Şimdi Ara

NİÇİN ORJİNAL OYUN ALMALIYIZ!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dellino

Avrupada Asgari ücret 1000 Euro Oyunun fiyatı 20 Euro
    Türkiye de asgari ücret 385 YTL oyun 40 YTL
    Hadi gidip orijinal oyun alalım.
    O kadar zengin değiliz.
    Adamlar bize uygun fiyata versinler alalım.
    Korsana karşıyız ama gerçekleri de gözardı edemeyiz.

20?

Oyun fiyatı 55€

• quote:

Orjinalden alıntı: Ares

adam Avrupadaki ve Amerikadaki gibi 4.99 $ yada 9.99 € çevirsin bunu YTLye gidiyim alıyım artı bizim kişi başına düşen milli hasıla belli oyunun fiyatı belli

emeğe saygı derken emekçiyede saygı göstermesini bilelim bilmeyenlere bildirelim

Bravo hocam işte buna da cevap denir ama haklı yani...
  • Paraları amerikaya vermeye niyetim yok.Forza korsan.Türk oyunlarını her zman orjinal alırım ama.
  • önce satılıyor yaklaşık 80-100 ytl civarına bir kaç ay sonra fiyatı 20-30 ytl oluyor. Onları nasıl düşüneyim dolandırıcılık bu emeğin fazlasını istiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

arkadaşlar sezon sonu oyun almanızı oneririm 15-20yltl buluna biliyo

O zaman da çok geç oluyor oynamak için, 2-3 ay sonra yenisi çıkıyor
  • sonuna kadar korsan.

aynı fiyatta bizmi almıyoz sanki
  • arkadaşlar aslında oyunları bu kadar pahalı yapan vergiler.oyun 50 ytl ye geliyor vergilerle 100 ytl oluyor.

sorun vergilerde degilmi
  • Evet oyunlardan luks tuketım vergisi alıyorlar.
  • türk film,müzik,oyun ların korsanına hayır satan yerleride şikayet etmeliyiz yabancılara bişiy diyemem ne yalan söyliğim sömürebildigimiz tek şey çünki.
  • pes5 ve pes6 yı mecbur orjinal aldım
    netten oynayabilmek için 75+75=150 ytl gitti yazık oldu ama yapcak bişiy yok başkada ir oyun oynamıyorum zaten.
  • birde donanım boyutuna bakarsak zaten oyunları yüksek sistemlere göre çıkarıp ordan da kazanıyorlar!!!
  • gönül isterki orjinal oyun alalım hatta 15-20YTL ye bulunca alırım ama fiyatlar bu kadar yüksek olursa korsan devam edecektir
  • Oyunlar yurtdışından geldiği için gümrük nedeniylede fiyat artıyor olabilir.
  • Yahu oyunların Avrupa'dali fiyatları 50€ civarı.Yeni çıkanlar 55€ oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Yahu oyunların Avrupa'dali fiyatları 50€ civarı.Yeni çıkanlar 55€ oluyor...

ne farkedet burdada o fiyata yaklaşık 80ytl fln orjinal oyunlar ilk cıktıgında onların aşdığı maaşlarda budakinden 4 kat daha fazla en az
  • Bırakın ya orjinal alıp Avrupa ya Amerikaya destek mi olucaz.Amerikaya destek verip dünyayı işgal etmelerine yardım mı edelim.Korsana devam.
  • en iyisi indirmek

ucuz yaptılarda biz mi almadık
  • ya gerçekten ucuz oyun varda almıyomuyuz orj oyuna 80 ytl versem harçlık mı kalır bee :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo145

Bırakın ya orjinal alıp Avrupa ya Amerikaya destek mi olucaz.Amerikaya destek verip dünyayı işgal etmelerine yardım mı edelim.Korsana devam.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

en iyisi indirmek

ucuz yaptılarda biz mi almadık

Kota var ama
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.