Şimdi Ara

NİÇİN ORJİNAL OYUN ALMALIYIZ!!! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avrupada orjinal cd fiyatları adamların gelirlerine göre belirleniyor ben ayda 300 400 ytl alıyorsam oyun bizim düzeyimzdeki fiyatlarla satılmalı ben bir oyuna 100 ytl verirsem emeğe destek paraya köstek olur :)
  • Yabancıya kazandırmaktansa mahalledeki dükkanında geç saatlere kadar oturan gariban cdcilere kazandırmayı tercih ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

Ya korsanı destekleyen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Örneğin Çin her türlü malın birebir kopyasını üretiyor bu mallarda ülkemizde 3-5 milyon gibi komik paralara peynir ekmek gibi satıyor. Bu yüzden tekstil sektörü artık batma noktasında bir çok sektör kapıya kilit vurdu vuracak. Siz bunlara da destek veriyor musunuz?

Elimden geldiğince korsan ürün kullanmıyor evet mp3 indiriyorum ama indirdiğim şarkıların çoğunun telif süresi zaten seneler önce dolmuş oluyor. Açık kaynak kodlu bir işletim sistemi kullanıyorum. Bir insan ekonomik durumu olmadığından ve fakat aynı zamanda kendini geliştirmek istediğinden korsan kitap film vb. alır belki. Bunu anlayışla karşılayabilirim. Fakat bunu bir marifetmiş gibi söylemek orijinal alanlara engelli muamelesi yapmak işte bunu anlayamam

peki kardeşim parası olan war olmayan war ülkemizdeki insanların doğu tarafındakiler ne marka eşya olduuna bakmıyo alıyo ÇİN malını biz ne yapalım ben türk malı olan bir ürne pahalı demem neden çünkü ucuz diğer mallar ise başka devletlerden geliyo ve pahalı satılıyo millet korsana yüklenio ne yapalım yani

• quote:

Orjinalden alıntı: hie

Orjinal Oyun Alan Kişi >>>>

100 YTL veriyor ve kasadan oyun ile birlikte geçiyor bu arada kasiyer kız " gerizekalı parası çok heralde" diye aklından geçiriryor, ve kalan parasıyla sinemaya bile gidemezkeen....

Kopya Cd Alan bir genç>>>>

5ytl 2cd'li oyun yada 10ytl ye 6-7 cdli battlefield 2142 aldıktan sonra, onu sağ cebine koyuyor ve kalan 90' ytl' ile sinemaya gidebilir, mcdonald a gidip yemek yiyebilir, kız arkadaşına maltepeden 10-20ytl parfüm alabilir, kontör alabilir ohooo geçim geçim :)

Kaldıki birde orjinal cdyi destekliyorsunuz bazılarınız.

Yahu bırakın pollyannacılığı, "kuşlar çiçekler böcekler, orjinal cd'ler"

İndirin fiyatları alalım

sana son derece hak weriorum kardeşim

• Off Offf; Napalım arkadaşlar başka çaremi var buradaki konuşan çoğu insan zaten yoksulluk sınırı içinde yaşıyor. Sen kendini niye çalışmadığı halde 960€ işsiz parası alırken bizde çalışan insan o paranın yarısını alamıyor. 5 Yılda çok gelişmişiz. Evet Zam konusunda çok geliştik Doğalgaz, Elektirik, Telefon, Benzin, vs.vs.vs. uzar gider. Siz heralde Rüyalar ülkesi AMERICA'da falan veya Kişi Başına 678 Bin Dolar düşen İsviçrede falan yaşıyorsunuz...
  • Avrupa Birliğine girince orjinal oyun meraklıları oyunlarını orjinal alabilir.Çünkü ozm gümrük kalkacak.Tabi Avrupa Birliğine gireceğimiz ne malum??Olmayacak şey için dua ediyoruz ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

quote:

Orjinalden alıntı: encrypted

quote:

Orjinalden alıntı: Neo145

Bırakın ya orjinal alıp Avrupa ya Amerikaya destek mi olucaz.Amerikaya destek verip dünyayı işgal etmelerine yardım mı edelim.Korsana devam.

mantıklı

Mantıksız!
    Kullandığın bilgisayarın hangi parçası yerli ki... Zaten bilgisayarını toplarken paralar gidiyor dediğin kıtalara.

Mantıklı! Yerli üretim bilgisayar olsa onuda alırım ya da korsan işlemci bord üretseler onları da alırım.Babamın oğlumu niye onları düşüneyim ki?Yabancı üretici olsam bizimki gibi ülkelerde "korsan kullanmayalım!" kampanyaları çıkarırım ,kendime yandaş toplamaya çalışırım ,mantıklı olanın bu yönde olduğunu savunmalarını sağlarım.....

• quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

Yabancıya kazandırmaktansa mahalledeki dükkanında geç saatlere kadar oturan gariban cdcilere kazandırmayı tercih ediyorum.

al işte adam lafı sölemiş
  • bir kere arkadaşlar bir de ben söz hakkımı kullanayım dedim.

sizlerin o teröristlere gidip de 10 ytl vermeniz bile yanlış birşey!
    o dolandırıcı heriflerin bunu yapmaya hakkı yok!
    başkalarının emeğiyle geçinmeye çalışan sülükten farkları yok bunların!
    kan emiciler bunlar hepsi birer parazit.
    sakın ama sakın bu teröristleri beslemeyin.

ha oyun mu oynamak istiyorsunuz.
    ee internet ne güne var???
    siz çekersiniz, arkadaşınız çeker...
    ben bir oyunu kafaya taktımmı 3 ayda bile birer Gb indiririm...

en azından emeğe saygı gösterelim diyorum
    bu teröristler yüzünden zaten ülkemizde doğru dürüst oyun yapımcıları çıkmıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: srazon

bir kere arkadaşlar bir de ben söz hakkımı kullanayım dedim.

sizlerin o teröristlere gidip de 10 ytl vermeniz bile yanlış birşey!
    o dolandırıcı heriflerin bunu yapmaya hakkı yok!
    başkalarının emeğiyle geçinmeye çalışan sülükten farkları yok bunların!
    kan emiciler bunlar hepsi birer parazit.
    sakın ama sakın bu teröristleri beslemeyin.

ha oyun mu oynamak istiyorsunuz.
    ee internet ne güne var???
    siz çekersiniz, arkadaşınız çeker...
    ben bir oyunu kafaya taktımmı 3 ayda bile birer Gb indiririm...

en azından emeğe saygı gösterelim diyorum
    bu teröristler yüzünden zaten ülkemizde doğru dürüst oyun yapımcıları çıkmıyor..

kardeş lanet türk telekom izin wermiyoki çekelim

• bizde orjinal oyun almak isterız ama fiyatlar yüüznden alamıyrozu malesef
  • ama yınede korsana hayır
  • YAaw boşuna tartışıyoruz gibime geliyor;orjinal alsak da almasak da adamlar ekran kartı sayesinde zaten çıkarıyorlar paralarını,iki kere zengin etmeye ne gerek var değil mi?
  • geçen gün company of heroes orjinalini aldım gerçekten ya insan bi garip oluyor oyunun sıcaklığı bi başka oluyor ne de olsa o kadr para veriyorsun daha bi kendini kaptırarakoynuyorsun
  • bir siteye baktım frko hakkında açtığım topıcı adam kendı topıcı gıbı almış topıc açmış tabı ınanılmaz sükse yapmışş bi de saygı görmuşkı ınanamassınız o anda emek hırsızlığının nedemek olduğunu daha ıyı anladım
    orjınal oyun taraftarıyım ama eğitim ve devlet kontrolu şart bu konu dada sana katılıorum emeke saygılı olmak lazm
  • Şuraya gelipte orjinal cd'leri aldığın zaman Amerika'ya , Avrupa'ya para kazandırdıklarını sanan insanlara hakikaten ağzım açık hayretler içinde bakıp kalıyorum ve diyecek hiçbirşey bulamıyorum..Devam edin bu zihniyetle çok güzel kalkınır bu ülke devam edin aynen bu şekilde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Avrupada Asgari ücret 1000 Euro Oyunun fiyatı 20 Euro
    Türkiye de asgari ücret 385 YTL oyun 40 YTL
    Hadi gidip orijinal oyun alalım.
    O kadar zengin değiliz.
    Adamlar bize uygun fiyata versinler alalım.
    Korsana karşıyız ama gerçekleri de gözardı edemeyiz.

Valla mükemmel açıklamışsın delillo işte türkiyenin hali bu.Yani 40 milyon bi oyuna verse parası az olan ona ne kalacak.İndirin hiç olmazasa 10 ytl fix yapın tüm oyunalrın fiyatlarını bakın daha korsan alınıtmı

• quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

quote:

Orjinalden alıntı: dellino

Avrupada Asgari ücret 1000 Euro Oyunun fiyatı 20 Euro
    Türkiye de asgari ücret 385 YTL oyun 40 YTL
    Hadi gidip orijinal oyun alalım.
    O kadar zengin değiliz.
    Adamlar bize uygun fiyata versinler alalım.
    Korsana karşıyız ama gerçekleri de gözardı edemeyiz.

Valla mükemmel açıklamışsın delillo işte türkiyenin hali bu.Yani 40 milyon bi oyuna verse parası az olan ona ne kalacak.İndirin hiç olmazasa 10 ytl fix yapın tüm oyunalrın fiyatlarını bakın daha korsan alınıtmı

Bir oyun yapımına harcanan emek,senin hesabına göre,iki paket sigara parasıysa,hiçbir şey demiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: JAOMEN

BUNDAN 5 YIL ÖNCEYDİ BİR ORJİNAL OYUN BULUNAMIYORDU BULUNSA BİLE İNANILMAZ YÜKSEK RAKAMLARA SATILIYORDU. AMA ŞU ANDA BULUNMAYAN OYUN YOK DENİLECEK KADAR AZ YENİ OYUN ÇIKIYOR 1-2 HAFTA İÇİNDE AVRUPADAN GELİYOR ARKADAŞLAR KORSANA HAYIR DİYELİM EMEĞE SAYGI DİYELİM Kİ TÜRKİYEDEKİ OYUN YAPIMCILARININ ÖNÜNÜ AÇALIM MÜZİK PİYASASI ÖLDÜ AMA OYUN YAPIMCILARININ EKMEĞİNİ ELLERİNDEN ALMAYALIM. KORSANA BİR KELİMEDE SİZ SÖYLEYİN LÜTFEN AMA BİR ŞEYİ UNUTMAYALIM Kİ TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL 5 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ PC GAME ABOUT!!!

Hangi emeğe... oyunlar italyanca - yunanca - portakizce vs vs vs... gibi dillerede üretliyor amam türkçesi yok oyunların... bence Türkiye yi gercek bir pazar olrak görene kadar ve yatırım yapana kadar orjinal oyunn almanın bir anlammı yok... oynalara TÜRKÇE DUBLAJ

ayrıca hiçbir crack i biz yazmıyoruz....

• Oyunlarda Turkce secenek olmamasının sebebi korsan oyunlar almamız.Adamlar bakıorlar hangi ulkelerde oyunlari cok satıyor ona gore dil secenegi getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 15 Aralık 2006; 11:33:13 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.