Merhaba arkadaslar ben uzun bir sure sonra başlıkta bahsettigim uygulamayı denemek istedim. Yalnız kalori yakmak olsun mesafe bazlı olsun çalıştırmak istediğimde algilayici ekranı ötesine geçemiyorum sensörü etkinlestirmek için hareket edin diyor ben 5 km yol yürüdüm halen o ekranda bekliyor bu nedir. Yukarıda Bluetooth ile bişeye bağlanmaya çalışıyor ama sürekli simge gidip geliyor. Yer ve hareketleri gps üzerinden belirlemesi gerekmiyormu?
Nike+ ipod için sensor almanız gerekiyor. Gps üzerinden belirleyen uygulama Nike+ GPS..
Hocam peki ücreti ne kadar türkiyede bimeks teknosa gibi yerlerde var mı yok kacak mı geliyor
Bende şimdi onu izliyordum Youtube den :) . Yardımın için saol. Keske o uygulamayida dahil etseymisler ucretli olarak Store da bulundurmak yerine.
quote:
Orijinalden alıntı: Mete'
Nike+ ipod için sensor almanız gerekiyor. Gps üzerinden belirleyen uygulama Nike+ GPS..
Sadece bunu almamız yeterli mi?Sanırım başka bir aparatı daha vardı o da cihaza takılıyordu?
quote:
Orijinalden alıntı: picco_z
quote:
Orijinalden alıntı: Mete'
Sadece bunu almamız yeterli mi?Sanırım başka bir aparatı daha vardı o da cihaza takılıyordu?
O aparata eski modellerde ihtiyaç vardı artık gerek yok sadece sensor yetiyor.
Appstore da bulunan nike in gps destekli uygulamasini alirsaniz sensor e de gerek yok gittiginiz mesafeyi, hizi, kaloriyi gps verisi ile hesaplar.
spor kiti değilde sensör almanız lazım yada sadece nike + gps uygulamasından kaç km yol gittiğinizi hesaplarsınız
Boyner'de Nike bölümünde görmüştüm. 2 çeşidi vardı biri 40 lira civarı diğeri 70-80 lira civarındaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: Dolmar
spor kiti değilde sensör almanız lazım yada sadece nike + gps uygulamasından kaç km yol gittiğinizi hesaplarsınız
Nike+gps ile kilonuzu ve boyunuzu giriyorsunuz. Ne kadar kalori yaktiginizi, kac kilometre gittiginizi hepsini hesapliyor. Sensore para vermek gereksiz bence
İstanbul forum nike mağazasında sormuştum bahsettiğiniz sensör 35 lira 1000 saat kullanım süresi varmış pili değişmiyor malesef
Merak ediyordum kullanan var mi diye evet varmis
Aklımı kurcalayan bir uygulamaydi. AppStore da bunun tarzında çok program var.
Nikenın bazı ayakkablarında kampanya wardi gecen maskot olarak veriyorlardı bayan ayakblarında
Ben hergün nike +gps kullanıyorum bence değmez sensöre bide sensör aldığında sensöre uygun ayakkabı Alman lazım yap jailbreak yükle Nike+gps güzelde kullan
benim nike+ ayakkabının içine taktım bir tane ama urunu de amerikadan sipariş vermiştim, cunku sensoru tek basına burada bulamıyorsun illa ki ipod dongle ile birlikte satıyorlar, ebay uzerinden bulabilirsin urunu tek basına...
Benim ufak ipod nano hallediyor bu işi sağolsunda kurtardı bizi iphone dan, sensörden falan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme