Şimdi Ara

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom (PLAYSTATION 4/PRO ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
6
Favori
9.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kutuluyu önümüzdeki hafta içi bekliyorlarmış. Bitirip sıcağı sıcağına satmak en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Steamden 179tl ye aldım 50dk oynadım evden çıkmak zorunda kaldım oyunun başından kalkasim gelmedi efsane olmus, ingilizce seviyesi orta düzey yeterli b3 falan gayet anlasilir.. Ortam oynamış ve harika hemen ps3e ilk Oyunuda alacağım

• Hangi bolumdesiniz beyler.. Ben chapter 2 ortalara geldim cok keyifli gidiyor

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 26 Mart 2018; 15:11:18 >
  • Chapter 4 yeni bitti. Hikayenin oldukça güzel bir şekilde ilerlediğini söyleyebilirim. Şu ana kadar eksiğini gördüğüm tek şey Boss Fightların biraz kolay olması. Tabi bu ne kadar eksik olarak görülebilir yorum sizin. İlerde mutlaka daha zor düşmanlar gelicektir.Onun haricinde oyun müthiş ilerliyor. 10 saati devirdim. Mekan tasarımları çok iyi hiçbiri birbirine benzemiyor. Karakter çizimleri, oynanışın ve animasyonların oldukça akıcı olması. Girilen mekana göre değişen müzikler. Harika detaylar var. Eğer oyuna puan vermem gerekseydi 10/9 verirdim. Rpg sevipte hala almayı düşünenler varsa 1 saniye beklemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 26 Mart 2018; 5:34:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyorum

• krallığı yeni kurmaya başladık.oyun gerçekten de şu an çok güzel gidiyor.

çözemediğim birşey var.daha doğrusu şimdilik anlamsız gelen bir olay.açık dünya da kestiğimiz yaratıklar az ileleyelim yeniden spawn oluyor.o zaman yaratık kesmek bi zaman sonra sadece mecburen kesmek gerektiğinde anlamlı oluyor.bunun için ne diyorsunuz.
    yanlarından geçilip gidilebiliyor o ayrı bir olayda.
  • en yakın zamanda alacağım. uzun zamandır adam akıllı bir oyun oynamıyorum
  • İlk defa Ni No Kuni oynayacak kişiler için şahane bir tecrübe olacağını düşünüyorum; fakat ilk beş bölümün sonunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim, mevcut dövüş mekaniği yüzünden hiçbir şekilde ilk oyunun önüne geçemez. İçerik, hikaye vs. her konuda daha iyi olsa dahi Ni No Kuni 1'in sıra tabanlı familiar dövüş mekaniği gelmiş geçmiş en iyi mekaniklerden biriydi. Bu oyundaki sistem de kötü değil ama günümüzde neredeyse her aksiyon-rpg oyununda gördüğümüz bir sistem, yani sıfır yenilik ve işin kötüsü oyunu da kolaylaştırmış. Hiçbir mob ve boss zorlamıyor, pata küte dalıp kesip biçiyorsunuz. Bir de ek olarak Pokemon kadar keyifli Familiar'dan vazgeçip Higgledies sistemini eklemek hakikaten çok kötü bir tercih olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

İlk defa Ni No Kuni oynayacak kişiler için şahane bir tecrübe olacağını düşünüyorum; fakat ilk beş bölümün sonunda şunu rahatlıkla söyleyebilirim, mevcut dövüş mekaniği yüzünden hiçbir şekilde ilk oyunun önüne geçemez. İçerik, hikaye vs. her konuda daha iyi olsa dahi Ni No Kuni 1'in sıra tabanlı familiar dövüş mekaniği gelmiş geçmiş en iyi mekaniklerden biriydi. Bu oyundaki sistem de kötü değil ama günümüzde neredeyse her aksiyon-rpg oyununda gördüğümüz bir sistem, yani sıfır yenilik ve işin kötüsü oyunu da kolaylaştırmış. Hiçbir mob ve boss zorlamıyor, pata küte dalıp kesip biçiyorsunuz. Bir de ek olarak Pokemon kadar keyifli Familiar'dan vazgeçip Higgledies sistemini eklemek hakikaten çok kötü bir tercih olmuş.

Hocam ilk oyun ps4 e çıkmış miydi olmazsa önce onu oynayalım ben ilkini oynamadım

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Hayır ama YouTube da ilk oyunun komple ara sahneleri tek part halinde mevcut. 3 saatlik bir video.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 27 Mart 2018; 0:9:20 >
  • Ni No Kuni II | Oynanış Fragmanı | PS4

• oyuna yeni başlayanlar için; 4. bölümde krallığımızı kurmaya başlıyoruz.oyun buradan itibaren başlıyor.yaklaşık 4 5 saat gerekli bunun için
  • Kutulu sürümünü gören duyan var mı acaba. Birkaç yerde 299 TL gibi fiyatlar var. Daha makul seviyede fiyatı olan bir satıcı var mı?
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    Buraya ismini yazmam da bir sakınca yoktur umarım. KeGames’in sitesinde 230TL’den satılıyor kutulu sürümü.

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ettim
  • nlp N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• aLdacTrack kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Siparişi verdim.
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. İyi oyunlar dilerim şimdiden 😊

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.