Şimdi Ara

Nightcrawler(2014)|Dan Gilroy-Jake Gyllenhaal (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cidden güzel bir film. Başlarda sıkabiliyor ama sonra olaya atılıyorsunuz
  • Düşük bütçeyle kaliteli bir iş çıkmış.Ben sevdim.
  • Bir tek ben mi sevmedim filmi zor bitirdim valla. Jake'in karakterinden her ne kadar buram buram nefret etsem de mükemmel bir oyunculuk çıkarmış. Bütçe iyi kullanılmış, hikaye ve mesajlar da iyi ama ne bileyim beni sarmadı. Sanırım böyle insanları ve o dünyayı çekemediğim için
  • Film güzeldi ben beğendim.Bir insanın işi için ne kadar takıntılı ve mükemmeliyetçi olabileceğini anlatıyor.Adam işi için en yakınlarını bile yem edebiliyor
  • Bir insana psikopatlık bu kadar yakışır ancak.Film sırf Jake'in oyunculuğu için izlenir.
  • baya güzel
  • Adam tek başına filmi götürdü. helal olsun..
    Başlarda sıkılsamda sonradan açıldı
    Film arayanlar hiç durmasın bence...
  • Medyanın gerçek yüzünü gördüğümüz bir film olmuş. Nightcrawler düşük bütçelerle de sağlam filmler yapılabileceğinin bir kanıtı aynı zamanda.
    Jake Gyllenhaal için söylenecek söz yok, döktürmüş. Oscar adayı olmalıydı bu performansıyla.
  • beyler çok çekiniyorum filmi izlemeye.Jake'in oynadığı karakter çok gıcık karakter falan diyorlar akıcı bir filmmi ?
  • Demin izledim.İzlemeyen izlesin.
  • Yeni izledim güzeldi. Başroldeki elemanı Dexter Morgan'a benzettim biraz.

@Jeolog.
    Bu arada hocam filmde tam size göre bi kadın var.
  • Filmi simdi bitirdim. Gerçekten çok güzel bir film olmuş. Jake i çok severim hemen hemen her filmini izlemişimdir. Donnie Darko ile tanışmıştım kendisiyle. Nightcrawler da müthiş oyunculuk yapmış. Brnce izlenmesi gereken filmlerden birisidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafası bu kadar çalışıyorsa bunca yıl işsiz güçsüz gezmezdi. çok eksiği var bence senaryonun. izlettirdi kendisini ama çok yüksek puanlı bir yapım değil bana göre.
  • "Ya benim sorunum insanları anlamamak değil de onları sevmemekse?" (Nightcrawler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

kafası bu kadar çalışıyorsa bunca yıl işsiz güçsüz gezmezdi. çok eksiği var bence senaryonun. izlettirdi kendisini ama çok yüksek puanlı bir yapım değil bana göre.

benimde aklıma ilk bu geldi. herhalde senaristler, elemanın tam beyni çalıştıktan sonrasını yazmışlar, banada garip geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

kafası bu kadar çalışıyorsa bunca yıl işsiz güçsüz gezmezdi. çok eksiği var bence senaryonun. izlettirdi kendisini ama çok yüksek puanlı bir yapım değil bana göre.

benimde aklıma ilk bu geldi. herhalde senaristler, elemanın tam beyni çalıştıktan sonrasını yazmışlar, banada garip geldi..

Evet , karakterin oturması lazım bir kere. Mesela Hannibal lechter için bunu düşünmezsin çünkü filmde zaten adamın tanıtımı bu şekilde. Geçmişi de aynıdır diyorsun sırıtmıyor karakter. Ama bunda olmamış maalesef.
  • karaktere çok gıcık oldum menfaatleri için iş yapıyor deli etti film boyunca ve filmin sonunda diyor ya benin yapamadığım şeyleri sizin yapmanıza izin vermem diye halbuki stajyeri o yüzden öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

karaktere çok gıcık oldum menfaatleri için iş yapıyor deli etti film boyunca ve filmin sonunda diyor ya benin yapamadığım şeyleri sizin yapmanıza izin vermem diye halbuki stajyeri o yüzden öldü

Stajyerin kendi kaşındı,ölmesine hiç üzülmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

karaktere çok gıcık oldum menfaatleri için iş yapıyor deli etti film boyunca ve filmin sonunda diyor ya benin yapamadığım şeyleri sizin yapmanıza izin vermem diye halbuki stajyeri o yüzden öldü

Ne yapsin cocuk paraya cok ihtiyaci vardi. Eline bir firsat gecmisken degerlendirmek istedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Ne yapsin cocuk paraya cok ihtiyaci vardi. Eline bir firsat gecmisken degerlendirmek istedi.

Ona cin olmadan adam çarpmak denir

Hem kendisine sormuştu şuan söylediğin miktarı verecem sana diye,düşük söyledi sonrada adamın güvenip kendine açtığı sırlarını parayı vermezse yaymakla tehdit etti.Buna ölümü göze almak denir.Hem hiçbir işe yarama hemde %50 iste İhtiyacından fazlasını almak istedi vurgun yapıp.Filmin sonunda en çok beğendiğim ölmesi oldu onun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.