Ben de anlamadım, aradım müşteri hizmetlerini isterseniz para iadesi yaparız dediler. Para iadesi olduktan sonra neye yarar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben de anlamadım, aradım müşteri hizmetlerini isterseniz para iadesi yaparız dediler. Para iadesi olduktan sonra neye yarar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat007m -- 1 Haziran 2022; 9:43:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam sizin de eShopWorld mü kargo firması? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugyayla16 -- 1 Haziran 2022; 10:25:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sende şu an ne durumda kargo? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
24 mayıs saat 15-16 sularında departed origin country olanların hepsinde bir sorun oldu sanırım. Direk seride problem var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sizin kargoda bir hareketlenme olursa buraya yazar mısınız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altugyayla16 -- 1 Haziran 2022; 16:52:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sizin de eShopWorld mü taşıyıcı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır, PTS. Az önce teslim aldım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
benim ürün geldi kalitesi kötü gibi bi tık arkadaşlar sizin yorumlar nedir? |
benim ayakkabı gümrüğe takılmış onu bekliyorum şaka gibi |
Kalıbı nasıl hocam? |
PTS Kargo'dan mail gelmiş miydi kimlik bilgileri için? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kaç adet? |