Şimdi Ara

Nikola Tesla'ya hayat veren David Bowie yaşamını yitirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: samuray_x Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

70'li yıllara damgasını vuran Rock star David Bowie kanser nedeniyle yaşamını yitirdi. David Bowie kimdir?, David Bowie kansermiydi?

David Bowie'nin hayranlarına ulaştığı resmi Facebook sayfasından da, "David Bowie, kanserle 18 aylık cesur mücadelesinin ardından, ailesi yanındayken bugün huzurlu bir şekilde hayata veda etti. Bu kaybı hepinizin paylaştığınızı biliyoruz; ancak yas dönemleri süresince ailenin mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz" şeklinde bir açıklama yapıldı.

Sanat yaşamı botyunca toplamda 140 milyon albümü satılan David Bowie son yıllar içerisinde ünlü bir sinema yapımı olan Prestij'de oyuncu olarak yer almıştı. David Bowie '' The Prestige '' filminde tüm dünya üzerinde sempati duyulan Sırp asıllı Amerikan vatandaşı bilim insanı Nikola Tesla'yı canlandırmıştı.

8 Ocak 1947'de İngiltere'de dünyaya gelen efsane isim yine Ocak ayında yaşamını yitirdi. Efsame sanatçı The Konrads, The King Bees, The Manish Boys, The Lower Third, The Riot Squad, Tin Machine, Iggy Pop gibi projelerde yer almıştı. Kanser ile mücadele eden başarılı Rock Star 3 gün önce doğum günü kutlamış ve 69 yaşına girmişti.

Habermark Dünya

Kaynak:http://www.habermark.com/haber/1428/nikola-teslaya-hayat-veren-david-bowie-yasamini-yitirdi

Nikola Tesla'ya hayat veren David Bowie yaşamını yitirdi

• Bizim için ne haber değeri var,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bizim için ne haber değeri var,

O zaman niye bu konuya girdin?
  • Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toprağı bol olsun

• Şok oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Allah rahmet eylesin

Seni ateist olarak not etmişim.
    Derhal siliyorum.

• asau kullanıcısına yanıt
    Ülke ve DÜNYA gündemi bölümüne açmış.Ve belki sevenleri var burada.Biz diye başlaman yanlış.Benim için ne haber değeri var yazabilirdin.

• RQFQR R kullanıcısına yanıt
    Sen de başkaları adına konuşma, sadece kendin adına konuş. Bu ölümün senin açından ne haber değeri var, açıkla da biz de değerini bilelim!

Bölüme layık bir konu. Az çok da olsa gündem olmuştur bu kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Bizim için ne haber değeri var,

Niye rahatsız oluyorsunuz ki sürekli çatışma Vs mi olacak bu bölümde belli ki ölen adam da bazıları için değerli ve bir gündem konusu.

Bowie, Rolling Stones'un "Tarihdeki En İyi 500 Albüm" listesinde 6. sıradadır ve "Tarihdeki En İyi 500 Şarkı" listesinde de 5 şarkısı bulunmaktadır. Bowie, aynı derginin "Tarihteki En İyi Şarkıcılar" listesinde 23.cü sırada yer alırken, BBC'nin yaptığı "En Büyük 100 İngiliz" listesinde de 21.ci sırada yer almıştır. Bowie, kariyeri boyunca 140 milyon civarı albüm satışı elde etmiştir. MTV ve Blender'in geçirdiği ankette tarihteki en iyi ses sanatçıları arasında yer alan sanatçı, OnePoll anketinde Rock Tanrılarından biri olarak gösterilmiştir. 2008 senesinde Yaşamboyu Başarı Grammy Ödülü almıştır. Blender dergisi Bowie'yi tüm zamanların en önemli rock dehaları arasında göstermiştir.

Aslında sana hesap vermemem lazım.Neyse biraz insanlık yapalım.Sevdiğim bir sanatçı ve ölmesine üzüldüm değer veriyordum.Sen sanatçıyı sevmiyor olabilirsin hatta tanımıyor olabilirsin ama burdan gelip böyle saçma bir yorum yapmanın anlamı nedir açıklada bilelim.(Asaunun favorisi olan !)

• Evet yaşlandığım kesinleşti.
    Kahramanlarım birer birer ölüyor, yerlerine yenilerini de koyamıyorum.

Dio, Lemmy Kilmister, David Bowie..

Yakında Al pacino, Robert Deniro, Ozzy Osbourne,Alice Cooper,Biff Byford, Şener şen vs.

Ek: Hep "Benim bu dünyayla fazlaca bir işim yok, o yüzden ölsem fazla bişey kaybetmem ama bu adamlar çok şey kaybediyor." diye düşünürüm. O kadar katkı yap sonra öl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 11 Ocak 2016; 20:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Evet yaşlandığım kesinleşti.

Yakında Al pacino, Robert Deniro, Ozzy Osbourne,Alice Cooper,Biff Byford, Şener şen vs.

Ek: Hep "Benim bu dünyayla fazlaca bir işim yok, o yüzden ölsem fazla bişey kaybetmem ama bu adamlar çok şey kaybediyor." diye düşünürüm. O kadar katkı yap sonra öl.

Hacı ben Cem Karaca ve Barış Manço rahmetli olunca büyümüştüm resmen ölüm o zaman yüzüme sert şekilde vurmuştu. Ey gidi kimler var kimler yok gidiyor. Tüm güzel insanlar demir alıyor. Malum kişilerde demir attı anasını satayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Evet yaşlandığım kesinleşti.

Hacı ben Cem Karaca ve Barış Manço rahmetli olunca büyümüştüm resmen ölüm o zaman yüzüme sert şekilde vurmuştu. Ey gidi kimler var kimler yok gidiyor. Tüm güzel insanlar demir alıyor. Malum kişilerde demir attı anasını satayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: RQFQR

Bowie, Rolling Stones'un "Tarihdeki En İyi 500 Albüm" listesinde 6. sıradadır ve "Tarihdeki En İyi 500 Şarkı" listesinde de 5 şarkısı bulunmaktadır. Bowie, aynı derginin "Tarihteki En İyi Şarkıcılar" listesinde 23.cü sırada yer alırken, BBC'nin yaptığı "En Büyük 100 İngiliz" listesinde de 21.ci sırada yer almıştır. Bowie, kariyeri boyunca 140 milyon civarı albüm satışı elde etmiştir. MTV ve Blender'in geçirdiği ankette tarihteki en iyi ses sanatçıları arasında yer alan sanatçı, OnePoll anketinde Rock Tanrılarından biri olarak gösterilmiştir. 2008 senesinde Yaşamboyu Başarı Grammy Ödülü almıştır. Blender dergisi Bowie'yi tüm zamanların en önemli rock dehaları arasında göstermiştir.

Aslında sana hesap vermemem lazım.Neyse biraz insanlık yapalım.Sevdiğim bir sanatçı ve ölmesine üzüldüm değer veriyordum.Sen sanatçıyı sevmiyor olabilirsin hatta tanımıyor olabilirsin ama burdan gelip böyle saçma bir yorum yapmanın anlamı nedir açıklada bilelim.(Asaunun favorisi olan !)

Yav burası Amerika mı, İngiltere mi, burası dünyaya mi hitap ediyor, altı üstü Türkçe bir forum. Bu saydığın kriterler bizim için bir anlam ifade etmez. Elinoğlunun kendi yerel kriterlerini sanki Türkiye halkının kriteriymiş gibi saymışsın, yok şu listeye girmiş, yok bilmem kaçıncı olmuş, Türkiyede mi olmuş bunlar. Türkiyede sonuncu listenin sonuna anca girer,

Siz ne anlarsınız sanattan triplerine girmişsin ya çok güldüm gerçekten!

Sen hiç bir İngilizin Amerikalının bizim büyük bir sanatçımızın ölümünü iplediğini gördün mü?

Sana tavsiyem napolyon sendromunu araştırman. :)

• Lemmy,Bowie sapir sapir dokuluyoruz ne oluyor yahu ? Sirada Ozzy var herhalde.

Buyuk bir rock ikonuydu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.De

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Allah rahmet eylesin

Seni ateist olarak not etmişim.
    Derhal siliyorum.

Gördüğün gibi fişleme :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.