Arkadaşlar bu iki diziden birisine başlayacağım.Benim için sürükleyici olması ve bölümlerin birbiriyle bağlı olması önemli hangisini önerirsiniz?
Çoğu bölüm birbiriyle bağlantılı olmasada Person Of Interest izle derim. Nikitayıda izledim ama bence Person Of Interest kadar iyi değil.
POI.
Nikitayı izledim çok sürükledi 2 sezon birden bitti. Person of interest 2 bölüm izledim. İkisi de sıkıcı geldi devam etmedim. Kişiden kişiye değişir tabii bu. Ama nikitanın bölümlerinin hepsi birbirleriyle bağlantılı.
Tabi ki POI , ana konusu yok bu dizinin diyenlere aldanma , neredeyse daha 1. sezonda 7-8 tane ana konu çıkardılar.
quote:
Orijinalden alıntı: _Marvel_
Nikitayı izledim çok sürükledi 2 sezon birden bitti. Person of interest 2 bölüm izledim. İkisi de sıkıcı geldi devam etmedim. Kişiden kişiye değişir tabii bu. Ama nikitanın bölümlerinin hepsi birbirleriyle bağlantılı.
aynen Poi bende 2 bölüm izledim sıkıldım ama nikita'nın tüm bölümlerini izledim
Nikita'nın bir bölümünü yarım yamalak, POI'nin ise 2-3 bölümünü izledim. sanki Nikita daha sürükleyici gibiydi ve POI birazda yapmacık geldi ama tüm sezonlarını izlemeden de net çıkarım yapmak doğru değil. İki diziyide izleyenler daha net karşılaştırmalı yorumlar yaparlar.
Nikita'yı izlemedim ama POI'i 8-9 bölüm izledim sanırım. Sonra devamını getiremedim. Birbiriyle fazla bağımsız geldi bölümler.
Açık ara POI
POI bana göre bu dizi ilk dinleyişte güzel gelmeyen ama sonradan dilinden düşmeyen rock şarkıları gibi, izledikçe seversin
Person Of Interest
person of interest kesinlikle.bölümler ilerleyip sezon finali yaklaştıkça seyir zevki artmış.konu olarak zenginleşmişti.
Person Of Interest
sorumu bu tabikide POİ
Nikitayı izlemedim ama POI şiddetle tavsiye ederim.
2 side devam ediyor değil mi?
Poı nikita ile kıyaslanmıyacak kadar kaliteli bir dizi kesin POI izleyin.
Nikitayı ve Person Of İnterestide izleyen biri olarak; Nikita izlenmeye değer bir dizi. Lakin Dexter Fringe kadar mükemmel değil. POI Nikita'ya göre biraz daha akıcı ya da söyle söyliyeyim sıkıcı gelmeyen daha eğlenceli yanları var.