Şimdi Ara

Nike'ın ardından diğer uluslararası markalar da Türkiye'ye yurt dışından online satışı kapatacak. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
4.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %52 Tüm Türkiye'nin Laneti Üstünüze Olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir aktrolün yalaması için her zaman sebebi vardır.
    “Nike için pahalı satıyordu inşallah batar” demiş
    Beyni varsayıp cevap mı verelim!. Napalım!??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Akpnin çıkardığı yasayı savunmak için bunu mu uydurabildin ancak? 

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

açlık kıstasınız şaşırttı iphone nike ilginç sokaktaki halkın ne umru nike ,nede umru iphone,allah korusun bir felaket yaşasak ülkece bir çoğunun sefalet kıstası ilginç komik, bir çoğu kalorifer borularına kendini asar herhalde canına kıyar.

insanoğlu fazla şımardı o okallı tokatta yolda daha bunlar çok iyi günler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 12 Ağustos 2024; 21:24:3 >

En azından senin gibi "nike alan birileri var, o zaman tüm ülke zengin" kafasında değilim. Gerçi sen de değilsin ama mecburen bu şekilde yazıyorsun.

Şımaran senin gibiler. Unutma bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 12 Ağustos 2024; 21:25:26 >
  • ayavas kullanıcısına yanıt

Ondan önce sizin gibi çapulcu, biatçı, eski kafalılara inşaAllah...

Depremler yaşadık, seller yaşadık, kuraklık yaşadık, yangınlar yaşadık, ekonomik krizler yaşadık, merkez bankası eksi rezervlerde.... Daha ne felaketler bekliyorsun? Sen ve yaladığın iktidar hala rant peşinde koşarken, başka felakete ihtiyacımız kalmadı.

Sen ve senin gibiler, bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaketsiniz zaten. Kimse kendini asmıyor ama intihar edenler var. O da Nike veya iphone alamadığı için değil, desteklediğin iktidarın beceriksizlikleri yüzünden.

Yüzsüz!

• Sadece yurt disinda olan urunler hayal oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • volkman kullanıcısına yanıt

sen mi yaşadın o felaketi enkazın altında saatlerce kalıp ,çadırdamı yaşadın dondamı kaldın dışarda, ailenmi öldü pardon davulun sesi uzaktan hoş gelir kime ne? önümüzdeki "everyone" olucak herkes tadına bakıcak,o tokatı damarlarında hissedicek.

ha o depremlerde bir azap ama yaşamayanlar için bir ibret herşeyinizin tüm malınızın mülkünüzün ailenizin 90 sn de nasıl buhar hiç olabilceğinin ibreti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2024; 12:43:9 >

Ben Kızılayın çadır sattığı depremleri değil, 2000 Ağustos depremini yaşadım. Senin haramilerinden önceydi. Tanıdıklarımı, arkadaşlarımı kaybettim.

Yaşın kaç, başın kaç da benimle aşık atıyorsun? Ben bu ülkede her şeyi yaşadım. Yalakalıklarını badem bıyıklı Osmanlı Çocuklarına sakla

Kemalizmin çocukları gelince uçeceğiz inş kısmet bu arada kızılhaçta çadır acil yardım malzemeleri satar özel yardım kuruluşlarına çok az karla o fabrikalar ve işçiler hammadde öpücükle alınıp çalışmıyor.

1999 depreminde özel yardım kuruluşları yoktiki piyasada satılsın birde o depremin kaç kaçtı oldu yani,haluk leventinde en ucuz kızılayda satıldığı için aldı zaten keyfinden bayıldığından değil  kızılhaçtan alsa bilmem kaç katı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Ağustos 2024; 22:51:59 >

Başlatma kızılhaçına. Onlarda en azından erdem var, yardımlarla yapılan malzemeleri parayla satmazlar. Kızılayın yöneticileri de havuzlu villa kiralar. O yapılanlar öpücükle değil, halkın bağışlarıyla alınır ve yapılır.

Badem bıyık güruhu geldi de uçtuk zaten. Hedef de 2023 tü zaten. Dünyanın 1 numarası olacaktık ya.... Gri listedeyiz şimdi. Çok becerdiniz de başkasını beğenmiyorsunuz.

Ayrıca bağışlarla masrafları bağışlarla karşılanan malzemeler çok az karla dahi satılamaz..... Hele de afet zamanı.

Doymadınız paraya, doyuramadık...... Boğazınızda kalırda boğularak geberin inşallah

vahşi kapitalizim ölüm felaket dinlemez her özel vakıfa yardım kuruluşuna parayla satılır malzemeler, dünyanın her yerinde böyle bu,ha mağdur depremzede halka parayla satmış olduklarını ıspatlarsın orada dibine kadar haklısın derim meraketme kimseye bela okumana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ağustos 2024; 12:13:47 >
  • Buna da şükür. !!!

• Nike'ın ardından diğer uluslararası markalar da Türkiye'ye yurt dışından online satışı kapatacak. (Dünya Gazetesi)

x (formerly twitter)
    Politic Türk (@politicturk) on X
    https://x.com/politicturk/status/1824069947665920255

sanırım diğer markaların da stokları tükenmeye başladı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.