o şişelerden yok artık yani daha az bulunuyor depozitolu olduğu içinartık daha küçüklerine razıyız
quote:
Orjinalden alıntı: buck_fush
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
o şişelerden yok artık yani daha az bulunuyor depozitolu olduğu içinartık daha küçüklerine razıyız
Aslında damacana şeklinde yapacaklar. (Sülale boyu)
quote:
Bayılıyorum yahu...denemeyen varsa mutlaka denesin..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: buck_fush
quote:
Aslında damacana şeklinde yapacaklar. (Sülale boyu)
Ben hep istemişimdir.2,5lt'lik çıkarsalar diye ama yok.6'lı alıp onla idare ediyoruz.Aslında daha da iyi oluyor asit kaçma gibi bi sorunda kalmıyor
Niğdeli var Yeşilburçluda var bu sene elma para etmedi
var var
gece_sovalyesi
bi kasa elma virmedin ya
Sarhoşkene unuttun tabi elmayı gittin beykoza çorba içmeye zaten dünya odun yakmışız
Bende niğdeliyim Kale mahallesi yazıyor nüfus kağıdında ama ben İstanbulda doğdum niğdeye 7 yaşımda gittim bi dahada gitmeye fırsat olmadı hemşehirlilere selamlar.
4 senemi yedi. öğrenciyken nefret ederdim ama özlüyorum bazen. arada bir giderim arkadaşları görmeye,anıları tazelemeye
quote:
Orjinalden alıntı: geberit
Bende niğdeliyim Kale mahallesi yazıyor nüfus kağıdında ama ben İstanbulda doğdum niğdeye 7 yaşımda gittim bi dahada gitmeye fırsat olmadı hemşehirlilere selamlar.
ve aleyküm selam ( Kale mahallesi pek iyi şeyler söylemezler Bekir ballı derler paran yoksa kaleye çık derler falan filan )