bu kısmı normal

çünkü TR de adam akıllı ticaret yapıp adam akıllı yollaradan para kazanmak isteyenler azınlıktadır.Kaldiki çalışanlarda baya azınlıktadır.

TR nin kabaca tabirle %70 ı çalışmıyor.

durum böyle oluca fırsatçıların hepsi bir araya gelince, ortaya geçiren geçirene

Aslında bu tip olaylara maruz kalmamak için bilindik sitelerden alışveriş yapılmalıdır.

not: sigara bırakma konusunda ticari amaçlı ne sunuluyorsa hepsi güvenilir değildir.Kola yapışan bant,buhar çıkaran sahte sigara felan/falan.

sigarayı bırakmanın tek yolu beyinde biter.Birazda şahsi irade.Bu alet edavaların hepsi ticari amaçlıdır.

Ben sigarayı bırakmadan önce günde 1-15 paket sigara içerdim.10 senenin üzerinde sigara içtim.Sigarasız hiç duramazdım.Birden karar aldım bıraktım.Bu tip alet edevatlara hiç ihtiyaç duymadım.Zaten kullanmadım.Herşey kendi irademle yaptım.2006 senesinin başından beri sigara içmiyorum.Daha önemlisi hiç aramıyorum.+hayatım çok değişti.
    Eğer sizde biraz iradeli davranırsanız sizde bırakırsınız.

konu dışı başlığına taşırsanız bende mesajımı oraya alacağım

saygılar

• ben de bir eczacı olarak ekleme yapmak istiyorum...

son zamanlarda yeni bir yasa ile bu tip uydurma şeyleri "bitkisel" terimi altında sağlık bakanlığı yerine tarım bakanlığından ruhsatlı(yani besin takviyesi olarak) şekilde piyasaya veriyorlar ve bunlar "ilaç değil" "besin" olarak tanımlandığı için heryerde insanları aldatan reklamlarını izleyebiliyorsunuz...

bence siz ngstores firmasını değil, direkt üretici firmayı arayın... sonuçta internetteki birçok satıcı "aracı firma" niteliğinde...
    ayrıca radyo/tv/internet reklamları yerine eczacınıza danışsaydınız daha etkili bir çözüm bulabilirdiniz...

***biz nasıl burada HDTV için üstadların bilgisine danışıyorsak, lütfen siz de "sağlığınız için" bir üstada danışın...

Rx;

3 kutu Nikotin bandı+1kutu nikotin sakızı ya da 1 kutu dil altı nikotin tableti...

1.hafta: 1.No'lu(büyük) Nikotin Bandını kullanın, eğer gün içinde hala sigara içme ihtiyacı hissederseniz sakız/tablet alın...
    2.hafta: 2.No'lu(orta) Nikotin Bandı + vs
    3.hafta: 3.No'lu (küçük) Nikotin Bandı....

bant fiyatları: 15-20tl arası olmalı.... [1 kutuda 7 adet var; en ucuz sigara 3,50tl*7=24,50tl bilginize... :)]

• Eczanenizin adresinide verseydiniz tam olsaydı.

+++Sigayarı bırakmak için hiç bir atraksiyona gerek yoktur.Sadece biraz iradeye ihtiyaç duyulur.Tecrübe ile sabittir.
  • Bu arkadaş her yere bu mesajı yazıyor.Canı çok yanmış herhalde ama forumun kuralları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bons@i

Eczanenizin adresinide verseydiniz tam olsaydı.

sayın bons@i, beni yanlış anladınız... özellikle ürünlerin markasını bile yazmadım halbuki?

ayrıca 20tl için buna tenezzül edecek insanlar değiliz; ilginizi yanlış reklam maduru insanlara çevirseniz daha iyi olur...

quote:

+++Sigayarı bırakmak için hiç bir atraksiyona gerek yoktur.Sadece biraz iradeye ihtiyaç duyulur.Tecrübe ile sabittir.

bu herşeyi ben bilirim tavrınız, diğer konulardaki bilgilerinize danışma ihtiyacımı kuşkuya düşürdü...

tecrübeyle sabitse biz de önerdiğimiz ürünü tecrübe etmişizdir + bir çok insana da önermişizdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilkerh -- 21 Temmuz 2010; 18:15:59 >

• Ben yanlış anlamadın.

+ilgimi zaten madura yönelttiğimi düşünüyorum.
    (yanında sigarı bırakn bir insan olarak birkaç öneri yaptım okadar)

tıpkı senin görüş bildirdiğin gibi, bir görüş bildirdim.Ayriyetten arkadaş senle aynı fikre sahip olmamız gerekir diye birşey yok.

herşeyi bildiğim yok.Zaten ben öyle bir tavır takınmam.Takınamamda.

+kimsenin benim bilgilerime danışma zorunluluğu yok_!!! var mı_??? sanmıyorum.

20tl ye tenezzül ettiğinizi işaret eden birşey yazmadım.

Siz nasıl nikotin bantlarını müşterilerinize yöneltmeye hakkınız olduğu gibi benimde nikotin bantlarına ihtiyaç olmadığını duyurmaya hakkım var.

+siz neden_?? mevzuyu kişel aldınız.

neyse arkadaşım burada noktalıyım mevzuyu uzatmaya gerek görmüyorum yanlış yerlere gitmesin

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YERSİZ BAŞLIK...
    ngstores.com dan verilen sipariş eline ulaşmış..şikayeti ürün ile ilgili ki zaten fiyat iade dalgası bir çok ürün için sadece lafta kalıyor
    bence forum başlığı yanlış, ngstores in bir suçu yok bence..
    ben ngstores den çamaşı makinası siparişi verdim, ve bu siteyi araştırayım derken bu forum karşıma çıktı, başlığı görür görmez içimi bir ürpetri aldı,
    sonra okuyunca yersiz bir başlık olduğunu anladım, daha sonra diğer forumlarda aradım, görüşler olumlu yönde,
    yeni sipariş verdiğimden dolayı ürün elime ulaşmadı, müşteri hizmetlerini aradım, temiz sesli biri siparişim hakkında bilgi verdi , sağolsun
    ürün elime ulaştığında yine yazı yazarım
  • Hocam,konu yanlış yerde ama neden kendini sıkıyorsun anlayamadım ?

Tüketici haklarını bilmessen adamlarda seni oylarlar,para yattı yatmadı,yatırmayız desinler,sen kaale bile alma !

Git postaneye yada paran varsa bir notere,İhtarname yolla,yatırmasınlarda görelim !

Yatırmasalar daha iyi,ihtarnamenle Tüketici mahkemesine gidersib,yasal hakkın olan davayı açarsın,firmadan ödediğin parayı yasal faizi ile tarafına ödenmesini istersein,bu kadar basit bir işlem !

Tüketiciler olarak biraz haklarımızı bilmekte fayda var,buraya yazsan adamlar umursamazlar bile !

Yasal 30 iş günüde geçirirsen,İhtarnamede işe yaramaz !
  • benden tavsiye sakın o siteden alışveriş yapmayın bunlar artık dolandırıcılığa kaçıyorlar benimde para iadesini yapmadılar artık bende suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum savcılığa
  • =>
    www.sikayetvar.com
    Netvarium.com Detay ve Firma Şikayetleri - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/netvariumcom

=>

=>
    Webzi.NET / İşin Doğrusu
    Netvarium.Com Dolandırıcı mı?
    http://www.webzi.net/genel/netvarium-com-dolandirici-mi.html

Berat TV, MMC TV, Yurdum TV, haber365, netsote.com... => Hepsi, kendi kuruluşlarıdır=> Beşiktaş'taki 'Boğaziçi tıp merkezi de!(Arma holding)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samline -- 11 Mayıs 2014; 0:34:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.