Şimdi Ara

Nightcrawler(2014)|Dan Gilroy-Jake Gyllenhaal (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Orijinalden alıntı: snowZi*

karaktere çok gıcık oldum menfaatleri için iş yapıyor deli etti film boyunca ve filmin sonunda diyor ya benin yapamadığım şeyleri sizin yapmanıza izin vermem diye halbuki stajyeri o yüzden öldü

Stajyerin kendi kaşındı,ölmesine hiç üzülmedim.

Ne yapsin cocuk paraya cok ihtiyaci vardi. Eline bir firsat gecmisken degerlendirmek istedi.

çocuk kaşınmadı paraya ihtiyacı vardı ve sürekli adam bu sana bir fırsat vs vs diyip duruyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

karaktere çok gıcık oldum menfaatleri için iş yapıyor deli etti film boyunca ve filmin sonunda diyor ya benin yapamadığım şeyleri sizin yapmanıza izin vermem diye halbuki stajyeri o yüzden öldü

Ne yapsin cocuk paraya cok ihtiyaci vardi. Eline bir firsat gecmisken degerlendirmek istedi.

çocuk kaşınmadı paraya ihtiyacı vardı ve sürekli adam bu sana bir fırsat vs vs diyip duruyordu

Bende seninle hemfikirim zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ona cin olmadan adam çarpmak denir

Hem kendisine sormuştu şuan söylediğin miktarı verecem sana diye,düşük söyledi sonrada adamın güvenip kendine açtığı sırlarını parayı vermezse yaymakla tehdit etti.Buna ölümü göze almak denir.Hem hiçbir işe yarama hemde %50 iste İhtiyacından fazlasını almak istedi vurgun yapıp.Filmin sonunda en çok beğendiğim ölmesi oldu onun.

Dedigin dogru.cocuk cin olmadan adam carpiyim dedi ama bilmiyorki karsisindaki piskopatin teki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden 9/10
    Tereddüt etmeden kesinlikle izleyin derim

Cesetlerin bulunduğu evin içindeki sahneler ve polisin çatışma öncesi kısımlarında gerildim ayrıca bir insanın egosu nedeniyle yaptığı bu "iğrenç" hareketler de ayrıca bir gericiydi.

Ama bende yardımcısının ölmesine üzülmedim
  • Arkadaşlar bu film aile ile birlikte izlenirmi ? Açık sahneler falan varmı ?
  • Açık sahne yok ama yatağa atma muhabbeti var filmde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmde açık sahne varmı aile ile izlenirmi beyler ?
    edit:yukarda yazılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 7 Şubat 2015; 4:31:50 >
  • gece izledim. filmi beğendim ama abartılacak bir yanı da yok. benim puanım 7.5/8.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzeldi ama sonu olmayınca hayal kırıklığına uğruyorum ya.
    Şirketi büyüttü zengin oldu mu, bilgi saklama suçundan aklandı mı falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 9 Şubat 2015; 6:29:39 >
  • Jake Gyllenhaal oyunculuğu
    Film süper izlemenizi tavsiye ederim.
  • Guzel filmdi.Son zamanlarda izledigim iyi filmlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Elemanın öldüğüne üzülmeyenler olmuş. Ben bile baya gaddarımdır çoğu filmle olaya ölüme üzülmem benim bile içim cız etti. Bu sayko gibi hırs peşinde değildi geçimini sağlayacak parayı istiyordu sadece. Girdiği riskin karşılığını istiyordu. Kötüler kazanır iyiler kaybeder, iyiler kazanmak için kötü olmayı beceremez ya çocugun ki o hesaptı. Pazarlık konusunda günlük 75 dolar istiyor sonra diyor ki daha fazla isteyebilirdim di mi?.. Bunu söyleyen biri ne kadar kötü olabilir?
  • Sadece oyunculuk değil aynı zamanda replikleri de olağanüstü başrolün.
    Harikulade bir film.
  • Nightcrawler deyince bende bu zannettim

Nightcrawler(2014)|Dan Gilroy-Jake Gyllenhaal
  • Gerek oyunculuk olsun gerekte konu bakımında çok beğendiğim bir film oldu. 10/8 puanım.
  • Jake filmi tek başına almış götürmüş ağzım açık izledim neredeyse filmi

Tartışmasız 2014'ün en iyi filmlerinden biri 8.5/10
  • Az önce izledim. Film oldukça iyi ve bir şekilde içine çekiyor seyirciyi. Jake'in canlandırdığı karakter gereği oyunculuğunu epey konuşturmak zorunda klamış ve konuşturmuş da. Epey doğal geldi. Yani başarılı bir yapmacık karakteri epey doğal canlandırdı diyebiliriz. Film gerek boş diyaloglarının olmaması gerek ufak tefek gerilimler vermesi gerekse Jake karakteri sebebiyle oldukça başarılı. IMDb notu hakettiği değerde hemen hemen.

Louis işi bayağı abarttı. Rakip kameramanının ölümüne sebep olması -gerçi ölüp ölmediğini bilmiyoruz- vurulan polisler ve harcanan şeytan çarpmaya çalışan cin çocuk. Aşırı hırslı, ağzı iyi laf yapan, çakal, gözü kara ve soğukkanlı bir karakter olmuş. Ama çok gerçekçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Şubat 2015; 0:25:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Az önce izledim. Film oldukça iyi ve bir şekilde içine çekiyor seyirciyi. Jake'in canlandırdığı karakter gereği oyunculuğunu epey konuşturmak zorunda klamış ve konuşturmuş da. Epey doğal geldi. Yani başarılı bir yapmacık karakteri epey doğal canlandırdı diyebiliriz. Film gerek boş diyaloglarının olmaması gerek ufak tefek gerilimler vermesi gerekse Jake karakteri sebebiyle oldukça başarılı. IMDb notu hakettiği değerde hemen hemen.

Louis işi bayağı abarttı. Rakip kameramanının ölümüne sebep olması -gerçi ölüp ölmediğini bilmiyoruz- vurulan polisler ve harcanan şeytan çarpmaya çalışan cin çocuk. Aşırı hırslı, ağzı iyi laf yapan, çakal, gözü kara ve soğukkanlı bir karakter olmuş. Ama çok gerçekçi.

Evet bende yorum edicektim ama yorumunun üstüne yorum etmek yanlış olucak ..

birde film arşivlik sağlam klişe olmayan senaryolar her zaman pakete girer bende

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Az önce izledim. Film oldukça iyi ve bir şekilde içine çekiyor seyirciyi. Jake'in canlandırdığı karakter gereği oyunculuğunu epey konuşturmak zorunda klamış ve konuşturmuş da. Epey doğal geldi. Yani başarılı bir yapmacık karakteri epey doğal canlandırdı diyebiliriz. Film gerek boş diyaloglarının olmaması gerek ufak tefek gerilimler vermesi gerekse Jake karakteri sebebiyle oldukça başarılı. IMDb notu hakettiği değerde hemen hemen.

birde film arşivlik sağlam klişe olmayan senaryolar her zaman pakete girer bende

Olsun sen yine de yorumla. İzleyemenlerin kararları olumlu-olumsuz yorum miktarındaki istatistiklere göre değişebilir. Benim değişiyor mesela.

Bu kez sparks beni üzdü. Belki de codec hatasıdır ya da dizüstü eskimiştir bilmiyorum ama yer yer yavaşlamalar oldu görüntüde ve senkronizasyon devam edebilsin diye de toparlama amaçlı hızlanmalar yine de seyir keyfimi kaçırmadı. Kurgu işinde bir arkadaşım var yarın ona önereceğim bu filmi bakalım beğenirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Şubat 2015; 1:15:04 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Bu kez sparks beni üzdü. Belki de codec hatasıdır ya da dizüstü eskimiştir bilmiyorum ama yer yer yavaşlamalar oldu görüntüde ve senkronizasyon devam edebilsin diye de toparlama amaçlı hızlanmalar yine de seyir keyfimi kaçırmadı. Kurgu işinde bir arkadaşım var yarın ona önereceğim bu filmi bakalım beğenirse.

Ya dost dedim sana scene grubu bazen böyle hele SPARKS böyle hatalar ediyor an an fps düşmeleri pixelelrin siyah alanlarda çoğalması sıkıyor canımı, genelde sen film düşer düşmez çöktüğün için sabırsız birisi,n ben film çıktımı remux yerine realese bekliyorum öyle yada böyle izliyeceğimi biliyorum :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.