Şimdi Ara

Nier: Automata |Metacritic:90| Çıktı| (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
6
Favori
13.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

Karakter seçimleri oynayana göre değil, hikayenin gidişatına göre belirleniyor.

eyv dostum bakalım ilerleyen bölümler nasıl olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar ne oyun yapmışlar vallahı bravo diyorum platinum games e. Muhtesem bır hayal gücü, karakter tasarımları, bayağı bayağıda açık dünya yapmışlar oynamayan kalmasın bu oyunu.

• Hiç indirime girdimi bu oyun tr psn de beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Adamlar ne oyun yapmışlar vallahı bravo diyorum platinum games e. Muhtesem bır hayal gücü, karakter tasarımları, bayağı bayağıda açık dünya yapmışlar oynamayan kalmasın bu oyunu.

Oynadın mı dostum sen, ben demoyu pek beğenemedim ama listemde oyun fiyat düşünce alacağım hesap şeklinde.
  • nier automata tam bir masterpiecedir
    hikayesiyle, dövüs sistemiyle, müzikleriyle her seyiyle asmis bir oyundur
    cok uzun uzun yazasim yok kendiniz oynayin görün
    simdiden her yerden game of the year ödülünü almasi gerekir aslinda
    sene sonunda ama tüm ödülleri horizon zero dawn gibi asiri bayan bir oyuna vereceklerdir

hem görsel hem müzikal olarak benim oynadigim en iyi tasarlanmis boss savasi da bu oyuna aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCo67 -- 4 Mayıs 2017; 21:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Adamlar ne oyun yapmışlar vallahı bravo diyorum platinum games e. Muhtesem bır hayal gücü, karakter tasarımları, bayağı bayağıda açık dünya yapmışlar oynamayan kalmasın bu oyunu.

Oynadın mı dostum sen, ben demoyu pek beğenemedim ama listemde oyun fiyat düşünce alacağım hesap şeklinde.

Bugun aldım 5-6 saat basından kalkamadım gayet keyifli mutlaka oynamalısın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Bugun aldım 5-6 saat basından kalkamadım gayet keyifli mutlaka oynamalısın.

Hadi yaw, iştahımı kabarttınız

• Platinum'un yaptığı Mgs oyununa benziyor. Alışması zor ama alıştıktan sonra bağımlılık yapıyor. Hatunda da ay gibi kase var zaten.

Oyunun adı aklıma gelmemişti. Rising Revengeance.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Mayıs 2017; 22:42:52 >
  • bu arada oyunu bitirmek icin yaklasik 40 50 saat oynamaniz gerekiyor
    ben 48 küsür saat sonunda bitirebildim cogu zaman story agirlikli gittim
    bunun altinda bir seyler olursa mutlaka devam oynayin
    simdi ne desem spoiler olur o yüzden kendiniz görmeniz daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCo67 -- 4 Mayıs 2017; 21:50:19 >
  • NeCo67 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki oyunda bana göre iyiydi. Nierin de eleştirilecek yanları var Horizonun da. Ama bu demek değil ki horizon kötü. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keske öyle olsaydi da 30 saatimin bosa gittigini hissetmeseydim

dostum bana horizonun cok iyi yaptigi sadece bir seyi söyleyebilir misin grafik disinda

oyunu özel kilan diger ubisoft open world oyunlarindan ayiran tek bir sey

grafigi cikar ortaya ortalama bir tps aksiyon open world kaliyor

sirf grafigi cok iyi ve ps4e özel olmasi nedeniyle bu kadar ön planda tutuluyor

tüm platformlara cikmis olsaydi bu kadar ilgi görmezdi bence

Hikaye işleyişi güzeldi. Hikayenin son ana kadar gizemini koruması. Yaratılan dünya ve atmosferi gayet başarılıydı. Ana karakter gayet iyiydi. Çocukluktan alıp yetişkinliğe kadar elimizde büyüdü nerdeyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Hikaye işleyişi güzeldi. Hikayenin son ana kadar gizemini koruması. Yaratılan dünya ve atmosferi gayet başarılıydı. Ana karakter gayet iyiydi. Çocukluktan alıp yetişkinliğe kadar elimizde büyüdü nerdeyse.

Hepsi de doğru ayrıca o robot canavarlar bile başlı başına oyunu klasik yapıyor. Görüntüleri hareketleri çok etkileyici. Muhteşem grafikler, merak uyandırıcı bir hikaye olunca zaten oyun insanı kendine çekiyor, diğer kusurları pek göze batmıyor.

• ana hikaye open worlde cikana kadar iyidi

ondan sonra sapitiyor

o kadar gereksiz ve donuk yan karekter var ki say say bitmiyor

sonlara dogru yine linear olmaya basladigi vakit yine toparliyor ve güzel bitiyor ama oraya kadar tam bir iskence idi

ikinci oyunda toparlarlar mi bilmiyorum ama anlatisi sikintili ilk oyunda

bunu cok daha iyi yapan tonca oyun mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCo67 -- 5 Mayıs 2017; 9:58:59 >
  • Bir oyunu överken diğerini yermek nedir, Horizon yarattığı dünyası, hikayesi, karakterleri, makineleri ile şahane bir oyun. Kimse kusura bakmasın ama beğenmeyenin sorunu kendisinde araması lazım.

Nier Automata'da keza çok başarılı bir oyun, özellikle dövüş mekanikleri inanılmaz iyi, sayısız kombinasyonu resmen hayal gücünüzle şekillendirip, muhteşem kombolar yapabiliyorsunuz. Karakterleri şahane yazılmış oynadıkça gözünüzün önünde adeta şekilleniyorlar.

İki oyun da kesinlikle oynanması gereken klasik yapımlardan biri.
  • Acayip arada kaldım, ya Persona 5 ya da Nier alacağım. Nier'in demo çok hoşuma gitti. İkisini birden oynayan biri bana tavsiye verebilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Acayip arada kaldım, ya Persona 5 ya da Nier alacağım. Nier'in demo çok hoşuma gitti. İkisini birden oynayan biri bana tavsiye verebilirse çok sevinirim.

ikisini de mutlaka oynaman gerekir
    persona 5 gelmis gecmis en iyi jrpg oyunu olmus diyebilirim
    70 saat sonunda tam olarak oyunun neresindeyim bilmiyorum belki yarisinda bile degilimdir ama acayip zevkli eglenceli bir oyun
    o kadar zaman oynamama ragmen daha hala yeni yeni seyler ögreniyorum adamlar tas gibi jrpg yapmis valla
    nier icin de düsündüklerimi yukarda siralamistim
    bu sene japonlarin senesi cok iyi oyunlar geliyor oradan
    Nier indirimde şu an 45 dolara düştü. Ondan almak istiyorum ama Persona 5'de acayip ilgimi çekti. Acayip kararsız kaldım. Sanırım Nier alıp, Persona'nın bir tık indirim görmesini bekleyeceğim.

• what are you doing kupasını alın beyler

Horizon'un eksikleri var ama ortaya cikan malzeme o kadar guzel ki insan gormezden gelebiliyo oyunun eski ile yeniyi harmanlayip ozgun bi hikayeyle sunulmasi,robot tasarimlari,oyun dinamikleri,dopdolu acik dunyasi ve muhtesem grafikleri horizon'u kalburustu yapan temel sebepler.herkese hitap etmeyebilir ama kesinlikle kotu bi oyun degil aksine net kalburustu bi oyun.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.