türkiye büyüyor gelişiyor ekenomi uçuyor dünya bizi kıskanıyor x (formerly twitter) ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X https://x.com/haskologlu/status/1822011311133200417x (formerly twitter) ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X https://x.com/haskologlu/status/1822202107790856208< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 15 Ağustos 2024; 16:13:49 > |
Nike'ın ardından diğer uluslararası markalar da Türkiye'ye yurt dışından online satışı kapatacak.
-
-
Nike yerine takunya giyin.
-
Davut Güloğlu - TopicyoutubeProvided to YouTube by Netd Müzik Video Dijital Platform A.Ş. Ayağında Takunya (Madur Mudur) · Davut Güloğlu · Davut Güloğlu · Sait Uçar · Sait Uçar · Suat Aydoğan Çat Çat ℗ ŞAHİN ÖZER MÜZİK Released on: 2005-08-10 Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=0kKz_tkVyKI
-
En ucuz ayakkabı 30 eurodan pahalı olduğu içindir. Nasılsa gümrükten geçmeyecek diye gönderimi durdurmuş olabilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ŞUAN SİTE yağ gibi kayıyor ve gayet satış var ?
-
Üç kuruşluk bildiğin bez ayakkabıyı 5 bine satıyorsu zaten batar inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin için özellikle siteye girip ss attım
seni seviyorum
alamıyorum özkan atleti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 9 Ağustos 2024; 23:58:54 >
-
Acaba özkan yurt dışında olabilir mi? Ya da vpn ile girdiği için Türkiye uyarısını görmemiştir.
-
resmi açıklama:
Nike’ın konuyla ilgili açıklaması:
Gümrük mevzuatında yapılan son değişikliklerin ardından, siparişlerin sorunsuz ulaşmasını garanti edemediğimiz için maalesef Türkiye'den online siparişleri askıya almak durumundayız.
Bu daha başlangıç. Birçok marka daha bu şekilde karar alacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 10 Ağustos 2024; 0:2:54 > -
Resmi açıklama gelmiş...
Ve ellerinde stok olmadığı için şimdilik online satışı askıya almışlar stok gelince açarlar gene. Açmazlarsada kendileri bilir. Nike yoksa Adidas alınır çok şey değil.
-
Nike'ın stoğu olmadığını Nike bile bilmiyor ama x2yk ozkank biliyor.
FİLİSTİNLİ Bella Hadid'i kovan ADİDAS'I mı alacaksın ÖZKANK!
seni yanlış tanımışım lütfen benimle konuşma
-
2010’ da Bestbuy terk ettiğinde kimse ciddiye almamıştı…
Yurt dışından sizin adınıza kargo teslim alıp TR ye gelirken getirecek akrabalarınızın kıymetini bilin gençler. Yoksa dandirik kinetixe talim.
-
Siteye bende girdim heralde.
Stokta olan ürünü gayet sepete ekleyip alabiliyorsunda. Ama stok yoksa aldırmıyor normal sıradan bir olay.
Bu arada Nike'in geçen ay yayınladığı reklamı izledin mi sen ? ALtının kürt gibi tak Kürdistana bakın flan geçen bir reklam yayınladılar.
Kîne Em? / Biz Kimiz?youtubeReklam Filmi: https://youtu.be/_rsvVnXBYlg?si=tAji3MkZocBpXfh4 Nike'tan dikkat çeken reklam filmi: "Altınımı Kürt bir anne gibi takmayı seviyorum" Nike, yeni reklam filminde "Altınımı Kürt bir anne gibi takmayı seviyorum" sözlerinin geçtiği Bijî grubunun şarkısını kullandı. Spor giyim markası Nike, yeni reklam filminde sanatçı Robin Nazari ile İsveçli yönetmen-prodüktör Maceo Frost'un kurduğu 'Bijî' isimli müzik ikilisinin ''Gold'' (Altın) isimli şarkısını kullandı. Dünyanın en bilinen markalarından Nike, son reklam filminde, İngiltere'de yaşayan sanatçı Robin Nazari ile İsveçli yönetmen-prodüktör Maceo Frost'un kurduğu 'Bijî' isimli müzik ikilisinin 'Gold' (Altın) isimli şarkısını kullandı. Sözleri dikkat çekti Şirketin 1,91 milyon takipçili resmî hesabından paylaşılan şarkıda, "Altınımı Kürt bir anne gibi takmayı seviyorum" (I like to wear my Gold, like a Kurdish mum) ve "Kürdistan'a bakın” gibi sözler yer alıyor. ''Gold'' isimli şarkı, 28 Haz 2023'te sanatçı ve oyuncu Nazari ile Frost'tan oluşan 'Bijî'nin, DJ Conducta ile işbirliğinde yayınlandı. Şarkı, YouTube ve TikTok'ta on binlerce kez görüntülendi. Şarkının orijinal klibinde, Kürt bir kuyumcuda altın alışverişi sırasında çekilen sahneler yer alıyor.https://www.youtube.com/watch?v=7WpaVzFUpjI
-
Ödemeye çalışırken hata veriyor. Adamlar açıklama yapıyor. Ama bizim özkan hala stok diyor.
-
Evet koskoaca bir marka, stok sıkıntısı çekiyormuş, nedense bunun kaynağı gümrük mevzuatındaki değişiklikmiş ve bu değişiklik nasıl bir değişiklik ki mağaza alışverişe kapanmış..
Neyse ki şu dansöz kıyafetlerini kendimiz üretiyoruz, stok sıkıntısı olmayan birileri için.
-
2030 agalarla bizim kombinler (stoklar bitmiş)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 10 Ağustos 2024; 0:23:44 > -
Ulen tam da traning şortlara bakmaya başlamıştım, şimdi nike beğenirsem mağaza mağaza mı dolaşcam Trendyol falan güvende olmuyor ki sahte diye.
-
52 numara ayakkabı için nike büyük bir nimetti.
trendyol,hepsiburada dan devam
Nike'ın stoğu olmadığını Nike bile bilmiyor ama x2yk ozkank biliyor.
|
Ödemeye çalışırken hata veriyor. Adamlar açıklama yapıyor. Ama bizim özkan hala stok diyor. |
Acaba özkan yurt dışında olabilir mi? Ya da vpn ile girdiği için Türkiye uyarısını görmemiştir. |
FİLİSTİNLİ Bella Hadid'i kovan ADİDAS'I mı alacaksın ÖZKANK! seni yanlış tanımışım lütfen benimle konuşma |
Nike yerine takunya giyin. |
Savaş kapımızda aloooo. AKP'yi savunma derdine düşmüşüz... Savaş geliyor Savaş uyanınnnn... |
senin için özellikle siteye girip ss attım seni seviyorum alamıyorum özkan atleti |
Kuzey Kore’de Nike mı var? Çok güzel bir haber. AKP istediniz AKP aldınız. MS 5. yüzyıl bedevi zihniyeti tarafından güdülmenin şimdilik tadını çıkarın, bu zihniyeti güzel tecrübe edin ve zamanı gelince seçimde doğru kararı verin
|
Evet koskoaca bir marka, stok sıkıntısı çekiyormuş, nedense bunun kaynağı gümrük mevzuatındaki değişiklikmiş ve bu değişiklik nasıl bir değişiklik ki mağaza alışverişe kapanmış.. Neyse ki şu dansöz kıyafetlerini kendimiz üretiyoruz, stok sıkıntısı olmayan birileri için. |
Benzer içerikler
- fulbright bursu alan türkler
- google maps bulanık giderme android
- yılmaz argüden mason
- belden aşağı mesajlar
- 14 temmuz filmi yasak mi
- en zengin ülke
- 1 milyon tl eft ücreti
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- yapay zeka tahlil sonuçları
- disney plus üyelik iptali
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X