Şimdi Ara

Nike mağazasının tüketici hakem heyetini anlamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, çok kısa özetle derdimi anlatıp yardımınızı rica edeceğim. Uygun bir forum bulamadım. Bir ayakkabı almıştım, sonra sorun çıktı. Firma sorunu kabul etti ama misliyle değişimi kabul etmedi. Ellerinde olmasına rağmen aynı ürün için fiyat farkı talep ettiler. Tüketici hakem heyetine başvurdum ve misliyle değişim kararı çıktı. Ama ben yetkili arkadaşa misliyle değişim ve ürün bedeli kadar indirim arasındaki farkı anlatamadım. Yine ürün bedeli kadar indirim önerildi. Açıklamaya çalıştım ama kendisi asla anlamadı. Başka bir açıklama da bulamadım. "Misliyle değişim" yeterince net gibi. Bunu nasıl çözebilirim? Nike Türkiye bizim yetkimiz yok dedi. Sıradaki aşama ne olmalı benim için? Teşekkürler

Başlıkta sinirden kendimi düzgün ifade edememişim, kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubiakuzulay -- 17 Aralık 2019; 17:30:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İcra .
  • icracılar da anlamıyor
    o yüzden biriktirdiğim thh kararlarını artık icraya vermekle uğraşmıyom
  • Tekrar hakem heyetine git kararı uygulamıyorlar diye?
  • İlamlı icrada bulumacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530508BB2

İlamlı icrada bulumacaksın.
    icracılar anlamıyor
    müdür okuyor müdür muavinine veriyor o da icra memuruna veriyor yine anlamıyorlar
    ondan sonra takibi yanlış yaptılar diye firma bu defa icra durdurma kararı aldırıyor yaptığın onca mesarif boşa gidiyor
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Onlar da icraya vermemi önerdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

icracılar anlamıyor
    müdür okuyor müdür muavinine veriyor o da icra memuruna veriyor yine anlamıyorlar
    ondan sonra takibi yanlış yaptılar diye firma bu defa icra durdurma kararı aldırıyor yaptığın onca mesarif boşa gidiyor

Alıntıları Göster
    Vekalet versem bu durumda ödemeyi benim yapmam mı gerekir? Yoksa firmaya mı ödetirler?

• Muz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.