Şimdi Ara

niisan almera yakıt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dört ay önce almera aldım.sedan 2005 model. gayet güzel temiz.ama lpg de sehir dışı 190 kuruş şehir içide 200-240 kuruş yakıyor.sizceçokmu.kullanan veya bilen varsa ve paylaşısa sevinirim.

• İmzamdaki araç ile yoğun Antalya trafiğinde (Daha çok eşim kullanıyor), Shell'den alınan 50 TL'lik LPG ile 220-230 km yapıyorum.Epeydir uzun yol yapmadım.O konuda birşey söyleyemiyorum ama ARABANIZ LPG'DE KAÇ LİRA YAKIYOR? topiğinde geçen yaz bir tüketimim var.Oraya bakabilirsiniz?Yaklaşık bir fikir oluşturur.
  • 2004 almera tekna 1,5
    1250 km de 185 tl hesapladım (lpg 2,00 tl iken)
  • o zaman benim araba cokkk yakıyor dmektir. eger verdiğiniz degerler dogru ise yani 185tl ile aldığınız lpg ile 1250 km yol yaptı iseniz
  • Arkadaşlar bende 2000 luxury var üzerinde atiker sıralı var, şehirler arası 0.16 kuruş, şehir içi 0.2 kuruş yakıyor belki rampaları 90, 100 le çıkıyorum, sol şeridi kapatma zevkini yaşayamıyorum ama konfor, güven ve rahatlık içinde param cebimde kalıyor :) Ahh birde parçaları bulunsa
  • selam arkadaşlar şu aralar 2. el nissan almera bakmaktayım. bi kaçtane buldum ortalama 17000-18000 tl civarında istiyorlar. 2005 almera sedan 80000 km 17000 tl istiyor satıcı ilk el sizce uygunmu bu fiyat.
    cevaplarsanız memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hallac79

o zaman benim araba cokkk yakıyor dmektir. eger verdiğiniz degerler dogru ise yani 185tl ile aldığınız lpg ile 1250 km yol yaptı iseniz

Arabayı yeni almıştım, özellkle hesapladım... Ara sıra 140 falan bastığımız oldu (yol uzun, git git bitmiyor :) ) ama büyük çoğunlukla 100 - 110 km/saat hızla gittik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nidus3 -- 12 Haziran 2010; 22:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Nissan almera.ya lpg taktıranlar?
    15 yıl önce açıldı
    Chevrolet Aveo Motor Işığı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2006 almera tekna sahibiyim.. 205-55-16 lastiklerle şu anda yol bilgisayarı 100km/10.81 lt gösteriyor.. :(( herşeyi denedim, carbon clean, bor power, filtre v.s..... şehir içinde yakıt bundan aşağı düşmüyor... :(( üstüne bide basarsan artıyor :/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.