Selam arklar benim oyunda bazı gördüğüm kişilerin nicki beyaz bu nasıl oluyor açıklaması var mı??
Eskiden civciv sistemi varmış onlar civciv yani.
FD sistemi gelmeden önce Knight Empire sistemi vardı, bu sistemde 30 levele kadar civciv alınabiliyordu, bu civciv sayesinde hem nickleri beyaz oluyordu hemde düşük level olduğu anlaşılıyordu, kasan kişi karakterini 30 yaptığında civcivi patlıyor ve 500 k kazanıyordu. FD'nin gelmesiyle Civciv sistemi kalktı, Knight Empire zamanında civcivi kalan kişilerin, her ne kadar şu anda civcivleri yanlarında gözükmesede, hâlâ nickleri beyaz. :)
saolasın.
quote:
Orjinalden alıntı: Alp
FD sistemi gelmeden önce Knight Empire sistemi vardı, bu sistemde 30 levele kadar civciv alınabiliyordu, bu civciv sayesinde hem nickleri beyaz oluyordu hemde düşük level olduğu anlaşılıyordu, kasan kişi karakterini 30 yaptığında civcivi patlıyor ve 500 k kazanıyordu. FD'nin gelmesiyle Civciv sistemi kalktı, Knight Empire zamanında civcivi kalan kişilerin, her ne kadar şu anda civcivleri yanlarında gözükmesede, hâlâ nickleri beyaz. :)
Nesli tükenmekte olan bir tür... Aman kasmayın öyle kalsınlar
Hala sarı civcivli duran bi charım var 500ytl ye satıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Muahah
gercekten benim civcivi duran bi char ım var
quote:
Orjinalden alıntı: Djmelih
Hala sarı civcivli duran bi charım var 500ytl ye satıyorum
bende baya bi fazla sayıda var ilerde onun bir bugu cıkacaktır diye saklıyorum oyle :D
benım hıc olmadı çok uzuldum şimdi
ne günlerdi be civcivi alır giderdik hemen roan camp'a DTS slotuna adamlar hemen party ye alır 30 olunca atarlardı bi keresinde 31 e kadar kasmışlardı beni
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
ne günlerdi be civcivi alır giderdik hemen roan camp'a DTS slotuna adamlar hemen party ye alır 30 olunca atarlardı bi keresinde 31 e kadar kasmışlardı beni
ne kadar şanslıymıssın ben anlasırdım adamlarla öyle partiye girerdim genede 30 olunca atarlardı yeniden açar gene gider kastırırdım kendimi ama sonuç hep aynıydı:)
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur__666
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme