Şimdi Ara

NİÇİN ORJİNAL OYUN ALMALIYIZ!!! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hadi korsanları yani cd korsanlarını protesto edelim''ORJİNAL BİZİMDİR ELİMİZDEN ALINAMAYACAK''
  • orginal cd pahalı olduğu için herhalde

NİÇİN ORJİNAL OYUN ALMALIYIZ!!!
  • korsana hayır
  • orjinal oyun almayanları küçük gören arkadaşlar görmeye devam etsin sonucta bu iş paraya bakar adamın biri jiple gezer biride bir haftayı 20ytl ile cıkarabılmenın hesabını yapar.ne yapsın bu adam oyun oynamasınmı yanı paran yoksa yasama oyun oynama gezme oylemı dunya sıze kalsın yanı zengın arkadaslar....

o kadar sacma seyler yazılıyorkı burda bu ekmek bulamıyorsanız pasta yıyın demek gıbı bısey....

ülkemizde herseye sacma sapan vergı koyuyorlar fiyatları sısırıyorlar sonrada efendım orjınal alın yokya.ben tutupda aylıgımı oyunlara yatıramam...

hem korsanı yaygınlastıran kım yıne uretıcıler sankı korsandan para kazanmıyorlar.dunyanın parasını kazanıyorlar korsandan.turkıyede korsan olmazsa ne kadar oyun satacaklarını sanıyolarkı yada baska mali durumu ıyı olmayan ulkelerde...

korsan kotu bısey evet ama ulkemızdekı gelır dagılımıda malum ınsanların maddı durumuda...
  • o zaaman bana delta force extrme nin orginal cdkeyini verin lemmm
  • O ZMAAN BANA DELTA FORCE EXTRMEİNİN ORGİNAL CDKEYİN VERİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: rohan61

orjinal oyun almayanları küçük gören arkadaşlar görmeye devam etsin sonucta bu iş paraya bakar adamın biri jiple gezer biride bir haftayı 20ytl ile cıkarabılmenın hesabını yapar.ne yapsın bu adam oyun oynamasınmı yanı paran yoksa yasama oyun oynama gezme oylemı dunya sıze kalsın yanı zengın arkadaslar....

o kadar sacma seyler yazılıyorkı burda bu ekmek bulamıyorsanız pasta yıyın demek gıbı bısey....

ülkemizde herseye sacma sapan vergı koyuyorlar fiyatları sısırıyorlar sonrada efendım orjınal alın yokya.ben tutupda aylıgımı oyunlara yatıramam...

hem korsanı yaygınlastıran kım yıne uretıcıler sankı korsandan para kazanmıyorlar.dunyanın parasını kazanıyorlar korsandan.turkıyede korsan olmazsa ne kadar oyun satacaklarını sanıyolarkı yada baska mali durumu ıyı olmayan ulkelerde...

korsan kotu bısey evet ama ulkemızdekı gelır dagılımıda malum ınsanların maddı durumuda...

+1

aynı fiyatada bizmi almadık

• ya alan alsın ben gunde bı sıgara parası alıyorum onlamı orjın alcam kadıkoy yazıcı oglundakı kürtlere bıle para vermıorm netten ındırıorm
    forever torrent
  • yav şerefsizlere niye para vereyim bizi adamdan sayıp türkçe dil desteği bile koymuyorlar once adam gibi oyunlara turkçeyi koysunlar
    ondan sonra dusunuruz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.