Avrupada Asgari ücret 1000 Euro Oyunun fiyatı 20 Euro Türkiye de asgari ücret 385 YTL oyun 40 YTL Hadi gidip orijinal oyun alalım. O kadar zengin değiliz. Adamlar bize uygun fiyata versinler alalım. Korsana karşıyız ama gerçekleri de gözardı edemeyiz.
20?
Oyun fiyatı 55€
quote:
Orjinalden alıntı: Ares
adam Avrupadaki ve Amerikadaki gibi 4.99 $ yada 9.99 € çevirsin bunu YTLye gidiyim alıyım artı bizim kişi başına düşen milli hasıla belli oyunun fiyatı belli
emeğe saygı derken emekçiyede saygı göstermesini bilelim bilmeyenlere bildirelim
Bravo hocam işte buna da cevap denir ama haklı yani...
Paraları amerikaya vermeye niyetim yok.Forza korsan.Türk oyunlarını her zman orjinal alırım ama.
önce satılıyor yaklaşık 80-100 ytl civarına bir kaç ay sonra fiyatı 20-30 ytl oluyor. Onları nasıl düşüneyim dolandırıcılık bu emeğin fazlasını istiyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: süpürman
arkadaşlar sezon sonu oyun almanızı oneririm 15-20yltl buluna biliyo
O zaman da çok geç oluyor oynamak için, 2-3 ay sonra yenisi çıkıyor
sonuna kadar korsan.
aynı fiyatta bizmi almıyoz sanki
arkadaşlar aslında oyunları bu kadar pahalı yapan vergiler.oyun 50 ytl ye geliyor vergilerle 100 ytl oluyor.
sorun vergilerde degilmi
Evet oyunlardan luks tuketım vergisi alıyorlar.
türk film,müzik,oyun ların korsanına hayır satan yerleride şikayet etmeliyiz yabancılara bişiy diyemem ne yalan söyliğim sömürebildigimiz tek şey çünki.
pes5 ve pes6 yı mecbur orjinal aldım netten oynayabilmek için 75+75=150 ytl gitti yazık oldu ama yapcak bişiy yok başkada ir oyun oynamıyorum zaten.
birde donanım boyutuna bakarsak zaten oyunları yüksek sistemlere göre çıkarıp ordan da kazanıyorlar!!!
gönül isterki orjinal oyun alalım hatta 15-20YTL ye bulunca alırım ama fiyatlar bu kadar yüksek olursa korsan devam edecektir
Oyunlar yurtdışından geldiği için gümrük nedeniylede fiyat artıyor olabilir.