Şimdi Ara

Nightcrawler(2014)|Dan Gilroy-Jake Gyllenhaal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: Ache The

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

top 250 ye 247. sıradan giriş yapmış. sanırım izlemek farz oldu.

Nereden bakıyoruz
    top 250 ye?
    ben 250 ye baktğımda senelerdir aynı 90 lı filmleri görüyorumda

http://www.imdb.com/chart/top

Evet işte burası aynı hep

hayır aynı değil.. dikkat edersen arada bir kaç filmin sürekli girip çıktığını görebilirsin

Ama tüm zamanların değilde
    son yılın falan olanları sanırım imdbpro oda paralı değil mi?

top250 sürekli güncel bir liste ve ücretsiz.

bir de top500 var.. o listenin güncel halini sadece pro üyeler görebiliyor.

Onlarda pro varsa bizdede dh premium var borumu!
    <Bu mesaj dh gold premium ile gönderilmiştir.>

• Bir insana psikopatlık bu kadar mı yakışır.Bunun için doğmuş resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başrolü oynayan vatandaş gerçekten çok güzel oynamış. Basit bir film ama izlettiriyor kendini. Bir sonuca varsaydı daha iyi olurdu.
  • İzlenebilir kalitede ne zaman düşer arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

İzlenebilir kalitede ne zaman düşer arkadaşlar ?

bazı yerlerde mevcut bende dün izlemiştim.film biraz yavaş başlıyor ama sonra iyi ilerliyor derken hop bitti,ben beğendim güzel filmdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

İzlenebilir kalitede ne zaman düşer arkadaşlar ?

bazı yerlerde mevcut bende dün izlemiştim.film biraz yavaş başlıyor ama sonra iyi ilerliyor derken hop bitti,ben beğendim güzel filmdi.

Görüntü kalitesi nasıldı hocam ? Pm atabilir misiniz
  • 10/10

Az önce bitti.Kesinlikle ve uzun zaman sonra apayrı bir film bir film izlemiş oldum.Kesinlikle apayrı bir film.Film gerçekten çok iyiydi.Ben şahsen baya güldüm filmde.Çünkü yaptığı şeyler aslında olması gereken şeylerdi.Helal olson.Böyle olcaksın işte insanlara karşı

Bu arada bugün uyumadan okula gidip 3 sınav olucam.Gerçekten zor geçicek.Ama bu film fena halde enerji verip kendime getirdi beni Jack'in filmdeki karakteri muhteşem ötesi.Şahsen harika insan denilen şey bu olsa gerek.Onun insanları takmama olayı az çok bendede baş gösteriyor.Yakında öyle olucağıma inanıyorum.Bi nevi gelecekten kareler izledim kendi adıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 5 Ocak 2015; 12:24:58 >
  • WEB-DL düşmüş 10 Şubat bluray ay başıda düşer
  • BD düştü sonunda
  • Bu Jake Gyllenhaal harika bi oyuncu. Koca gözleri ile tam bir sayko Film i yeni izledim sağlam film tavsiye ederim.
  • Izledim Jake 10/10 film 7.9/10

• arkadaşlar film çok güzel zamanın nasıl geçtigini anlayamıyorsunuz ve filmi çok gerçekçi yapmışlar
  • YIFY düştü, gerçekçi ve kaliteli bir film, Gylenhaal döktürmüş.
  • 2 gece önce izledim.gerçekten güzel filmdi..

iyi rol kesti jake.
  • BluRay düşmüş gece indirmiştim bugün izledim,10 numara film olmuş Jake Gyllenhaal'ın filmler hep kalite çıkıyor arşive attım bunuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 31 Ocak 2015; 19:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

10/10

Az önce bitti.Kesinlikle ve uzun zaman sonra apayrı bir film bir film izlemiş oldum.Kesinlikle apayrı bir film.Film gerçekten çok iyiydi.Ben şahsen baya güldüm filmde.Çünkü yaptığı şeyler aslında olması gereken şeylerdi.Helal olson.Böyle olcaksın işte insanlara karşı

Bu arada bugün uyumadan okula gidip 3 sınav olucam.Gerçekten zor geçicek.Ama bu film fena halde enerji verip kendime getirdi beni Jack'in filmdeki karakteri muhteşem ötesi.Şahsen harika insan denilen şey bu olsa gerek.Onun insanları takmama olayı az çok bendede baş gösteriyor.Yakında öyle olucağıma inanıyorum.Bi nevi gelecekten kareler izledim kendi adıma

Kardesim dalga mi gectin anlamadim ama gercekten boyle dusunuyorsan bir hastaneye gitmelisin yaptigi seylerin akla mantiga aciklamasi yok para icin insanlarin hayatlariyla oynuyor belki direk tabancayla ve insanin kafasina vurarak cinayet islememis olabilir ama yaptiklariyla en az 10 kisiyi oldurdu filmde biraz asiriya gidilmis ben bunlari yapacak kadar ruhsuz bir adamin oldugunu dusunmuyorum belki vardir ama bu kadar ruhsuz bir adam haber videolari cekimiyle ugrasmaz filmde dedigim gibi biraz asiri kacirilmis ama bunlar olmayan seylerde degil medyanin arka sokaklarinda olanlari goz onune seriyor bence kesinlikle izlenmesi gereken bir film

• Jake gyllenhaal gercekten akmis filmin konusu pek hosuma gitmedi ama adam on numara oynmamis

• WEB-DL formatıda düşmüş 720p indirip altyazısını rahatlıkla bulabilirsiniz çok kaliteli bir görüntüsü var.

2014 yılında çıkan filmler arasında en beğendiğim film. Ön yargısı olan varsa yada sonralara atmak istiyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz. Seyredin konu boş kalmasın , kimse seyretmemiş. :) Puanım: 8.3

Bir işe başlamadan önce planın olmak zorunda.

Neyin peşinden gittiğin kadar niye onun peşinden gittiğin de önemli.

Site şunu tavsiye ediyordu:

"Neye odaklanacağınıza karar vermeden önce aşağıdaki soruyu cevaplandırın."

Soru şuydu: "Neyi yapmayı seviyorum?"

Güçlü ve zayıf yönlerinin listesini çıkarman öneriliyordu.

Hangi konuda iyiyim, hangi konuda iyi değilim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 2 Şubat 2015; 4:35:11 >
  • Jake çok iyi oynamış karakteri, 10 üzerinden 8'i hak ediyor. Bu performansla en azından Oscar'a aday olmasını beklerdim Jake Gyllenhaal'un.
  • gerçekten benim de son zamanlarda izlediğim en iyi film oldu bu, ilk 10 15 dk sıkılmıştım izlerken ama o sırada da
    karakterin sosyopat bir hırsız olduğunu gösterdiler ileride anlıyoruz ne kadar işkolik,iletişim seviyesi üst düzeyde,zeki biri olduğunu
    , jake gyllenhaal ın enemy den sonraki en iyi filmi bu oldu benim için, adam gerçekten rolüne çok iyi bürünüyor, yaşlanmaya başlamış bu arada. 8/10
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.