Şimdi Ara

NightFall bgn oyunu aldım hangi karakteri açmalıyım tercihleriniz nelerdir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet başlıkta da gördüünüz gibi bnm tercihim ya warr/monk yada asasin.şimdiden teşekkürler

• factions mı aldın???
    sen bilirsin o zaman. ben nightfall almıştım ve gidip dervish açtım. nedense aklıma açarken soul calibur adlı oyundaki zasalamel adlı karakter vardı :)
  • kardeşim nightfall aldım diyor ya başlıkta factions nerden çıktı
    şimdilik warrior deneyelim de olmadı asassin açarız sphere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 21 Mayıs 2009; 17:30:11 >
  • ben de nightfall var :) asasin factions a ait değil mi? nasıl açabileceğiz?
  • bnde onu yeni örendim açılmıomuş
  • birşeyi merak ediyorum pakedi aldın ya. ben de aldım. içerisinden factions ı 1 haftalık deneme süresi veriyor. şimdi biz o denemelik oyunu oynasak yeni karakterler açıldığında çakallık yapıp nightfall campaign i açsak ve assasini nightfall hikayesinde oynasak 7 günlük deneme süresi bittiğinde assasin kalır mı :)
  • allalla öle bişey varmi ??? bnde çıkmadı nsl oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • allalla öle bişey varmi ??? bnde çıkmadı nsl oluyor
  • olum alsana bütün oyunları zaten şimdi çok ucuzladı ben 50-40 avro iken aldım

karakter seçimi size kalmış ben bir sürü karakter açtım ama ilk açtığım warrior ile dewam ediyorum bir tane ana pve karakter aç kalan slotlarıda diğer class için kullan pvp de
  • Warrior aç
  • arkadaş sen üst konulardan yardım al hangisi sana uyuyorsa bizim dememizle olmaz mesela ben ayı gibi dalcam önüme gelenleri dizcem diosan warrior milletin canını düşre düşüre gebertcem diyosan mesmer 4 elementin ustası avatar gibi olcam ulen ben diosan elementalist millete ok atıp hayvanımla dalcam diyosan ranger önüme geleni geberttikten sonra hortlatıp canlandırıp kölen yapmak istiyorsan necro milleti canlandırcam ölünce sevaba girip cennete gitceksen(öbür çeşitlerde pvpde ananı.. şeklinde hoş olmayan şeyler duyup annenin kulaını çınlatabilirsin

şekil A1ben)işte byle
  • şunu ekliyim oyunda hiçbir karakter tek basına 3 kisi ve fazlası daldıgında alabilecek kapasiteye sahip degildir max 2 kisiyi alır onuda zor alır ben ranger öneririm iyi bir ranger takımın en buyuk anahtarıdır interruptlarıyla amacı kesinlikle damage degildir. Arkadas önüme geleni dizeceksen warrior al demis dedigim gibi hic kimse tek basına dizemez. Bir ranger 2 warrior gelse yine alır yanına bile yaklastırmaz isterse. Necromancer dogru cok tehlikeli bir karakterdir özellikle curses spellleri(ki arkadas ölünce canavar cıkartan skillerden bahsetmis pvp de heleki ra,ta,gvg lerde hicbir ise yaramaz bu skiller necro=cursestır ) adamı hasta eder ama ranger ona da anahtardır 2 interruptı caktımı necro kacacak yer arar. Arkadas mesmere de cok yanlıs bir tabir kullanmıs mesmerlerinde amacı adam öldürmek degildir monk gibi casterları oynatmamaktır onların enerjisini yemektir enerjisini yerken damage verir ama bu hex regenleri iyi mesmerler kullanmaz.Mesmer oynaması cok zordur oyunu iyi bilmen gerekir mesmer acma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apply_Poison -- 25 Temmuz 2009; 20:26:36 >

• ritualist aç dicem factions yok o yüzden bnce mesmer necro yada ranger aç ama mesmer kullanması zor bi karakter yeni baslayan biri için ranger yada necro ideal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.