yurtdisinda geliyormus ama sitede vergi dahil yazmislar fiyati. Normal fiyati 1000 ustu. Benim tarzim degil, ilgilenenlere :) https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-kaykay-ayakkabısı-WyTAj8OA/864349-002 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEGHRİ -- 20 Mayıs 2022; 20:26:9 > |
Nike blazer spor ayakkabi 599 TL
-
-
Teşekkürler, bir adet kaptım :)
Edit: üye olup sipariş geçtim karttan para çekildi ama profilde siparişler kısmında sipariş gözükmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 20 Mayıs 2022; 20:53:18 > -
Beğenmezsek iadesi nasıl oluyor acaba -
1000tl den aşağı giyilesi ayakkabı yok piyasada, fiyat makul. -
59₺ kargo ücreti mi yoksa gümrük mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 20 Mayıs 2022; 20:58:2 > -
Sipariş verdim ama siparişlerim kısmına düşmedi bende onay maili de gelmedi,sizde durum nedir? -
Tahmini Kargo ve İşlem Ücreti diye yazıo
-
Mail gelmedi. Sipariş onaylanınca sipariş no yazan kısmının ekran görüntüsü aldım
-
Tipi leş -
Ürünün yurtdışından geldiği nerede yazıyor göremedim
-
Gümrük bedeli ekstra kargo hariç bir şeyler çıkar mı ? Ona göre sipariş vereceğim.
-
Model güzel ama o kadar çok çakması var ki. Benim öğrencilerin nerdeyse yarısı bu modelin benzer çakmalarını giyiyor. -
belirtilenden hariç hiçbir bedel çıkmaz. Siparişlerim kısmına 1 saat gibi bir sürede düşüyor bekleyin.
-
PTT kargo ile anlaşmaları var oradan iade edebilirsin. -
Senin düştümü siparişler kısmına benim hala gözükmüyor.
-
Bana da ne mail geldi hala nede sipariş gözüküyor.
-
bende aldım 2 saat kadar önce. siparişlerime düşmedi henüz
-
Bi ara bir sürü ürün düşmüştü nike'in sitesinden saçma sapan fiyatlara ona benziyor yine -
Ben de sipariş verdim. Mail de gelmedi, siparişler kısmına da düşmedi. Ancak karttan parayı çekti. Sipariş verdiğim ekranda ekran görüntüsü almıştım sorun olmaz sanırım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dolap ve letgo da satcan demi gümrük doğru kişinin ürünlere el koymuş demek inş teslim olmaz
|
Benzer içerikler
- beşler nostalji sucuk
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- deli2go ne demek
- unify parfüm erkek yorum
- bim parfüm erkek
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X