Bırakın ya orjinal alıp Avrupa ya Amerikaya destek mi olucaz.Amerikaya destek verip dünyayı işgal etmelerine yardım mı edelim.Korsana devam.
mantıklı
the corsan forever
quote:
Orjinalden alıntı: JAOMEN
BUNDAN 5 YIL ÖNCEYDİ BİR ORJİNAL OYUN BULUNAMIYORDU BULUNSA BİLE İNANILMAZ YÜKSEK RAKAMLARA SATILIYORDU. AMA ŞU ANDA BULUNMAYAN OYUN YOK DENİLECEK KADAR AZ YENİ OYUN ÇIKIYOR 1-2 HAFTA İÇİNDE AVRUPADAN GELİYOR ARKADAŞLAR KORSANA HAYIR DİYELİM EMEĞE SAYGI DİYELİM Kİ TÜRKİYEDEKİ OYUN YAPIMCILARININ ÖNÜNÜ AÇALIM MÜZİK PİYASASI ÖLDÜ AMA OYUN YAPIMCILARININ EKMEĞİNİ ELLERİNDEN ALMAYALIM. KORSANA BİR KELİMEDE SİZ SÖYLEYİN LÜTFEN AMA BİR ŞEYİ UNUTMAYALIM Kİ TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL 5 YILDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ PC GAME ABOUT!!!
parayı düşür bizde alalım
İyi de para düşmesi için satın almak gerekiyor. Half life sadece avrupada 1 milyon kopya satti e tabi böyle bir pazar olunca adamlarda fiyatı uygun verebiliyor. neden? :D çünkü alıcısı var. ama bizde olmadiğı için pahalı. Ancak bir de vergilendirme varki emin olun oyunun 4e birinin parası vergidir.
hem vergisi çok hem de yurtdışından getiriliyor olmasından dolayı fiyatlar yüksek. ama buradaki pazarın geliştiği görülürse yatırım yapılır ve oyunlar burada basılır böylece gümrük vergisinden de kurtuluruz. fiyatlarda ucuzlar hali ile.
Gerçi çıkıpta fiyatlar ucuzlasın diye alın demekte saçma olur. o yüzden alabilecek durumu olanlar beğendikleri oyunları alsınlar bence. böyle hem net te düzgün oynama şansı edinirler hem de beğendikleri işe ve şirkete para vererek ödüllendirmiş olurlar. en azından ben öyle yapıyorum.
Bu konuda herkes haklı, herkese hak veriyorum!!! Bense fiyatları düştükçe, orijinal alıyorum. Riddick, POP WW, The silent hill the room, Splinter Cell aldım. 12-16 lira arası buluyorum iyi oyunların orijinallerini... Şimdi Toca 3'ün fiyatının düşmesini bekliyorum. Bazen gaza gelip fiyatı ciddi indiriyolar. (Bimeks)
pc dede ps2 de orjinal olayına girmiştim ama 2 oyun aldım para bitti,ben bir oyun alıp oynayana kadar millet 100 tane korsan oyun alıp oynuyodu bende naptım korsana döndüm yapacak bişey yok kas kas nereye kadar
daha yeni yine bir oyun indirdim yaşasın korsan ve kaçakcılık
hatırlatırım biz Türk'üz orjinal alırsak klasımız sarsılır
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
Gülerim ağlanacak halimize
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
en iyisi indirmek
ucuz yaptılarda biz mi almadık
Kota var ama
Kotasıza geç, yaşasın korsan!!!
quote:
Orjinalden alıntı: dellino
Avrupada Asgari ücret 1000 Euro Oyunun fiyatı 20 Euro Türkiye de asgari ücret 385 YTL oyun 40 YTL Hadi gidip orijinal oyun alalım. O kadar zengin değiliz. Adamlar bize uygun fiyata versinler alalım. Korsana karşıyız ama gerçekleri de gözardı edemeyiz.
Korsan cd-dvd ler orj.lara göre çok daha ucuz.Gidip bir oyuna 100ytl vermektense 10ytl vermek daha karlı olur.Ucuz yaptılarda bizmi almadık arkadaşlar.Değilmi yani.
Korsana tam destek
eski oyunları alıyorum 15-20 lira
korsana
quote:
Orjinalden alıntı: sezka44
quote:
Gülerim ağlanacak halimize
biz niye ağlıyoruz bizi bu duruma sürükleyenlar ağlasın
orjinal oyunların fiyatını düşürsünler bak ne oluyo millet orj. için sıraya ble girecek
Bu kadar yüksek fiyatlara oyun almak için ya zengin olmak gerek yada çılgın.
tabiki herkes haklı ama birde şu yönden bakalım insanlar dışarda aç bir ekmek alıcak paraları yok biz burda orj korsan oyun muhabbeti yapıyoruz tabiki yapıcaz burda onun için varız ancak biz en azından olan paramızla 5-10 milyona bir korsan oyun alabilioruz pc ve ps lerimize düşünün biz bence halimize şükretmeliyiz ama tabiki bu bi oyun için bizden isteyen yüksek paralaraekonomimiz yada oyun sektörümüz gelişmediği taktirde oyunlar burda yaratılamaz yada burda çoğaltılamaz bu yüzden biz dışarıdan gelen pahalı oyunları alamayıp korsana yönlenmek zorundayız bizi bu hale devletimizin başındaki o adam ve onun yandaşları getirmiştir
Kimse zaten korsan almaya meraklı değil. Dogru düzgün cd kabı yok. Jelatinin içine koyup veriyorlar, üzerine kalemle oyunun adını yazıyorlar. Yakında direk cdyi vericek eline. Ayrıca yok serial ugras yok bilmemnesi cartı curtu derken bazen oyunlar çalışmıyor. Dosyalr eksik oluyor bazı şeyleri oyunda yaptıramıyorsun. vs vs herkezin bildiği şeyler. Ama bu kadar pahalı iken orjinal oyunlar ben bunlara katlanmaya razıyım.
ya orjinal oyunlar ucuzda biz mi almıyoruz yukarda sölemiştim ucuz olsa millet kuyruğa bile girecek ama nerde 150 YTL werip orj. oyun alıcağıma gider korsanını 5-6 YTL te alırım kardeşim
Eminim ki 1 ay sigaraya ödediğiniz parayı bir yere koysanız 1 orjinal oyunu rahat alırsınız.. Orj. oyuna destek