Şimdi Ara

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (PLAYSTATION 4/PRO ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
6
Favori
9.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabiki öyle. Peki Nintendo Switch olmadığı için Zelda oynayamıyorum. Zeldavari bir oyun denebilir mi acaba Ni no kuni 2 için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Tabiki öyle. Peki Nintendo Switch olmadığı için Zelda oynayamıyorum. Zeldavari bir oyun denebilir mi acaba Ni no kuni 2 için.

zelde hiç oynamadım .son zelda dan bahsediyorsak,benzer yanları olsada farklı oyunlar.biri j-rpg diğeri açık dünya action /adventure.hatta bu ni no kuni oynanış olarak ilki ile alaksı yok gibi.ilk oyunu oynayıp bu oyunu oynayacaklar için bile yeni bir tecrübe olacak.
  • egonschiele kullanıcısına yanıt
    Denilebilir, hızlı ve serbest dövüş mekaniği, keşfedilebilir dünyası, dungeon crawl mantığı aşağı yukarı iki oyunu da benzer kategorilere yerleştiriyor.
  • Persona 5 gibi metal kutlu çıksa iyi olurdu. Kutulu versiyonu görenler haber versin de gidip alalım.
  • istanbul da kutulu temin edebilen oldu mu?olan varsa fiyat ve yer yazabilir mi?
  • Oyunu oynamaya başlayan var mı acaba biraz bilgilendirme yapsa iyi olur oynadığı kadarıyla
  • abi bu oyun nasıl efsanedir ya.. ne kadara aldınız? günlerdir araştırıyorum bende alacağım sanırım dayanamıyorum..
  • Harika başladı. Harika gidiyor. Bunca zaman bekleyişe değdi. Alın aldırın. İlerde adam akıllı bir inceleme yaparım. Suan için çok erken daha 2 saat oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 23 Mart 2018; 19:24:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cengizhan ne kadara aldın 224 tl psn store da daha uygun olan bi store var mı :)
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Hocam Us psn den 210 a aldım. :) Sec hakkı satınca 123 e falan geldi aşağı yukarı.

• Sanirim koleksiyon surumunu alicam bu ay bir bitsinde ilk oyun gibi buda efsane olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuluyu bulanlar haber versin arkadaşlar
  • Dijital aldık bakalım

• 3 saatlik oyun süresinin ardından şunu söyleyebilirim ki mükemmel bir oyun olmuş.

Animasyonların akıcılığı
    Dövüş sisteminin oyunun en eğlenceli yapısı olması
    Hikayenin sürprizlerle dolu olması
    Düşman çeşitliliğinin fazla olması hepsinin kendilerine özel saldıraları var
    Silah çeşitliliğinin oldukça fazla olması
    Her silahin kendine has karakterinin olması keza hepsinin kendine has combosu mevcut
    Müziklerin epikligi
    Karakterlere çabucak ısınmamız

Diyeceksiniz ki hiç mi eksiği yok şu ana kadar ben göremedim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 24 Mart 2018; 10:33:21 >
  • Abi bi ekmek parası versen

Karakterlere değil de ben sana ısını verdim size apca diyebilir miyim?

• zack06 kullanıcısına yanıt

• zack06 kullanıcısına yanıt
    Abi bitirince komple oyunu gonderiyim sana.

• Esas elaman ne.insan mı?yarı eşek yarı insan gibi duruyor.

• İlk oyunun devamı olması kötü olmuş. İlk oyun sadece Ps3'de var :(

• Her yere sordum en erken pazartesi gelir diyorlar :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.