Şimdi Ara

Nightcrawler(2014)|Dan Gilroy-Jake Gyllenhaal (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

Az önce izledim. Film oldukça iyi ve bir şekilde içine çekiyor seyirciyi. Jake'in canlandırdığı karakter gereği oyunculuğunu epey konuşturmak zorunda klamış ve konuşturmuş da. Epey doğal geldi. Yani başarılı bir yapmacık karakteri epey doğal canlandırdı diyebiliriz. Film gerek boş diyaloglarının olmaması gerek ufak tefek gerilimler vermesi gerekse Jake karakteri sebebiyle oldukça başarılı. IMDb notu hakettiği değerde hemen hemen.

Louis işi bayağı abarttı. Rakip kameramanının ölümüne sebep olması -gerçi ölüp ölmediğini bilmiyoruz- vurulan polisler ve harcanan şeytan çarpmaya çalışan cin çocuk. Aşırı hırslı, ağzı iyi laf yapan, çakal, gözü kara ve soğukkanlı bir karakter olmuş. Ama çok gerçekçi.

Evet bende yorum edicektim ama yorumunun üstüne yorum etmek yanlış olucak ..

birde film arşivlik sağlam klişe olmayan senaryolar her zaman pakete girer bende

Bu kez sparks beni üzdü. Belki de codec hatasıdır ya da dizüstü eskimiştir bilmiyorum ama yer yer yavaşlamalar oldu görüntüde ve senkronizasyon devam edebilsin diye de toparlama amaçlı hızlanmalar yine de seyir keyfimi kaçırmadı. Kurgu işinde bir arkadaşım var yarın ona önereceğim bu filmi bakalım beğenirse.

Ya dost dedim sana scene grubu bazen böyle hele SPARKS böyle hatalar ediyor an an fps düşmeleri pixelelrin siyah alanlarda çoğalması sıkıyor canımı, genelde sen film düşer düşmez çöktüğün için sabırsız birisi,n ben film çıktımı remux yerine realese bekliyorum öyle yada böyle izliyeceğimi biliyorum :D

Valla ben ilk defa böyle bir sorun yaşadım sparks'ta belki de sorun dizüstüdedir kasma yapabiliyor 1080p'de ısınmışsa.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    hangi codec kullanıyorsun playerın nedir bunlar önemli
  • quote:

KMPlayer 3.9.1.131 sürümü, kendi varsayılan codec'leri ve varsayılan ayarları. Birkaç ayar denedim de sonuç vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Şubat 2015; 3:19:40 >
  • quote:

quote:

KMPlayer 3.9.1.131 sürümü, kendi varsayılan codec'leri ve varsayılan ayarları. Birkaç ayar denedim de sonuç vermedi.

Bir ara hatırlatırım sana iyi detaylıbir ayar çekelim dost

bu arada pm'den bana ulaşırsan hangi tracklerı yani siteleri kullanıyon ?
  • quote:

quote:

quote:

Özelden yazdım. Gerçi zaten bilinen siteler. Bu arada sorun sparks ripinde büyük ihtimal. Benim canavarda da denedim aynı oynatıcı ile yavaşlamalar oluyor. sparks bu sefer yapamamış. Valla ben o kadar takılmıyorum bu görüntü keskinlik vs ayarlarına olsa daha iyi ama olmasa da olur. Göz tırmalamadığı sürece uğraşmıyorum. Tam bu konuyla ilgili codec vs ayarları en iyi görüntü ayarlarıyla ilgili ama konuya abone olduğum halde yıllardıe bir kere bile bakmadım. Olmasa da olur ya. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özelden yazdım. Gerçi zaten bilinen siteler. Bu arada sorun sparks ripinde büyük ihtimal. Benim canavarda da denedim aynı oynatıcı ile yavaşlamalar oluyor. sparks bu sefer yapamamış. Valla ben o kadar takılmıyorum bu görüntü keskinlik vs ayarlarına olsa daha iyi ama olmasa da olur. Göz tırmalamadığı sürece uğraşmıyorum. Tam bu konuyla ilgili codec vs ayarları en iyi görüntü ayarlarıyla ilgili ama konuya abone olduğum halde yıllardıe bir kere bile bakmadım. Olmasa da olur ya. Teşekkürler.

Ya dost bu görüntü kalitesi felan 3+5 yukarı aynı, bu zevk işidir kimse bu nasıl bir görüntüdür diyemez ,içerik belli SPARK iyidir bende temin ediyorum .. sorun olmaz...bendeki tv büyük bakma sen,normalde orjinal ıso yani blurayden aşağısı kesmez ama kim bir film için 40 gb indirir işin yoksa uğraş, hiç gerek yok

• Film boğucu bir hava bıraksada içine çekiyor gerçekten.Ben film yokluğundan açmıştım film bittikten sonra menfaatlerim yüzünden kendimi sorgularken buldum kendimi..Jake gerçekten iyi rol yapmış, karakyere fena ayar oldum..
    Öleceğini düşündüm hatta istedim ama yardımcısı öldü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi izliyorum, editlerim.
  • Çok sağlam bir film olmuş.Jake Gyllenhaal çok iyi iş çıkarmış.
    Filmin anlatmak istediği mesaj çok iyi.İzlemek isteyenler mutlaka izlesin.
  • karakter günümüzde bi yerlere gelebilmiş çoğu kişinin özeti olmuş
    -güzel filmdi, rolü iyi canlandırmış.. izlemeyenlere tavsiye edilir

karakter o kadar soğukkanlı, akıllı ve hatasız ki; asistanı ölüme sürüklemekten başka yapılacak bi şey olsaydı, onu yapardı
    restorant ve kovalamaca sahneleri çok iyiydi. bi an 'acaba ben orada olsam nasıl olurdu' diye düşündürdü :D
  • İyi oyunculuk,yeterli konu,zayıf son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

İyi oyunculuk,yeterli konu,zayıf son.

Sonu gayet yeterliydi her filmden bir kırılma beklemeyin, birinin ölmesi veya sonsuza kadar mutlu yaşadılar tarzı bir şey beklemek doğru değil bazı filmler hayatı bizzat yansıtır bir kesitini sunar izleyiciye.
    Bence bu film için olabilecek en güzel sondu gerçekçiydi olması gerekendi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi geçen yıl izlemistim ve mükemmeldi cok etkilenmistim az önce tekrar izledim. Herkesin nefret ettigi başrol oyuncusunu o zaman da çok sevmiştim şimdi de sevdim nedeni spoiler:

Jake'in o kadar igrenc bir insan hatta saygı duyulacak bir insan olmadıgını sondaki cümle çok iyi anlatıyor. En sonda stajyerleri işe almış ve film "Bunu asla unutmayın: Kendi yapmayacağım şeyi asla size yaptırmam." diyor film başında çaldığı rayları satmaya gittiğinde hayat görüşünü anlatıp "STAJYER OLARAK ÜCRETSİZ ÇALIŞMAK İSTEDİĞİNİ" söylüyor ama adam tarafından hırsız oldugu icin adam yerine koyulmuyor. Hayat görüşü dedigim yerde de "özsaygılı bireyler yetiştirmek okullarda popüler olabilir ama iş ahlakına günümüz çalışma kültüründe eskisi kadar değer verilmediğini düşünüyorum. sadece gecesini gündüzüne katıp çalışanların başına iyi şeyler gelecegine inanıyorum. kendini geliştirerek bir kariyer yapmak için çalışmak istedigini. çalışkan, gözünü yükseklere diken, ısrarcı biri olduğunu söylüyor." tüm film boyunca yaptıgı da bu beyler, aslında ahlaken yozlaşmış birinin gözünü kırpmadan para için adam öldürmesi degil filmin konusu, başarılı bir iş adamının 0'dan tepelere gelirken sahip oldugu özellikler ve onlara baglılıgı.

Şimdi yanındaki adamı işe aldığı sahneye geliyoruz seni almam için bir sebep söyle dediginde bu arkadaş hiçbir neden sunamıyor, ne iş olsa yaparım diyor. Evsiz işsiz parasız oldugunu söylüyor. Bizim adam ona hiçbir şey katamayacak sıfırdan yetiştirecegi adama "ücretsiz staj ve kariyer fırsatı" sunuyor -dikkat bu sundugu şey: daha önce kendisinin uğruna demir sattığı adama yalvardığı şey- ama bu başarısız arkadaşımız bu teklifi elinin tersiyle itip para istiyor. Bu arkadaş kesinlikle öldügü için üzülünecek garibanı degil "hiçbir şey vermeden herşeyi elde etmek isteyen aç gözlü ve fakir zihniyetli adam"ı temsil ediyor. Başlarda 30$'a çok sevinirken maaşına zam almasına ragmen paranın kokusunu alınca kendisine o işi öğreten çöplükten çıkaran patronunun karına ortak olmak için paranın yarısını istiyor ve bunun için adamı hapise attırmakla tehdit ediyor. Başrolümüz yine bir winner'ın yapacagı en iyi seyi yapıyor ve loser'dan kurtuluyor. Film mutlu sonla mı mutsuz sonla mı bitiyor bilmem ama orman kurallarına göre hak edenin hak ettigini aldıgı bir sonla bitiyor.

Filmi ikinci izleyişimde başroldeki adamda Andrew Carnegie'i çok net gördüm Carnegie 1800'lerde doğmuş haftalık 1$'la geçinmeye çalışan daha sonra ne okul ne elinden tutan biri olmadan bu karakteristik özellikleriyle dünyanın en zengin adamı olan bizim ders kitaplarına gördüğümüz bacası tüten çelik fabrikaların neredeyse tamamı kendisi için çalışmış bir insandı.

• Yapılmaz ama bu karakterin aynı oyuncuyla dizisinin yapılmasını isterdim. Gördüğüm en iyi karakterlerden biri. Iyi de senaryo yazilsa efsane bir dizi çıkabilirdi ortaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.