|
Nike internet siparişlerini durdurdu, gerekçe vergi düzenlemesi
-
-
Yeni aşama, izole bir kara parçasında yaşamaya zorlanma.
-
Türkçesi fiyatlara zam yapacağız bu durumdan firma olarak etkilenmeyeceğiz.
-
Su ilginç değil mi Nike.com.tr değil com kapanmış ee zaten sen kaç markanın yurtdisi bağlantısından sipariş verebiliyorsun ki bu bu kadar dert olsun? Eğer Nike tr özelinde site acmamissa ya da satış yapmıyorsa zaten olay farklı boyut alır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar haklı yurt dışı gümrük vergisi açıklandıktan sonra bu tip haberleri görmemiş çok normal. Filistin gibi oluyoruz baksanıza ticarette ambargoyu tüketiciye nasıl dayattırdılar. 1 alana 2 tanesi devlete...
-
Şahlanırken ipin ucunu kaçırıp taklaya geldik galiba :) İzahı olmayan şeyin mizahı olur...
-
Bayram öncesi Nike online mağazada yeni sezon spor ayakkabılar 7bin - 15bin arasındaydı. Artık yeni sezon ürünler Nike mağazalarda satılmıyor bile, satılan ürünler de çok kalitesiz versiyonları, kalitemiz düştü, saçma sapan markalar giyiyorum artık, ortopedi vs. hiç bişi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 11 Ağustos 2024; 11:04:07 >
-
İki üç sene daha dişimizi sıkarız diyoruz ama bazı at hırsızlarını gönderip yerlerine biz geçeceğiz diyen kerkenezler, böyle vergi arttırımlarına hiç laf etmediklerine göre onlar da bu düzeni devam ettirip kendi beşli çetelerini bizim kanımızla besleyecekler.
İkisinin de ben….
-
ne oldu acin mi var ulkeye dusmansan bilelim.
Keşke Nike ile sınırlı kalsaydı Amazon da yurt dışından ürün yollayanlar dahi satışı durdurmuş. Aldığım bazı spor takviyeleri artık temin edilemiyor. Yarı fiyatına alabileceğim ürünleri burada 2 katı mı vereyim, üstüne üstlük orijinalliği muamma ürünler
Google a "Amazon'da Türkiye'ye Satış Yapan Yabancı Mağazalar Türkiye'ye Satışları Durdurdu" derseniz durumun ne kadar vahim olduğunu anlarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkthepro -- 11 Ağustos 2024; 11:30:45 >
-
birsürü bayilik var yeni sezondan baska ürün satılmıyor çeşit çok az kendi sitelerinde.Bir ülkeye kendi altyapını kuramamışsan gelipte bana ben gümrükten ürün sokarken sorun yaşıyorum demeyeceksin.
-
Hala firma bazında eleştirip şu düşürülen üst limit ve iki katına çıkan vergiyi savunmaya çalışanlar var, nasıl bir akıl tutulması bilmiyorum.
Firma eleştirmeyi bırakın, neden o ürünü sipariş edemediğinizi, sipariş edebilseniz bile neden fahiş vergi ödediğinizi sorgulayın.
-
Adidas Nike kalite olarak yırmi otuz yıl öncekinden esamesi okunmuyor adeta bir yıl kullan ikinci yıl çöpe at kalitesinde ama fiyatlar katmerli.
-
50 Milyar dolarlık şirket neden altyapı kurmuyor ülkeye acaba? Allah Allah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanSYK -- 11 Ağustos 2024; 13:03:41 >
-
İktidar değişince umarım bu yazdıklarınızı silmezsiniz, bakalım ne kadar devlet sevginiz olacak!
Yaş olmuş bilmem halen kaç, halen devlet nedir, ülke nedir, iktidar nedir ayrımı yapamayan kişilere açıklama yapmak zorunda kalıyoruz, herhangi bir nedenle yanıt verilmeyecek olup, bu tek ve son cevabımdır size...
-
tehdit mi ediyosun sen? sen kimsin lan 😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erniko34 -- 11 Ağustos 2024; 17:1:50 >
bilmem diğerleri kuruyor git nike a sor. yıllardır nike ın durumu bu türkiye fiyat politikasıda çok kötü diğer markalara nazaran.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen 20 yıldır aynı şeyleri yaz agır her itamda bulun sonra gel basına 20 yıldır birsey gelmesin sonra adamları tehtid bu nasıl ben merkezcil bi davranıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 11 Ağustos 2024; 15:41:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş ver bu yüreksizleri girdikleri delikten o başlarını ara çıkartır.Böyle güya erkeklik taslarlar bu eşcinsel destekçileri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 11 Ağustos 2024; 15:33:55 >
Yeni aşama, izole bir kara parçasında yaşamaya zorlanma.
|
Şahlanırken ipin ucunu kaçırıp taklaya geldik galiba :) İzahı olmayan şeyin mizahı olur... |
Adamlar haklı yurt dışı gümrük vergisi açıklandıktan sonra bu tip haberleri görmemiş çok normal. Filistin gibi oluyoruz baksanıza ticarette ambargoyu tüketiciye nasıl dayattırdılar. 1 alana 2 tanesi devlete...
|
Hala firma bazında eleştirip şu düşürülen üst limit ve iki katına çıkan vergiyi savunmaya çalışanlar var, nasıl bir akıl tutulması bilmiyorum. Firma eleştirmeyi bırakın, neden o ürünü sipariş edemediğinizi, sipariş edebilseniz bile neden fahiş vergi ödediğinizi sorgulayın. |
İktidar değişince umarım bu yazdıklarınızı silmezsiniz, bakalım ne kadar devlet sevginiz olacak! Yaş olmuş bilmem halen kaç, halen devlet nedir, ülke nedir, iktidar nedir ayrımı yapamayan kişilere açıklama yapmak zorunda kalıyoruz, herhangi bir nedenle yanıt verilmeyecek olup, bu tek ve son cevabımdır size... |
Türkçesi fiyatlara zam yapacağız bu durumdan firma olarak etkilenmeyeceğiz.
|
İki üç sene daha dişimizi sıkarız diyoruz ama bazı at hırsızlarını gönderip yerlerine biz geçeceğiz diyen kerkenezler, böyle vergi arttırımlarına hiç laf etmediklerine göre onlar da bu düzeni devam ettirip kendi beşli çetelerini bizim kanımızla besleyecekler.
İkisinin de ben…. |
Benzer içerikler
- deepfake yapma
- final cut pro fiyat
- telegram numarasız hesap açma
- en iyi apk siteleri
- instagram önbellek temizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X