Şimdi Ara

Nier: Automata |Metacritic:90| Çıktı| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
6
Favori
13.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragonbornx

what are you doing kupasını alın beyler

Aldım ben. Sabahtan beri oynuyorum henüz başından kalktım. Dövüş sistemi, karakterleri ve hikayesiyle gayet kaliteli bir yapım olmuş.

Bu adamlar Scalebound'u yapmıyor muydu yav? Onlarda anladı tabi Xbone' a yatırım yapılmayacağını. İptal edip bu oyunu yaptılar demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

what are you doing kupasını alın beyler

Aldım ben. Sabahtan beri oynuyorum henüz başından kalktım. Dövüş sistemi, karakterleri ve hikayesiyle gayet kaliteli bir yapım olmuş.

Bu adamlar Scalebound'u yapmıyor muydu yav? Onlarda anladı tabi Xbone' a yatırım yapılmayacağını. İptal edip bu oyunu yaptılar demek.

aynen psn de gordum oynadıgını, kamerayı aşagıya tutmaktan yoruldum en güzel açıyı yakalıyorum koşarken koş koş geberdım yaw fast travel falan açıldımı sende yoksa hıc yokmu anlamadım? çalan müziklere nediyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fast travel açıldı evet bir süre ilerlemen lazım hikayede. Save istasyonlarından istediğimiz yere ışınlanabiliyoruz. 'Transport'

Müzikler ilginç ama güzel, özellikle oyunun geçtiği bölgeye uygun hepsi. Amusement Park, Machine Village vs. Bir de dilini çözemedim şarkıların. Rusça gibi sanki.

• transport sadece resıstance campta bunker a var dıger save yerlerınde yok ilerleyıncemı açılacak onlarda? müzikler harıka bence musıc box ta oturup dınlıyorum hepsını

• çipleri upgrade yaptınmı kapasıten kaç benım şuan 88 hepsi dolu, genelde hp yi ve attack ı arttırdım. Kılıclara şok ekledım.

• O zaman save istasyonlarını bulman gerekiyor haritadaki. Bu kola makineleri gibi olan şeyleri. Etrafında ufak robotlar oluyo genelde makinaya saldırıyolar. Onları öldürüp, 'ye basıp map update yapman lazım. Her bölgede 3-4 tane var o istasyonlardan. Misal çöl bölgesinde 3 tane bulup aktif ettim ben. Sonra o bölgeye ışınlanabiliyorsun. Çipleri fuse yaptım ama 2 taneden fazla takamıyorum, onu biraz daha çözmem lazım. Hp+ birde Exp+ verdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Nier indirimde şu an 45 dolara düştü. Ondan almak istiyorum ama Persona 5'de acayip ilgimi çekti. Acayip kararsız kaldım. Sanırım Nier alıp, Persona'nın bir tık indirim görmesini bekleyeceğim.

haci nier indirimdeyse ilk onu al
    oyunu bitirene kadar persona 5 de indirime girer o zaman

ben persona 5i horizondan sonra oynamaya basladim
    oyun cidden bana ilac gibi geldi
    o soguk donuk karekterlerden sonra böyle sicak samimi bir jrpg ile keyfim yerine geldi
    horizonu oynarken bildigin yoruluyordum oyun oynuyormus gibi hissetmiyordum kendimi

ben bu zamana kadar baya jrpg oynadim
    final fantasylerden tut ni no kunilerden xenobladelara kadar hemen hemen hepsi birkac istisna disinda cok iyi oyunlardi ama bu farkli
    direk acilisiyla beraber cok büyük bir seyin basladigini hissedebiliyorsun
    ilk gün 6-7 saat basindan kalkamadim gözlerim yanmaya baslamasaydi geceyi full bununla gecirirdim herhalde

• Hocam aceleye gerek yok iyice bi düşsün fiyatı öyle alır bi denerim diyordum tr psn den ama sizin yorumları okuduktan sonra ilk fırsatta alayım diyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCo67

quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Nier indirimde şu an 45 dolara düştü. Ondan almak istiyorum ama Persona 5'de acayip ilgimi çekti. Acayip kararsız kaldım. Sanırım Nier alıp, Persona'nın bir tık indirim görmesini bekleyeceğim.

haci nier indirimdeyse ilk onu al
    oyunu bitirene kadar persona 5 de indirime girer o zaman

ben persona 5i horizondan sonra oynamaya basladim
    oyun cidden bana ilac gibi geldi
    o soguk donuk karekterlerden sonra böyle sicak samimi bir jrpg ile keyfim yerine geldi
    horizonu oynarken bildigin yoruluyordum oyun oynuyormus gibi hissetmiyordum kendimi

ben bu zamana kadar baya jrpg oynadim
    final fantasylerden tut ni no kunilerden xenobladelara kadar hemen hemen hepsi birkac istisna disinda cok iyi oyunlardi ama bu farkli
    direk acilisiyla beraber cok büyük bir seyin basladigini hissedebiliyorsun
    ilk gün 6-7 saat basindan kalkamadim gözlerim yanmaya baslamasaydi geceyi full bununla gecirirdim herhalde

Aldım gitti Nier. Persona da E3 indiriminde filan alırım artık. Hiç değilse yazın oynayacak oyun olur.

• tamam oldu fast travel boş gezmekten hıkayede ılerlememısım

• valla usa psn de nıer 42 dolara dustu yakında tr psn e de gelecektır ındırımı kesın.

• quote:

valla usa psn de nıer 42 dolara dustu yakında tr psn e de gelecektır ındırımı kesın.

Benimde beklentim o yönde hocam yeni gelecek indirimlerde buda olucaktır büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

valla usa psn de nıer 42 dolara dustu yakında tr psn e de gelecektır ındırımı kesın.

Benimde beklentim o yönde hocam yeni gelecek indirimlerde buda olucaktır büyük ihtimal.

Nioh ve horızon gırdı sıra nierde bırkac haftaya kesin girecektır.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

O zaman save istasyonlarını bulman gerekiyor haritadaki. Bu kola makineleri gibi olan şeyleri. Etrafında ufak robotlar oluyo genelde makinaya saldırıyolar. Onları öldürüp, 'ye basıp map update yapman lazım. Her bölgede 3-4 tane var o istasyonlardan. Misal çöl bölgesinde 3 tane bulup aktif ettim ben. Sonra o bölgeye ışınlanabiliyorsun. Çipleri fuse yaptım ama 2 taneden fazla takamıyorum, onu biraz daha çözmem lazım. Hp+ birde Exp+ verdim ben.

Fuse yapmakla uğraşma oynadıkça çok iyi chipler buluyorsun zaten gerek yok. Hatta çöl bölgesinde Adam ile tanıştığın yere tekrar gidersen sınırsız xp ve item farmı yapabilirsin. Chip slot sayısını Resistance camp bölgesindeki kadın npc'den slot satın alarak artırıyorsun. Kullanacağın chip'ler konusunda şahsi tavsiyem üç tip chip setini üç farklı build olarak tasarlayın. Tip A saldırı, Tip B araştırma, Tip C tercihe göre hacking ya da savunma odaklı olabilir.

Saldırı tipi için slotların %70'ini "weapon attack up" chip'i ile doldur

Attack chip; shockwave, weapon attack
    Defense chip; deadly heal
    Support chip, auto use item, fast cooldown

Araştırma tipi için,

Defense chip; reset
    Support chip; auto use item, xp gain, drop rate, item scan

Hacking tipi için,

Defense chip; belki reset
    Support chip; auto use item, fast cooldown
    Hacking chip; Hijack boost, heal drops, combust

Savunma tipi için,

Attack chip; shockwave, critical, weapon attack
    Defense chip; max hp, anti chain, deadly heal, reset, tercihen damage absorb
    Support chip; auto use item

Fark etmişsinizdir muhtemelen ama yine de ek not olarak belirteyim, öldüğünüz zaman eğer reset kullanmıyorsanız bedeniniz öldüğünüz yere düşüyor Dark Souls mantığındaki gibi, o an hangi chip setini kullanıyorsanız oradaki tüm chip'ler de bedenle beraber yerde kalıyor, tekrar gidip almanız lazım.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Oyuna dalınca vendorların sattığını es geçmişim hocam teşekkürler. +8 olarak üç parçada satıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada 2B nin hikayesi bitti, sırada 9S ve A2 var sanırım. Bazı side questler iptal oldu yazık oldu. Oyun uyarmadı. Abuk subuk 26 tane de oyun sonu varmış. Gerçekten garip bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 6 Mayıs 2017; 20:58:42 >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Aynen slotlar parça parça satılıyor. 8+8+16+24 şeklinde, fiyatları biraz yüksek ama balık tutarak ya da robotlardan "machine core" farmlayıp bunları sattığında ciddi paralar biriktirebilirsin.

O 26 sonun 21 tanesi çok bir şey ifade etmiyor, ilk oyun gibi bunun da A-B-C-D-E olmak üzere 5 ana sonu var. Ancak sadece A-B-C'yi oynuyorsun, sonrasında açılan chapter seçme sistemi ile D-E sonlarını da görüyorsun. Yani toplamda 3 kez yeniden başlıyorsun ama tabii hepsi hikayeyi farklı bir şekilde anlatıyor. Oyuna her başladığında yapmadığın yan görevler tekrar belirecek, iptal olmuyorlar. Chapter 7'de Missile Supply görevin sınır, onu tamamlarsan yan görevler kaybolur ve sadece ana görevden devam edebiliyorsun. Tüm sonları gördüğünde bile yapmadığın yan görevler olursa, chapter seçerek o yan görevleri tamamlama imkanına sahipsin.
  • hepsını aldım slotların 128 oldu ama daha cok olsa daha ıyı olurdu takamadıgım çipler var

• 9s teyım

• Demosunu yeni oynadım çok beğendim, şu an Nioh oynamasam direk alırdım, önce onu bitirmem gerek.

• 2B

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.